Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah memnun kalırsınız :)Ben Avrupa yakasında oturuyorum Florya Medicalpark Nurgül Ulusoya aldım ilk randevumu bakalım inşallah memnun kalırım da sürekli ona devam ederm
Hayirli olsun :) amin insallahMerhaba arkadaşlar 2 yılın sonunda çok şükür hamileyim ben de haziran annesi olacağım inşallahhepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah
![]()
Gözün Aydın inşallah canımMerhaba arkadaşlar 2 yılın sonunda çok şükür hamileyim ben de haziran annesi olacağım inşallahhepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah
![]()
İnşallahinşallah memnun kalırsınız :)
Hayırlı olsun canım bende 4 senenin sonundaMerhaba arkadaşlar 2 yılın sonunda çok şükür hamileyim ben de haziran annesi olacağım inşallahhepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah
![]()
Ay çok sevindim hayırlı olsun canım amin inş sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım bende 4 senenin sonundabu sene bebiş isteyen herkese uğurlu gelir inşallah
![]()
İnşallah canım hayırlı olsun amiiin inş hepimizMrb kizlar bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli yukselir degerimiz ve bebisimi saglikla kucagima alirim![]()
Normal canim ilk testte 75 ustunu gayet guzel sayiyoe doktorlarMerhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 10. günü. Değerim 159. Nasıl sizce? Bazı arkadaşlar 300 den yüksek sonuçlar aldı.
Sizin kaç cıktı peki?Normal canim ilk testte 75 ustunu gayet guzel sayiyoe doktorlar
Bence yarin tekrar bir kan 3 gunde bir vermis olursun en azindan degerlerin artiyormu ona bakarsin benimde ilk testte 15 ikicide 47 cikti dun 3. Yude verdim 308 cikti en azindan doktor baksin artis orani dogrumu diye bende de kahverengi lekelenme 4 gun surdu az az ama ben hamile oldugumu bilmiyordum tutunma lekelenmesi de olabilir belkiKızlar selam, cumartesi öğlen 3te verdiğim kanda hcg 25 çıkmıştı, salı sabah verdiğim kanda 85 çıktı. Dünden beri lekelenmem var, dün doktora gittim bu kanama değil dedi hiç bir şey yapmadı eve geldim. Bugün de aynı şekilde var lekelenmem. Başka bir doktora gideyim mi yoksa normaldir deyip bekleyeyim mi bilemedim. İçime bir korku düştü
Bence yarin tekrar bir kan 3 gunde bir vermis olursun en azindan degerlerin artiyormu ona bakarsin benimde ilk testte 15 ikicide 47 cikti dun 3. Yude verdim 308 cikti en azindan doktor baksin artis orani dogrumu diye bende de kahverengi lekelenme 4 gun surdu az az ama ben hamile oldugumu bilmiyordum tutunma lekelenmesi de olabilir belki
inşallah güzel sonuçlar alırsın :)Gitsem iyi olur haklısın, yarın gidebilirsem inşallah tekrar kan vereyim canım