Uyuyarak yapmıyorlar mı yumurta topla a işlemleriniTransfer kolay oldu da spekulum çok canımı yaktı. Bende spekulumdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Onu da zaten hemşireler takıyor doktor sadece transfer ypti. Bugün 4. Gun
UyutarakUyuyarak yapmıyorlar mı yumurta topla a işlemlerini((
Merhabalar , şimdi yazınızı gördüm. Benim amh 0,70 ve mevcut yumurtalarım da boş çıkıyor dolu olanlar da döllenmiyor. İlk tedavide 6 tane topladılar 3ü boş çıktı 3 tanesine işlem yapıldı 1 embriyo oldu . En iyi kalite 5.gün embriyosu oldu ama tutmadıAmh; 0,45 çıktı geçen ay. Rezerv değil boş folükül sendromu. Yani yumurta var ama hep boş çıkıyor
Geçmiş olsun inşallah bu son tedaviniz olur.Merhabalar , şimdi yazınızı gördüm. Benim amh 0,70 ve mevcut yumurtalarım da boş çıkıyor dolu olanlar da döllenmiyor. İlk tedavide 6 tane topladılar 3ü boş çıktı 3 tanesine işlem yapıldı 1 embriyo oldu . En iyi kalite 5.gün embriyosu oldu ama tutmadı
Şimdi 2 tedaviye başladım pazartesi opu olacak. Biesteron kullandım 2 ay kaliteyi arttırmak için. Sizin doktorunuz bir şey önerdi mi ? Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
İğneli tedavilerin yumurta kalitesi üzerinde olumsuz etkisi mi acaba ?Geçmiş olsun inşallah bu son tedaviniz olur.Benim doktorum da Biosteron dhea, folbiol, Devit önerdi. Duo stim ıvm uygulanacak yani bir siklusta iki opu olacak ve sadece femara ile büyütülüyor yumurtalar
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle . Evet benim de gecikti sanırım 4-5 gün gecikmişti çevremde de bir kaç kişinin öyle oldu .İyi pazarlar herkese,
Opu’dan sonra adet ne zaman oldunuz? Gecikti mi? Yoksa erken mi oldunuz? Lütfen deneyimlerinizi bana söyler misiniz? Evimden uzaktayım ve transfer için adet olup bazı test ve muayeneyi yaptırıp evime gitmeyi bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı
Opu’dan kaç gün sonra adet oldun peki?Merhabalar hayırlı olsun öncelikle . Evet benim de gecikti sanırım 4-5 gün gecikmişti çevremde de bir kaç kişinin öyle oldu .
Cok tesekkur ederim :) guzel gecer insAllah. Kalbinizden gecen hersey olsunBenimde öyle çıkmıştı, 3-4 ay ekteki karışımı kullandım, sonra dr gittim amh 1.5 olmuş ve yumurta sayım artmış. Tüp bebek tedavisine başladım, 10 yumurta alındı benden ve kaliteleri çok iyiydi 4 adet 5. Gün embriyom oldu. Transferi bekliyorum. Öneririm, tabi düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenme de yapmalısın.
Teşekkür ederim, sizin de herşeyiniz kolaylıkla gönlünüze göre olsunCok tesekkur ederim :) guzel gecer insAllah. Kalbinizden gecen hersey olsun
Çok hafif ağrı oldu bende, ama 2 gün falan çok yormadım kendimi, özellikle yorumca kanama oluyor. Benim de 7 embriyom vardı, 4 embriyo 5. Güne geldi ve donduruldu. İnşallah senin de gönlüne göre olurMerhabaa ben dün Opu oldum. 8 yumurta toplandi 7 tanesi olgun cikmis işleme almislar. Opudan sonra agriniz oldu mu. Bir de az kanamam oldu. Heyecanli bekleyis basladi benim icin acaba 5. Güne gelecekler mi.
Kanamam kesildi birdenÇok hafif ağrı oldu bende, ama 2 gün falan çok yormadım kendimi, özellikle yorumca kanama oluyor. Benim de 7 embriyom vardı, 4 embriyo 5. Güne geldi ve donduruldu. İnşallah senin de gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?