- Konu Sahibi superisi_21
- #4.641
çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin muradını versin şu mübarek ay hürmetine....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar dün betahcg 140 çıktı ama yarın bir daa bakılacak çok korkuyorum açıkçası değeri önce çıkıp sonra düşen var mı ? birde ne zamn ultrasonda bakılıyor biliyor musunuz
hayirli ugurlu olsun canim. allah sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin. gönlünü ferah tut.
Eki Görüntüle 751296 Eki Görüntüle 751296
hepinizi çok çoookk tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi....
hope 73 sen ne yapmayı düşünüyorsun ????herkese dansözleri oynatıyorsun seninkini ne zaman oynatırızz o zaman onlar değil ben oynarım onların yerine :))) benimki yarım kaldı ağustosun sonu eylülün başına kaldı rabbim neyler neylerse güzel eyler bekliyorum umutlaaa!!!
tedavinin neresinde kestiler peki? ne kadar kullandın iğneyi?
kızlar ya tedavisi yarı da kalıp o ay hamile kalan var mıdırr sizceee????:44::44::44::44:
ben 3 gün kullandım gonal f 225 şeklinde bunu göbekten menogon u da 1 toz 1 su kalcadan kullandım ... 4 gün ultrasyonda sol da 13mm sağda 9-8-6 mm yumurta vardı inş belki onlar yanlışlıkla döllenir allahtan umut kesilmezz dimi
ama iğneden sonra o kıvamlı akıntı dün akşama kadar devam etti belki yine ediyordur ben fark etmedim henüz inş bu onların gelişmeye devam ettiğini gösteriyordur ya da çatladığını gösteriyor olabilir mi ki :44:
transferin 10.günü idrarda silik ikinci çizgiyi görüp kanda pozitif çıkan varmı akadaşlar.
inşşş allah büyük dert bizde derman onda şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlere de nasip ederrrinşallahh canımmm hamişş kalırsında bebeği doğal yoldan anesine gelmişş yazarızz listeyeeAllahtan ümit kesilmezz ne mücizeleri varr Yüce yaradanınnn
yaa aslında benim yumurtalar da seninkilere benzer gidiyor sanki ama kesmediler benim tedavimi...neyse bakalım vardır bir hayır...
bence o önden giden büyüyüp çatlar... siz münasebeti eksik etmeyin
[Merhaba hanımlar. Haziran da tüp bebek yapmaya karar verince sayfanın ilk günden müdavimi oldum. Kimseye soramadığım bir çok soruya sizlerin deneyimleri sayesinde yanıt buldum, ilk defa yazıyorum ama iyi ki varsınız sorun hız ve morfolojiydi.transferden sonra 12. gündü bugün test yaptırdım 424 benim belirtilerim özellikle 7. günden sonra kasık ağrısı ve uyku haliydi, 5.gün tek embriyo, umarım bundan sonrası hepimiz için güzel ve hayırlı olur, hepinize tekrar teşekkürler
[Merhaba hanımlar. Haziran da tüp bebek yapmaya karar verince sayfanın ilk günden müdavimi oldum. Kimseye soramadığım bir çok soruya sizlerin deneyimleri sayesinde yanıt buldum, ilk defa yazıyorum ama iyi ki varsınız sorun hız ve morfolojiydi.transferden sonra 12. gündü bugün test yaptırdım 424 benim belirtilerim özellikle 7. günden sonra kasık ağrısı ve uyku haliydi, 5.gün tek embriyo, umarım bundan sonrası hepimiz için güzel ve hayırlı olur, hepinize tekrar teşekkürler
kızlar geldimmm
çok şükür ramazan hediyem gelmişş kuzum canm
9.gün değerim 183 nasıl bir de eve gelinece çamaşırımda ne göreyimm:18::18:
kızlar leke ama pembemsi gibi açık renk adet başlangıcı gibi değil ama leke yani:44::44::44:
kızlar bu ne şimdi değerim düşük mü bu nedir
o nedenle itidalli olmaya çalışıyorum
bu arada gelmeden son progestanı vurunup da geldim
Rabbim sana emanetiz
Canim nasilsin? Kese gormeye gittin mi dun? Gorundu mu? Ben de merakla bekliyorum ayin 15 ini daha once gitsem gorunmez mi acaba?
kızlarrrrr dün kontrole gittik ve minik bir kesecik gördük transferin 20. günüydü yalnız dünden beri hafif bir kasık ağrım var neden olur acaba bilgisiolan varmı