haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

zümrütcüm sen nasılsın bakalım varmı yine belirtiler.
bu arada iğne yerlerin nasıl

guldusum yazdım okumuşsundur canım benim belirtiler devam da sonuç üzdü biraz beni yani 6. gün olsaydı eğer çıkardı az da olsa diyorum doktorum öyle demiyo ama bilmiyorum..

sen nasılsın kuzum sende var mı değişiklikler??

Tüm tedaviye başlayan arkadaşların hayırlı sonuçlar almaları dileğiyle... Allah yardımcınız olsun zor ve sıkıntılı süreç ama rahat olmaya çalışın..

kızlar günaydın..

dün inanılmaz bir baş ağrısıyla doğum evine gittim belki bişeyler yaparlar diye.. betahcg ye baktılar sonuç 1.00 :KK43: transferden günümü saymazsak 6. günüm de oldu bu :KK43: doktorumla konuştum az önce dur dedi daha çıkmaz ilaçlara devam hem gel öğleden sonra bi bakalım dedi.. içim bi tuaf belitiler hala devam ama dediğim gibi içim bi tuaaaff :KK43:( Rabbim "OL" emrine muhtacım....

Canım benim daha çok erken ama.
Bir günde bile değer yükseliyor.
Git bakalım doktoruna ne diyecek.
Sen şimdi hem iğne hem jelmi kullanıyorsun.

kizlar bugun 6.gunum degerim 33.2 cikti insallh degerim artar hergun :)

gözün aydın cnm. benimde 7. gün 55 ti değerim ve ikizlerimi bekliyorum. seninde değerin yüksek, inşalah katlanarak devam edecektir:nazar::nazar:

Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin :KK66:)
hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah. heyecanla bekliyorum:KK1:

zümrütline; geçmiş olsun canım. inşallah bebişin seninledir. 5.gün transferleri erken zamanda belli olsada 3. gün transferleri çıkmayabiliyor. hakkında hayırlısını dilerim.

bende bugün kontrole gidicem...iki doktor olunca sık sık görüyorum bebişlerimi ve hala heyecanlanıyorum giderken:KK52:

Canım benim daha çok erken ama.
Bir günde bile değer yükseliyor.
Git bakalım doktoruna ne diyecek.
Sen şimdi hem iğne hem jelmi kullanıyorsun.

hayrlısı arkadaşım bakalım öğleden sonra ne dicekler..
ben şu anda progestan yumuşak kapsül kullanıyorum vajinadan ki bu pek içime sinmiyo çnk arada bir de olsa ilacım bi kısmı elime geliyo.. estrofem kullanıyorum hap rahim için,, decavit vitamin bir de clexane göbüşten iğne bu da kan sulandırıcı..

sen tutunması için iğne mi kullanıyosun canım?

gözün aydın cnm. benimde 7. gün 55 ti değerim ve ikizlerimi bekliyorum. seninde değerin yüksek, inşalah katlanarak devam edecektir:nazar::nazar:

hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah. heyecanla bekliyorum:KK1:

zümrütline; geçmiş olsun canım. inşallah bebişin seninledir. 5.gün transferleri erken zamanda belli olsada 3. gün transferleri çıkmayabiliyor. hakkında hayırlısını dilerim.

bende bugün kontrole gidicem...iki doktor olunca sık sık görüyorum bebişlerimi ve hala heyecanlanıyorum giderken:KK52:

doktorum da öyle söyledi canım daha çıkmaz dedi 3. gün embriyosu olduğu için belki öyle söyledi ama bilmiyorum hayrlısı.. olursa da Allah dan olmazsa da Allah dan.. dondurulmuşlarımla devam ederim eğer tutunamazsa canlarım bana :KK43:

hayrlısı arkadaşım bakalım öğleden sonra ne dicekler..
ben şu anda progestan yumuşak kapsül kullanıyorum vajinadan ki bu pek içime sinmiyo çnk arada bir de olsa ilacım bi kısmı elime geliyo.. estrofem kullanıyorum hap rahim için,, decavit vitamin bir de clexane göbüşten iğne bu da kan sulandırıcı..

