Geçen muayene için gittiğimde de doktor bana da onu tavsiye etti ama kararsız kaldım reçete olarak yazılmıyor demi takviye olduğu için.Regenesis kullanıyorum ben
Adetime 4 gün kala yapmıştım 235 çıkmıştı ilk değerim 2 gün snra tekrar yaptırdm 705 çıktı bi daha yaptırmadım aradan 10 gün geçtiMerhaba :) beta hcg niz kaç çıktı ? 2000 üstündeyse vajinal ultrasonla kese görünür. Ama acele etmeyin, onlar arayacağız dedilerse ararlar :) bana da sadece kan tahlili yapıldı iki kere. Bir kere de ultrasonla bakıldı kan tahlilinden önce ama daha çok yeni olduğundan bir şey görünmüyordu.
Benim de biraz bulantım oluyor ama hafifçe. Yine de bugün rahatsız etti. Benim ilk kan alındığında 2000 çıktı. Gecikeli 4 gün olmuştu. İkinci ölçüldüğünde 4000 çıktı. Gecikeli 6 gün olmuştu
Folidoce verdi dr bana mot bi kutusu varKızlar folik asit olarak ne yazdı doktorunuz
Çok teşekkürler hepimize inşallah :)Hepinize hayırlı olsun :)
Canım tebrik ederim :) ben değerleri pek bilmiyorum bana doktor tarafından söylenen tek şey iki gün sonra ikiye katlanması gerektiği. Bence iyi bir değer. İki gün sonra 1200 civarında olur en az :)Canım benim sonuç 550 çıkmışDorothyy nasıl acaba
Tekrar yaptırıcam yarın inşAllah ama 6 gün gecikmeye az gibi sanki bu değer bilemedim kiCanım tebrik ederim :) ben değerleri pek bilmiyorum bana doktor tarafından söylenen tek şey iki gün sonra ikiye katlanması gerektiği. Bence iyi bir değer. İki gün sonra 1200 civarında olur en az :)
Bence değil. 6 gün gecikmeniz varsa değerlerinizin ikiye katlandığını düşünürsek adet olmanız gerekekn günde ortalama 90-100 arası değeriniz varmış. Çok daha düşük değerlerle öğrenenler var. Bundan sonra hızla artar zaten.Tekrar yaptırıcam yarın inşAllah ama 6 gün gecikmeye az gibi sanki bu değer bilemedim ki
İnşAllah ya bide sanki bizim sağlık ocağının değer ölçümü farklı gibi anlamadım kiBence değil. 6 gün gecikmeniz varsa değerlerinizin ikiye katlandığını düşünürsek adet olmanız gerekekn günde ortalama 90-100 arası değeriniz varmış. Çok daha düşük değerlerle öğrenenler var. Bundan sonra hızla artar zaten.
Standart bir ölçümü olması lazım aslında. Nasıl farklı ki acaba ?İnşAllah ya bide sanki bizim sağlık ocağının değer ölçümü farklı gibi anlamadım ki
Normalde internetten baktığım değerlerde mU/l yzıyor benimkinde 550 U/L yazıyor bi fark var mı ki acabaStandart bir ölçümü olması lazım aslında. Nasıl farklı ki acaba ?
Evet 70 lira olması gerek fiyatıGeçen muayene için gittiğimde de doktor bana da onu tavsiye etti ama kararsız kaldım reçete olarak yazılmıyor demi takviye olduğu için.
İnşallah herşey yolunda gider bebişin kalbini de duyarsınız.Kızlar 5. Haftamdayım 4+6 bugün kese görmeye gittik kese 0,58cm 5w4d göründü ultrasonda bebek henüz yok 10 gün sonra kalp atışı randevumuz var ki benim için bu çok önemli üç gebelikte de kalp atışı duyulmadı inş bu sefer duyulur
70 mi ??? Şaka gibi....tamamını kendiniz mi ödüyorsunuz?Evet 70 lira olması gerek fiyatı
Merak etmeyin, umarım herşey yolunda gider :)Kızlar 5. Haftamdayım 4+6 bugün kese görmeye gittik kese 0,58cm 5w4d göründü ultrasonda bebek henüz yok 10 gün sonra kalp atışı randevumuz var ki benim için bu çok önemli üç gebelikte de kalp atışı duyulmadı inş bu sefer duyulur
Benim bildiğim tek bir ölçüm sistemi olması lazım canım ama 550 kötü değil bence.Normalde internetten baktığım değerlerde mU/l yzıyor benimkinde 550 U/L yazıyor bi fark var mı ki acaba
70 mi ??? Şaka gibi....tamamını kendiniz mi ödüyorsunuz?
Evet canım içinde folik asitin yanı sıra bi sürü vitamin var. Eczane vitamin olduğu için sigorta karşılamıyor demişti
Merak etmeyin, umarım herşey yolunda gider :)
Benim bildiğim tek bir ölçüm sistemi olması lazım canım ama 550 kötü değil bence.
Valla canım bence de çok ama çocuk aşkına veriyoruzŞaka gibi.. ben 1,5 euros ya alıyorum folik asidi. 70 i duyunca çok geldi :)
Ben Avrupa yakasında oturuyorum Florya Medicalpark Nurgül Ulusoya aldım ilk randevumu bakalım inşallah memnun kalırım da sürekli ona devam edermkızlar peki doktor için istanbulda olanlar nereleri düşünüyorsunuz? ben kavacık medistate e randevu aldım ama emin değilim hala gittikten sonra karar vericem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?