- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
melekim geldinmi ???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım aşılamadan hatırlarsın beni :)) ikimizde negatif almıştık.bende bu ay histeroskopi olucam.tedavim ankarada olacak.temmuzdada hayırlısıysa tüp bebeğe başlıcaz.sen o zamana hayırlı haberler verirsin inş.sen nerde kime yaptıracaksın??
meraba musmutlukız nasılsın??????
sadece ilaçta indirim var canım hastanede yapmadılar o 4250 tl cik
bende iyiym canım iğnelere devam 13 yumoşum var teyzesiiiiiiMerhaba canim iyiyim sen nasilsin
canım demek fiyatlar artmış 3600dü.kesin nurettinde de o kadar olmuştur birde memorial oldular ya.ben 3 yılımı doldurmadığm için devlet yardımı da alamıyorum ne saçma şartları var deli oluyorum.devlet çocuk diye tutturuyor bizleri gördükleri yokk
bende iyiym canım iğnelere devam 13 yumoşum var teyzesiiiiii
canım rapor şartlarına bende uymuyom zaten bu sadece ilaç için
canım nurettinde fiyat aynı 3600 canım acıbadem accık pahalı
Ooohh masallahh :) insallah hayirli haberler verirsin bize. kac igne oluyosun gunde? Bir de karnindanmi kalcadan mi?
ilaçlar için nasıl oluyor onu anlamadım canımo neye göre veriliyor yani
valla kusum o kısmını bende anlamadım doktor kendi dedi ilaçlar için rapor çıkaralım die bayada bi faydası oldu normalde 1200 tutuyodu böyle 400 tutttu
ilk defa duyuyorum normalde üniversite hastanesinden alman gerekiyor.öğrenirsen sonra nasıl olduğunu paylaşırsın canım.ramazanın gelmesinden dolayı merkezler haziranda kalabalık olabilir çok yoğun olmaz inşallahh
inşallah canım
bugünden itibaren iki iğne biri puregon biri cedrotide
evet karından cedrotide acıtır sanıyodum ama hiç acımadı çok mutlu oldum valla
burdaki arkadaşlardan elifnazda turgut beyin hastası onunda bugün randevusu vardı o naptıki
melekim geldinmi ???????
eeee artık bahtımıza
tabi canım ben bi öğrenim anlatırım
melekim nasılsın canımmmmmmm
Merhaba cicim hatirliyorum tabiki :) ben acibadem bulent tirasa gidiyorum. Cok memmunum ins hayirlisindan bebeklerimiz olur. Ben gecen hafta kontrole gittim kist var dedi ama adeti beklememiz gerekiyo eger hormon uretmiyorsa problem degil hatta belki adetle kaybolur dedi. Pztesi randevum var insallah kaybolmustur. Sen kime gidiceksin?