sen tutunması için iğne mi kullanıyosun canım?

kapsül dediğin Jel olarak crinone mi kullanıyorsun.
Hım farklı bizimkiler.
Ben crinone (progestan ) her sabah rahime sıkıyorum dışarı pek çıkmıyor bir saat sonra wc ye gittiğimde günlük ped kullanıyorum ona z gelmiş oluyor doğal olarak. Akşamlarıda pregynx iğne buda ( progestan ) kalçadan vuruluyorum acayip yağlı ve yakıyor.
İncelen rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin sıkı tutunmasını sağlıyor.

kapsül dediğin Jel olarak crinone mi kullanıyorsun.
Hım farklı bizimkiler.
Ben crinone (progestan ) her sabah rahime sıkıyorum dışarı pek çıkmıyor bir saat sonra wc ye gittiğimde günlük ped kullanıyorum ona z gelmiş oluyor doğal olarak. Akşamlarıda pregynx iğne buda ( progestan ) kalçadan vuruluyorum acayip yağlı ve yakıyor.
İncelen rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin sıkı tutunmasını sağlıyor.

progestan yumuşak kapsül hap gibi bişey jel değil kuzum kalçadan iğnem yok doktoruma bugün onu sorcam olması gerekli artık gibi geliyo bana... canımmm duanı eksik etme noluur hepimiz için...

progestan yumuşak kapsül hap gibi bişey jel değil kuzum kalçadan iğnem yok doktoruma bugün onu sorcam olması gerekli artık gibi geliyo bana... canımmm duanı eksik etme noluur hepimiz için...

canım bende hhiç iğne kullanmadım. günde 1 tane crinone jel kullandım. kan tahlili ile progestonu ölçüp ona göree veriyor zaten ilacı. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız canım. en azından donmuş bebişlerin senin umudun. hayırlısı...

guldusum yazdım okumuşsundur canım benim belirtiler devam da sonuç üzdü biraz beni yani 6. gün olsaydı eğer çıkardı az da olsa diyorum doktorum öyle demiyo ama bilmiyorum..

sen nasılsın kuzum sende var mı değişiklikler??

Evet okudum canım. Ama dediğim gibi erken bak doktorunda öyle demiş.
Bende bir fark yok. Benim transferde niki gün çok ağrım sancım oldu onalrda geçtü şükür.
Gögüslerim biraz şişti onlarda indi.
Hiç bişey hisstemiyorum olumlu olumsuz.

Hımm. Her doktorun tedavi yöntemi farklı canım vardır elbet bildiği bişey
Hep dua ediyorum canım allah hayırlsıını versin hepimize sağlıklı sıhatli

Kızlar siz transferden sonra ne kadar banyo yapmadınız.
ben transfer olduğum günün ertesi günü akşamı ılık banyo yaptım orayı yıkamadan

kızlar doktordan geldim.. alttan baktı doktorum; embriyoları görmem mümkün değil ama rahim kalınlığına bakıcam dedi inceldiyse iyiye yorulmaz dedi... şükür Allahıma rahim kalınlığı olması gerektiği gibi bebeğin düşmesini engelliycek kisler de oluşmuş bunun da olması gerekli bak oluşmuş dedi her şey yolunda 6. gün kana geçmez gebelikte bile 1 çıkabilir boşuna kendini üzmüşsün dedi... haftaya pazartesi test günüm hayrlısı Allah danRabbim hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın inşallah..

Kızlar siz transferden sonra ne kadar banyo yapmadınız.
ben transfer olduğum günün ertesi günü akşamı ılık banyo yaptım orayı yıkamadan

guldusum bende ertesi gün yaptım bunu doktorum önerdi zaten ve duş almaya da devam ediyorum iyi geliyo.. bu arada doktor dönüşümü anlattım kuzum okursun rahatladım biraz :) bundan sonra ve her zaman dua dua dua...

X