Haziran 2022 Tüp bebek

A öyle mi sizin sorununuz neydi ?
4 kez hamile kaldim ama kalpleri durdu hep küretaj oldum. Geçen ay tüp bebek için vitaminlere başladık şafak hocamla, bu ay adetimin 2. Günü gittim iğnelere başladık cumartesi galiba yumurta toplama olacak. En geç pazartesi dedi. Hamile kalıyordum ama tekrarlayan düsüklerim var hep. Genetik taramalı tüp bebek yaptırcaz

Allah yardımcınız olsun.. Her aşaması birbirinden zor Memnun musunuz Şafak hocadan :)

Allah yardımcınız olsun.. Her aşaması birbirinden zor Memnun musunuz Şafak hocadan :)
Ben çok memnunum babacan geliyor bana. Ben çok korkağım rahatlatıyor en azından :) Sadece medicalparkta devam etseydi diyorum, simdi hem mediliv hep medikalpark git yorucu olabilir diyorum. Siz memnunmusunuz

Ben çok memnunum babacan geliyor bana. Ben çok korkağım rahatlatıyor en azından :) Sadece medicalparkta devam etseydi diyorum, simdi hem mediliv hep medikalpark git yorucu olabilir diyorum. Siz memnunmusunuz
Ben daha yeni tedaviye başlayacağım o yüzden çok yorum yapamam ama muayene için gittim çok babacan, gerçekten yardımcı olmaya çalışan ve para göz olmayan bi doktor olduğunu düşünüyorum. Şehirdışından geldik. Her aşamada bize yardımcı oldu kendimi memleketimde tanıdık bi doktorlar görüşüyor gibi hissettim ilk kez görmeme rağmen.
Biz de yumurta kalitesinde sıkıntı var bunun için çok doktor gezdim ama şafak hoca farklı bir yöntem uygulayacak. Bu konu üzerine de araştırmaları ve hastası çok. O yüzden güveniyorum yaparsa Şafak hoca yapar :)

Bende ordudan gidiyorum samsuna ama yakın. Siz hangi şehirden gidiyorsunuz şafak beye. Evet gercekten paraci degil testleri bize baska yerde yaptirin dedi pahali dedi. Yardimci olmaya calisiyor. Yumurta kalitesi derken amh degerinimi diyorsunuz benim de rezervim dusum 1.32 cikti

Amh; 0,45 çıktı geçen ay. Rezerv değil boş folükül sendromu. Yani yumurta var ama hep boş çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…