• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

bana doktor pregnıo vermişti 35 liraydı yaklaşık 2 haftadır onu kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 yılın sonunda çok şükür hamileyim ben de haziran annesi olacağım inşallah😍 hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah😍😘🤲🤲
Hayırlı olsun canım bende 4 senenin sonunda 🙈 bu sene bebiş isteyen herkese uğurlu gelir inşallah🙏🏻🥰

Mrb kizlar bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli yukselir degerimiz ve bebisimi saglikla kucagima alirim:anneadayı::KK200::emir_bebek:

Kızlar selam, cumartesi öğlen 3te verdiğim kanda hcg 25 çıkmıştı, salı sabah verdiğim kanda 85 çıktı. Dünden beri lekelenmem var, dün doktora gittim bu kanama değil dedi hiç bir şey yapmadı eve geldim. Bugün de aynı şekilde var lekelenmem. Başka bir doktora gideyim mi yoksa normaldir deyip bekleyeyim mi bilemedim. İçime bir korku düştü

Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 10. günü. Değerim 159. Nasıl sizce? Bazı arkadaşlar 300 den yüksek sonuçlar aldı.

Merhaba kizlar bende tup bebekle hamile kalanlardanim allaha sukur 🤲 blastokist embryo transferim 28 eylulde oldu doktorum pazartesi kese icin cagirdi sizce gorunurmu

Benim 337 diydi ama ikinci test onemli ikiye katlaniuorsa sikintinyok yani benim 75 bile ciksa normal sayilacakti onun altinda oLana sikinti diyorlarmis

Kızlar selam, cumartesi öğlen 3te verdiğim kanda hcg 25 çıkmıştı, salı sabah verdiğim kanda 85 çıktı. Dünden beri lekelenmem var, dün doktora gittim bu kanama değil dedi hiç bir şey yapmadı eve geldim. Bugün de aynı şekilde var lekelenmem. Başka bir doktora gideyim mi yoksa normaldir deyip bekleyeyim mi bilemedim. İçime bir korku düştü
Bence yarin tekrar bir kan 3 gunde bir vermis olursun en azindan degerlerin artiyormu ona bakarsin benimde ilk testte 15 ikicide 47 cikti dun 3. Yude verdim 308 cikti en azindan doktor baksin artis orani dogrumu diye bende de kahverengi lekelenme 4 gun surdu az az ama ben hamile oldugumu bilmiyordum tutunma lekelenmesi de olabilir belki

Bence yarin tekrar bir kan 3 gunde bir vermis olursun en azindan degerlerin artiyormu ona bakarsin benimde ilk testte 15 ikicide 47 cikti dun 3. Yude verdim 308 cikti en azindan doktor baksin artis orani dogrumu diye bende de kahverengi lekelenme 4 gun surdu az az ama ben hamile oldugumu bilmiyordum tutunma lekelenmesi de olabilir belki

Gitsem iyi olur haklısın, yarın gidebilirsem inşallah tekrar kan vereyim canım

Back