- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
arkdaşlar bensize yardımcı olmak icin bir yer önerecegim önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutumadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ SİZE TAVSİYE EDEBİLECEGİM YER TEK ORASI BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM EGER GİTTİGİNİZDE DERSENİZ CEM BEYE BİZİ KIBRISDAN İPEK HABNIM ÖNERDİ ONLAR BİZİ BİLİRLER ÇÜNKÜ ÇOK ZORDU BEBEK SAHİBİ OLMAMIZ ONLARDA BİZİ TANIYORDU LLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA
Canım senin adına çok sevindim ne güzel bi mutluluk olsa gerek Rabbim bizlere de yasatsın evlat kokusunu sağlıkla sıhhatle. Ben karamandayım esim asker sehir dısına çok zor çıkıyoruz bna en yakın yerleri terch etmek zorundayım önerdiğin merkezi aklıma yazdım çok teşekkür ederim ilgin için