- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
- Konu Sahibi haziran0806
canım benim de 6.haftamda kanamam olmuştu 1 kez çok korkmuştum 1 hafta boyunca da kahverengi lekelenmelerim sürmüştü o aralar 2 günde 1 yaptırıyodum progestan iğneyi doktorum tekrardan hergüne çıkardı bu hafta da 3 günde 1 e indirdik dünden beri yine lekelenmelerim oluyor cuma benim de kontrolüm var çok merak ediyorum doktorum yat dinlen dedi 6.haftadan beri hep yatıyorum ama yine de oluyo böyle şeyler kuzenimin eşi ise normal yolla hamile maşallah hiçbişeyi yok hatta okadar dengesiz hareketler yapıyo ki hani hala tutunabilmesi mucize biiiiz okadar dikkat ediyoruz ama malesef tüp bebek olduğu içinmidir bilinmez hep risk taşıyoruz sen de dikkat et canım kendine inşallah bu durumu atlatırız
Canım sana da çok geçmiş olsun evet bizim gebeliğimiz normal gebelik değil ki sen şimdi 10. Haftadasın Allah'ım inşallah bize bağışlar bebişlerimizi dikkat edicem beni Bikaç kişi çok üzdü canımı sıktım saçma sapan şeylere o yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum 6. Haftalar en önemli haftaymış inşallah herşey güzel olacak kanamam ikinci gün sabaha kadar sürdü hatta koca bir kan pıhtısı geldi çok korkmuştum cuma kontrol gelsin Bebişimi göreyim de progestan iğnenin amacı kanamayı durdurmak sanırım bu nedenle de lekelenmeyi yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı yaşamadan anlamıyormuş insan bizim bu durumda yaşadıklarımıza yaklaşımımızın dengesini çok iyi ayarlamamız gerekir üzülmek stres yapmak zeynesudemin de dediği gibi birilerine kızmak bu tür duygulardan uzak durmak gerekirmiş bebişlerimizi düşünelim başka neye gerek var ki