- 24 Mart 2013
- 41
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.701
canım zaman sınırı yok ama çokta uzatmasak iyi olur
2 taane okuyabılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaman sınırı yok ama çokta uzatmasak iyi olur
arkadaşlar ben yapabildiğim kadarıyla bi liste oluşturuyum sizlerde kaç tane yasin okuyabileceğinizi yazın ona göre güncelleme yaparım
safak_d
zinureyn
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181
nurdanur
canan456
sea1905
elif_su06
mıraclevalerıe
1demetumut
destina38
4. tüp bebek denemem öncekilerde böyle olmamıştı.ne düşünmeliyimarkadaşlar transferimin 11.günü pazardan beri lekelenmem var çok korkuyorum yarın test günüm.(
canımm benimde aklımdaydı test alıp da yapmak bekleyemiyorummm çok boşluğa düştümmm ne düşüneceğimi şaşırdımm
bütün olumlu düşünme,sabır limitlerimm dolmuşş artıkk boşluğa düşüverdimm
canım bir de senin de öle galliba transfer günü sayılmıyor normalde biz onu da sayıp 6.günümüzdeyiz diyoruz,,senin üstelik dün
4.gün oluyorr
kızlar dün bhcg 31 di bugün hastaneye raporumu vermeye gittim ee gitmişken de bi daha test yapayım dedim 57 olmuş bir günde iyi dimi :) aslında ben ebeyim başkasının sonucu olsa bu tamam kesin hamilesin derim ama kendime diyemiyorum ya da daha inanamıyorum :)
Ay canım sen demi bende ebeyim ben sana diyeyim ozamn hamilesin degerinde iyi. Darisi insallah bizim basimiza dua et.bende bugun transferden sonra 5. Gunum senin belirtin falan olmusmuydu bende hic bisey yok korkuyom
arkadaşlar ben yapabildiğim kadarıyla bi liste oluşturuyum sizlerde kaç tane yasin okuyabileceğinizi yazın ona göre güncelleme yaparım
safak_d
zinureyn
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181
nurdanur
canan456
sea1905
elif_su06
mıraclevalerıe
1demetumut
destina38
arkadaşlar yasinleri okudukça haber verirseniz düzenleme yaparım allahım kabul etsin aminnnnnnnn
2 tane okudum
Yeni hamileleri tebrik ediyorum. Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir gebelik ile saglikli yavrularimizi kucagimiza almak nasib etsin. Bekleyenlere de pozitif sonuçla gelmek nasib olsun.negatif olanlara Rabbim dayanma gucu versin tekrar tedavisi icin hayirli kapıları acsin inşallah.
Hanimlar Ramazan-i Şerif hepimize hayirlara vesile olsun.Rabbim seneye oruc borçlarımizi odemeyi nasib etsin.
sağolasın canım güzel bi merkez ben memnun kaldım senin test tarihin nezaman Allah tüm isteyenlere inşallah :)
4. tüp bebek denemem öncekilerde böyle olmamıştı.ne düşünmeliyim
superisi benim de bugün transfer sonrası 5. günüm ama hiç bir belirtim yok belimde çok yatmaktan dolayı ağrım varbide göğüslerim şiş ilaçlardan dolayı sanırım inş bebeklerimiz belirtisiz gelir ama senin birinden biri tutar şansın çok
AMİİN canım sağol inş.....
benim de bu gün 4. günüm bendede bel ve göğüs şşliği var.inşallah bebişlerimiz tutunmuştur.:)))