• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2022 Tüp bebek

3 Haziran da tüp bebeğe başladım, 6 aydır adet olmuyordum, hemen olunca başlattı doktor, carsamba ilk kontrolüm var, bu arada günde 2 adet famara ilaç alıyorum, bugün de iğnelere başlıcam fostimon 300ml toplam. bakalım neler olacak gelişmeleri yazarım.
bu arada 12 yıllık evliyim 4. tüp bebek denemem, ilk üçü tuttu ama 2,5 aylıkken hep düşük yaptım. sonra miyom var dediler ameliyat oldum 1,5 sene önce. ameliyattan sonra ilk denemem olacak. Benim hikayem bu, aslında cok yoruldum bu 12 yıl boyunca ama hep umut var içimde , bir gün anne olucam..)
Rabbim en erken zamanda sağlıkla yaşatsın hepimize bu mutluluğu

Bakılmıştı herşeye bişey cıkmadı, en son artık miyonlardandır dendi, bakalım ameliyat sonrası ilk tüp bebek denemem olacak, eğer bu seferde olmazsa, normal denemeye dönücem

Hadi inşallah ameliyat vesile olur belki tüp bebebhin sağlıklı ilerlemesine allah şifa versin inşallah tez vakitte bebeğine kavus

3 Haziran da tüp bebeğe başladım, 6 aydır adet olmuyordum, hemen olunca başlattı doktor, carsamba ilk kontrolüm var, bu arada günde 2 adet famara ilaç alıyorum, bugün de iğnelere başlıcam fostimon 300ml toplam. bakalım neler olacak gelişmeleri yazarım.
bu arada 12 yıllık evliyim 4. tüp bebek denemem, ilk üçü tuttu ama 2,5 aylıkken hep düşük yaptım. sonra miyom var dediler ameliyat oldum 1,5 sene önce. ameliyattan sonra ilk denemem olacak. Benim hikayem bu, aslında cok yoruldum bu 12 yıl boyunca ama hep umut var içimde , bir gün anne olucam..)
Çok geçmiş olsun... Üç gebelikte de miyom mu dediler ? Tek neden miyom olabilir mi bilemedim yakın bi arkadaşım miyomlarla doğum yaptı sezaryenle eş zamanlı olarak miyomlar alındı.
Doktorunuz kim ? Diğer 3 tedaviyi farklı yerlerde mi yaptırdınız ?
İnşallah bu tedaviniz güzel ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻

Çok geçmiş olsun... Üç gebelikte de miyom mu dediler ? Tek neden miyom olabilir mi bilemedim yakın bi arkadaşım miyomlarla doğum yaptı sezaryenle eş zamanlı olarak miyomlar alındı.
Doktorunuz kim ? Diğer 3 tedaviyi farklı yerlerde mi yaptırdınız ?
İnşallah bu tedaviniz güzel ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻

3 tüp bebeğin sonucunda çıkmadı, 3 ünü de aynı doktorda yaptırmıstım. Sonra doktorumu değiştireyim dedim , o yeni doktor söyledi çok fazla miyom var bebek o yüzden beslenemiyor düşüyor dedi ve ameliyatla aldı. Miyomlar alınınca ben tekrar eski doktora döndüm. Çünkü miyomları alan doktor hormonlarım 4 dörtlük olmazsa tüp bebek yapmam dedi, ben de 1 sene her ay kan verdim ki hormonlarım ne durumda diye. ama ocak 2022 - mayıs 2022 ye kadar adet olamadım, olunca da eski doktora gittim tüp bebeğe başlattı tekrar.

Bugün doktora gittim.Ben haziranda başlayamıyorum, temmuzda nasipse..

Bana dondurup transferi diğer ay yaparız demişti o sebeple sordum önümüzdeki ay neye göre çağırır acaba
Rahim kalınlığına bakar, ona göre ilaç verir, genelde fitil. Uygun olduğunda yerleştirir, en güzel andır o, 10 gün sonra da test ister.sen 1 hafta sonra idrarda da görebilirsin, çok çok silik çıkıyor zaten

Doktorunuz kim ? Duo stim her doktor uygulamıyor diye biliyorum. Sonuç alsam uzunluğuna sabredilir de beni korkutan sonuçsuz kalmak
Merhaba,

Dr um Aylin Pelin Çil, ilk opu da 4 yumurtanın 3’ü döllendi. 1 orta ve 2 iyi kalite embriyo gelişti. Fakat Dr um 3. Gün embriyosu istemedi, 5. Gün için zorlandı ve sadece geriye 1 adet orta kalite embriyo kaldı. Yarin 2. Opu olacağım, 5 yumurta daha var, bakalım İnşallah bu defa en azından 5. Gün 2 adet iyi kalite embriyo elde ederiz. Sen ne yaptın tedavin başladı mı?

Merhaba,

Dr um Aylin Pelin Çil, ilk opu da 4 yumurtanın 3’ü döllendi. 1 orta ve 2 iyi kalite embriyo gelişti. Fakat Dr um 3. Gün embriyosu istemedi, 5. Gün için zorlandı ve sadece geriye 1 adet orta kalite embriyo kaldı. Yarin 2. Opu olacağım, 5 yumurta daha var, bakalım İnşallah bu defa en azından 5. Gün 2 adet iyi kalite embriyo elde ederiz. Sen ne yaptın tedavin başladı mı?
Güzel gelişmeler olmuş. Hadi inşallah bu opu da istediğin gibi geçer 😍
Ben dün adet oldum yarın doktora gidicem bi aksilik olmazsa başlıyoruz..

Güzel gelişmeler olmuş. Hadi inşallah bu opu da istediğin gibi geçer 😍
Ben dün adet oldum yarın doktora gidicem bi aksilik olmazsa başlıyoruz..
Senin doktorun kimdi? Bu senin ilk tedavin değil mi? Çift opu olunca 15 gün iğne kullanıyorsun, çok yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun, herşey isteğin gibi olsun🤲🏻

Senin doktorun kimdi? Bu senin ilk tedavin değil mi? Çift opu olunca 15 gün iğne kullanıyorsun, çok yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun, herşey isteğin gibi olsun🤲🏻
Hayır ilk tedavim değil ama bu doktorda ilk. Şafak Hatırnaz doktorum. Evet çift Duo stim ıvm. Sonu güzel olsun da sürece razıyım 🤷🏼‍♀️

Back