- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- Konu Sahibi superisi_21
benim dr un adı halit erden ama transferi acıbadem de yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun topiğimiz inş herşey güzel olur tabloya rezerv azlığı ve kadıköy acıbademi ekleyebilirsin
mrh kızlar beni de aranıza alır mısınız 29 mayıs günü yumurtalarım toplandı 3 haziran pazartesi transferim var 28 yaşındayım ilk denemem Bahçeci kliniğinde yaptırıyorum bende sorun yok eşimin sayı hız morfoloji sorunu var 8 yumurtan döllendi bugün 3. gün az önce aradılar bizim minikle iyiymiş herkese uğur getirsin bu başlık Allah herkese yardım etsin herkes bebeğini kucağına alsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah herkese
hoşgeldın canııımmm
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin insallahh ooo sayılı günee çokk az kalmış heyacan vardır şimdi sende
ozaman ilk hamiş haberini sen verceksin bize insallah
canımm hoşgeldin dikkat ettim de ne kadar genç anne adaylarıyız böyle.üzülüyorum gerçekten hayatımızın baharında uğraşıyoz böyle gerçekten çok zorlu süreçler Allah yardımcımız olsun.
mrh kızlar beni de aranıza alır mısınız 29 mayıs günü yumurtalarım toplandı 3 haziran pazartesi transferim var 28 yaşındayım ilk denemem Bahçeci kliniğinde yaptırıyorum bende sorun yok eşimin sayı hız morfoloji sorunu var 8 yumurtan döllendi bugün 3. gün az önce aradılar bizim minikle iyiymiş herkese uğur getirsin bu başlık Allah herkese yardım etsin herkes bebeğini kucağına alsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah herkese
canım senin dr un kim
günaydın kızlarrr hoşgeldiniz
canancım bende ilk adetle başlayacağım tedaviye inşallah hamiş oluruzda gerek kalmaz diyorum ama hayırlısı bakalım
seni ekleyeceğimde canım neden olarak ne yazayım bir de hangi merkez isim olarak yazarsan
kızlar meraba doktordan geliyorum
salı günü günde 175 puregona başlasım bugün ilk kontrol vardı 13 yumurtam oluşmuş 13 ml miş en büyüğü salı günü tekrar gitcem muhtemelen perşembe opu yaparız dedi doktorum
hadi gözün aydın canım güzel haberlerle dönmüşsün
darısı bize olur inşallahh.
kızlar yumurta toplama gunu tahminen adetten sonra kaçıncı gun oluyo? ilk defa yatıracagım için merka edidorum herşeyi :)
hadi gözün aydın canım güzel haberlerle dönmüşsün
darısı bize olur inşallahh.
canım benim 2.denemem olduğu için tecrübelendimm..adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanıyor yumurtalarının cvp verme durumuna göre yani 19-20 mm oluncaya kadar bekleniyor ortalamam 7 ile 10 gün arasında değişiyor sonra çatlatma iğneni yapıyorsun 36 saat sonra yumurta toplama için çağırıyorlar canımm inşallah yardımcı olabilmişimdirr
Cok tesekkur ederim canim. Ben 2 ay once asilama yaptirdim ama yumurtalarimda bir problem olmadigi icin cok az dozda kullanmistik ilaclari. 16. gun yapilmisti. Tup bebekte daha yuksek dozda kullaniliyor sanirim. Daha erken olcak anladigim kadariyla. Hayirlisi insallah
Tedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis 2.deneme kayseri tüp bebek en kısa zamanda 2-destina38 29 1.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem transferi olacak 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem 9-musmutlukiz 26 sperm hareketsizliği 11-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin