Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Adetime 4 gün kala yapmıştım 235 çıkmıştı ilk değerim 2 gün snra tekrar yaptırdm 705 çıktı bi daha yaptırmadım aradan 10 gün geçti

Canım benim sonuç 550 çıkmış Dorothyy nasıl acaba
Canım tebrik ederim :) ben değerleri pek bilmiyorum bana doktor tarafından söylenen tek şey iki gün sonra ikiye katlanması gerektiği. Bence iyi bir değer. İki gün sonra 1200 civarında olur en az :)

Canım tebrik ederim :) ben değerleri pek bilmiyorum bana doktor tarafından söylenen tek şey iki gün sonra ikiye katlanması gerektiği. Bence iyi bir değer. İki gün sonra 1200 civarında olur en az :)
Tekrar yaptırıcam yarın inşAllah ama 6 gün gecikmeye az gibi sanki bu değer bilemedim ki

Tekrar yaptırıcam yarın inşAllah ama 6 gün gecikmeye az gibi sanki bu değer bilemedim ki
Bence değil. 6 gün gecikmeniz varsa değerlerinizin ikiye katlandığını düşünürsek adet olmanız gerekekn günde ortalama 90-100 arası değeriniz varmış. Çok daha düşük değerlerle öğrenenler var. Bundan sonra hızla artar zaten.

İnşAllah ya bide sanki bizim sağlık ocağının değer ölçümü farklı gibi anlamadım ki

Kızlar 5. Haftamdayım 4+6 bugün kese görmeye gittik kese 0,58cm 5w4d göründü ultrasonda bebek henüz yok 10 gün sonra kalp atışı randevumuz var ki benim için bu çok önemli üç gebelikte de kalp atışı duyulmadı inş bu sefer duyulur

kızlar peki doktor için istanbulda olanlar nereleri düşünüyorsunuz? ben kavacık medistate e randevu aldım ama emin değilim hala gittikten sonra karar vericem artık

İnşallah herşey yolunda gider bebişin kalbini de duyarsınız.

Evet 70 lira olması gerek fiyatı
70 mi ??? Şaka gibi....tamamını kendiniz mi ödüyorsunuz?

Merak etmeyin, umarım herşey yolunda gider :)

Normalde internetten baktığım değerlerde mU/l yzıyor benimkinde 550 U/L yazıyor bi fark var mı ki acaba
Benim bildiğim tek bir ölçüm sistemi olması lazım canım ama 550 kötü değil bence.

Şaka gibi.. ben 1,5 euros ya alıyorum folik asidi. 70 i duyunca çok geldi :)

kızlar peki doktor için istanbulda olanlar nereleri düşünüyorsunuz? ben kavacık medistate e randevu aldım ama emin değilim hala gittikten sonra karar vericem artık
Ben Avrupa yakasında oturuyorum Florya Medicalpark Nurgül Ulusoya aldım ilk randevumu bakalım inşallah memnun kalırım da sürekli ona devam ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…