- 17 Nisan 2016
- 1.564
- 932
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan milyonlarca hatunun kafasında tek soru, hiç cevap. Bunu test zamanı ogrencez malesef. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyor anlasilmiyor ki. Ben daha dün transfer oldum 3 saat sora tuttu mu tutmadı mi diye başladım söylenmeyeKızlar 5 gn emb. Transferin 4 gunundeyim ilk iki gün rahmet batmalar kasikta kramplar oldu dün sabah sadece göğüs uçları sizi seklindeydi. Bugün zerre belirti bir şey yok acaba tutunmadi mi belirti olunca adet olucam diye korkuyorum olmayınca tutunmadi mi diye
Şuan milyonlarca hatunun kafasında tek soru, hiç cevap. Bunu test zamanı ogrencez malesef. Çünkü belirtiler kişiden kişiye değişiyor anlasilmiyor ki. Ben daha dün transfer oldum 3 saat sora tuttu mu tutmadı mi diye başladım söylenmeye
Ben bile ilk günden böyle düşünmeye başladım olduysa oldu olmadıysa napalim modundayim. Sanırım içimde biraz daha hızlı yaşıyorum olayları...Benim için de ilk 2 gün çok zordu psikolojik olarak 3 4 biraz daha konudan uzaklaşmaya başlıyor insan kendimi dinlemekten yoruldum bugünden itibaren dışarı çıkıp hafif yürüyüşler deniycem. Olmaktan olan olmuştur artik
Kizlar eliniz
Ben bile ilk günden böyle düşünmeye başladım olduysa oldu olmadıysa napalim modundayim. Sanırım içimde biraz daha hızlı yaşıyorum olayları...
Evet bizim aynı günmüş :) benim biraz fazla akıntım var bugün hemşireye sordum hatta geri dönüş bekliyorum sizin nasıl geçiyor ? Beklemek çok heyecanlıymış gerçektenNasıl geçiyor ben de 1inde transfer oldum
Bence sonmesinler çünkü ağrının olmaması iyi bişey lekenin olmaması iyi bişey. Gebelik süreci sürekli ağrı akıntı ile geçmiyor. Ben 24 haftalık hamileyken kulağımda kulaklık yemek yaparken göbek atan insanımNegatifi öğrensem de bitse şu süreçte moduna geçtim. :) umut isiklarim bir bir sonduler. :)
Bence sonmesinler çünkü ağrının olmaması iyi bişey lekenin olmaması iyi bişey. Gebelik süreci sürekli ağrı akıntı ile geçmiyor. Ben 24 haftalık hamileyken kulağımda kulaklık yemek yaparken göbek atan insanım
İlla moralini bozcaksan negatif te boz... Ama bana sorarsan onda da bozma... Vakti saati var biz elimizden geleni yaptık... Napalim olmazsa bı daha deneriz. Stres en çok zararlı şey gebelik başlangıcında. Biraz klişe oldu yazdıklarım ama süreç böyle malesef.
Asıl film doğum yaklaşınca başlıyor çünkü. El ayak sismeleri nefes darlığı sonu gelmeyen kramplar ( bacak ve kasıklarda) artık tutunmustur belkide içerde kendi çapında büyümeye çalışıyordur... Bilemeyiz ki.. birazcık daha sık dişini... Kaset test de yapma direk kan testi yaptır nokta atışı olur kafada sorun kalmaz.
Herery yolundaysa iki güne bir kan alıyorlar ben kebgire döndüm yumurta toplanana kadar.Selam kızlar bu ay bende tüp bebek tedavisine başlıyorum.adetim başlayınca doktora gideceğim muayene edip ona göre ilaç vereceklermiş. Kan tahlili falan da oluyor mu nasıl başlatıyorlar süreci
Kaçıncı gün ?
8 de yaptır ozaman 12 de bı daha yaptır burda çok okudum çünkü 7 de 8 de 9 da negatif cikipta 12 de pozitif olanı... Ben o lekeyi dün benim Dr a sordum biliodmusun. Böyle böyle arkadaşımda tüp bebek yaptrdi başka hastanede işlem sorasi leke gelmiş dedim.. transfer sırasında rahimi zedelemislerdir işini düzgün yapan bı Dr sa bişey olmamıştır zaten nadir de olsa oluyor arada öyle dedi bnm Dr um.
Şimdilik normal gidiyor akıntı şundan dolayı var benim progestan fitil kullandıkça o akıyor sanki. Dün biraz kasıklarda sızlama oldu gibi başka da birşey yok. Evet ya beklemek daha bi heyecanlı, 2 gündür gece uykumdan uyanıyorumEvet bizim aynı günmüş :) benim biraz fazla akıntım var bugün hemşireye sordum hatta geri dönüş bekliyorum sizin nasıl geçiyor ? Beklemek çok heyecanlıymış gerçekten
İki günde bir mi? iğne de olacağım yumurta gelişmesi için gerçekten kevgire döneceğimHerery yolundaysa iki güne bir kan alıyorlar ben kebgire döndüm yumurta toplanana kadar.
Valla benim doktor beni sıkı takibe aldı o yüzden ilaç dozunu ayarlamaları için iki günde bı kan verdim.İki günde bir mi? iğne de olacağım yumurta gelişmesi için gerçekten kevgire döneceğim
Anladım taze transfer yapacakmış doktorum Haziran 10 gibi adet olacağım adetle birlikte gel dedi ilk tedavim olacak@
Valla benim doktor beni sıkı takibe aldı o yüzden ilaç dozunu ayarlamaları için iki günde bı kan verdim.
Benim de kasık ağrısı için nidicart tı sanırım onu verdi valla zaman geçmiyor tahlil pazar normalde cumartesi yaptır dedi hemşire onu bile beklemek çok zorŞimdilik normal gidiyor akıntı şundan dolayı var benim progestan fitil kullandıkça o akıyor sanki. Dün biraz kasıklarda sızlama oldu gibi başka da birşey yok. Evet ya beklemek daha bi heyecanlı, 2 gündür gece uykumdan uyanıyorum
3 Haziran da tüp bebeğe başladım, 6 aydır adet olmuyordum, hemen olunca başlattı doktor, carsamba ilk kontrolüm var, bu arada günde 2 adet famara ilaç alıyorum, bugün de iğnelere başlıcam fostimon 300ml toplam. bakalım neler olacak gelişmeleri yazarım.
bu arada 12 yıllık evliyim 4. tüp bebek denemem, ilk üçü tuttu ama 2,5 aylıkken hep düşük yaptım. sonra miyom var dediler ameliyat oldum 1,5 sene önce. ameliyattan sonra ilk denemem olacak. Benim hikayem bu, aslında cok yoruldum bu 12 yıl boyunca ama hep umut var içimde , bir gün anne olucam..)