Haziran 2018 anneleri :)

Ilac kullaniyir musun tatlim
Ben folio kullaniyorum. Onu verdi doktor folbio sanmistim ama folio imis

Folikasit mi acaba dediğin canım ben kullanıyorum ama bitmek üzere henüz daha doktora gitmedim en erken çarşambaya randevu alabildik o zaman konuşucam önerdiği ilaç var mı diye. Buarada herhangi kan tahlili yaptılar mı?

Ben saglik ocagina gitmistim gebelik testi icin o bir cok tahlil yapmisti zaten. Hamile oldugumu ogrenince de hemen gittim heyecanlao doktor da ferritin hepatit c ve b istedi ama daha yaptirmadim 2hafta sonra gidince yaptiracagim. Folik asite de gebelikten once baslamadigim icin hemen baslatti doktor

Ben öncesinde başladım canım kullanıyorum ama sağlık ocağına gitmedim çarşamba kadın doğuma gidicem sonra sağlık ocağına gideyim dedim. Sadece beta kam tahlili yaptırdım o kadar. İnşallah çarşamba keseyi görürüm diye dua ediyorum ama sanırım göremicrk gibiyim en az 3000 olması lazımmış hayırlısı sağlıklı olsunda

Merhaba hanımlar benim beta hcg cuma günü 22 çıktı bugün 100 olmuş. Acaba neden bu kadar çok arttı

Gebelik takimi ve happy mom yukledim Ben. Kizlar benim karnim baya ariyor. Benim gibi karin agrisi yasayan var mi
Ben canım yürürken sağa sola dönerken inceden bi kasık sızlaması oluyor bazen sanki adet olcakmış gibi dimi

Evet canim sanci gibi giriyor ama normal herhalde gebe bir arkadasim da agrisi oldugunu soylemisti

Normal olduğu söyleniyo rahim genişlemesi dediler inşallah öyledir. Uzun süren sancılar değil ama saniyelil gelip geçiyo

Selam kizlar.topik hepimize hayirli olsun acan arkadasa tskurler.benimde ilk kan degerim 119 2.kan degerim 712 3.kan degerin 5006 ve sali gunu ilk doktor randevumuz var nasipse.ins gorunur kuzumuz bize

Benim de karnim ağrıyor zaman zaman. Hatta akintim da oluyor wcye gidip bakiyorum hasta oldum zannediyorum kendimi. Stresli günler kramp gibi igne batar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…