-
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.581
Cnm hayirli olsun.ya bisey sorcaktim.karindanmi baktilar.bide senin transferin ayin kacindaydi.kacinci gundu
canım çok tebrik ederim allahım tamamına erdirsinKızlar Allahıma çooooook şükürler olsun ki hamileyim.Binlerce kez şükürler olsun. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah...
HCG 625Sabah 9.30 da gidip kan verdik, 15.30 da çıkar, biz ararız dediler. eve geldik, heyecenlı bekleyiş başladı ve saat tam 15.49 da tüp bebek hemşiremiz aradı gözünüz aydın, hayırlı olsun dedi. Allahım bu mutluluğu hepinize ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bugün transferin 12. günüydü ama sonucu hemşireden duyana kadar korkumdan idrar testi yapmamıştım. hemşiremden güzel haberi alır almaz idrar testimi de yaptım, 2. çizgiyi gördüm
Mmalesef negatif(
kizlar bugun 10. gunumdu dr 12. test yap demisti dayanamadim bugun yaptim sonucum 31.1 cikti ne dersiniz
bugün test yaptırdım sonuç negatif doktorumda izzinde bide dondurulmuş larımızla denicez bakalım bu sefer olur inşallah sonuç:0,100
kızlar geldimmm
çok şükür ramazan hediyem gelmişş kuzum canm
9.gün değerim 183 nasıl bir de eve gelinece çamaşırımda ne göreyimm:18::18:
kızlar leke ama pembemsi gibi açık renk adet başlangıcı gibi değil ama leke yani:44::44::44:
kızlar bu ne şimdi değerim düşük mü bu nedir
o nedenle itidalli olmaya çalışıyorum
bu arada gelmeden son progestanı vurunup da geldim
Rabbim sana emanetiz
sağol canım.
inş bebeğim benimledir
inş hamile çıkrsam bende isterim ama bu kızlardan.........
yok canım ya pgt ye giremedik maalesef...kalitesi yüksek olsaydı olacaktı ama olmadı dedğin gibi hastene baştan haazır olun gelin deseydi giderdik ama ne biliyim yinede rabbim istedimi hiç bişey engel değil......
o hepimizi yoktan var ettiyse bunada gücü yeter......
inş bebeğim bırakmamıştır beni
kizlar bugun 10. gunumdu dr 12. test yap demisti dayanamadim bugun yaptim sonucum 31.1 cikti ne dersiniz
kızlarrrrrrkızlar geldimmm
kızlar leke ama pembemsi gibi açık renk adet başlangıcı gibi değil ama leke yani:44::44::44:
Rabbim sana emanetiz
bugün test yaptırdım sonuç negatif doktorumda izzinde bide dondurulmuş larımızla denicez bakalım bu sefer olur inşallah sonuç:0,100
bende özelde hastane ve doktor ararken dilek hanımın hasta mağdurları çoğunluktaydı benım kara listemde duruyor kendisi eline düşmeyelim diye yazmıştım.. irenbede çalışmış sonra çıkarmışlar ordan..ızmırde dr u dilek aslan olan var mı aramızda?
bi de kızlar ben coraspin kullanıyorum. Tüp bebek merkezindeki doktorum kalp atışlarını duyunca bırakabilirsin demişti. Bulunduğum yerde takip yapan doktorum 30. haftaya kadar kullanmalısın dedi risk almamalıyız dedi. Sizden kullanan var mı hiç? Bi de yarım kullanıyordum tam kullan dedi kafam karışıkkkk
Kızlar yeni topiğimizde toplanalım
ilk defa yaptığımdan dolayı uğraştırdı beni
hepinize şimdiden bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum Allahım bizim yardımcımız olsunn
hayirli olsun canim Allah saglikli sihhatli kucagina almayida nasip etsin degerin cok yuksek sanirim ikizlerin geliyor inan cok sevindim hayirli olsun Rabbim tum isteyenlere nasip etsin su mubarek ramazan ayi hurmetinekızlar geldimmm
Rabbim sana emanetiz
merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım benide eklerseniz sevinirim.pco-1.deneme-eurofertilaltunizade-11 temmuz test tarihim.ALLAHım bu mübarek aya girdiğimiz günlerde hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
hayirli olsun canim Allah saglikli sihhatli kucagina almayida nasip etsin degerin cok yuksek sanirim ikizlerin geliyor inan cok sevindim hayirli olsun Rabbim tum isteyenlere nasip etsin su mubarek ramazan ayi hurmetine
arkadaşlar bi önerim var hamiş olan arkadaşlar hep beraber tedavisi devam eden ve test gününü bekleyen kızlar için 41 yasin okusak ne dersiniz katılmak isterseniz mesajı beğenin
merhaba arkadaşlar ben daha yeni katıldım benide eklerseniz sevinirim.pco-1.deneme-eurofertilaltunizade-11 temmuz test tarihim.ALLAHım bu mübarek aya girdiğimiz günlerde hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kızlar Allahıma çooooook şükürler olsun ki hamileyim.Binlerce kez şükürler olsun. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah...
HCG 625Sabah 9.30 da gidip kan verdik, 15.30 da çıkar, biz ararız dediler. eve geldik, heyecenlı bekleyiş başladı ve saat tam 15.49 da tüp bebek hemşiremiz aradı gözünüz aydın, hayırlı olsun dedi. Allahım bu mutluluğu hepinize ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bugün transferin 12. günüydü ama sonucu hemşireden duyana kadar korkumdan idrar testi yapmamıştım. hemşiremden güzel haberi alır almaz idrar testimi de yaptım, 2. çizgiyi gördüm
sağol canım.
inş bebeğim benimledir
inş hamile çıkrsam bende isterim ama bu kızlardan.........
yok canım ya pgt ye giremedik maalesef...kalitesi yüksek olsaydı olacaktı ama olmadı dedğin gibi hastene baştan haazır olun gelin deseydi giderdik ama ne biliyim yinede rabbim istedimi hiç bişey engel değil......
o hepimizi yoktan var ettiyse bunada gücü yeter......
inş bebeğim bırakmamıştır beni
kızlar geldimmm
Rabbim sana emanetiz
inşallah güzel dileklerin hepimize ve tüm isteyenlere nasip olur canım....yuppiii önce göbüşünde sonrada kucagında büyütürsün inş cnm
hayırlı uğurlu olsun canım. önceleri ben de sessiz sessiz takip ediyordum. ama burada ortam çok samimi, bir şeyler paylaşmak rahatlatıyor beni. kasık ağrısı bende de var, batma şeklinde ağrım oluyor ara ara. bir de ayakta 10-15 dk durunca bayılacak gibi hissediyorum hemen uzanıyorum. çok şükürki tatile denk geldi. hayırlısı hakkımızda canım...Merhaba hanımlar. Haziran da tüp bebek yapmaya karar verince sayfanın ilk günden müdavimi oldum. Kimseye soramadığım bir çok soruya sizlerin deneyimleri sayesinde yanıt buldum, ilk defa yazıyorum ama iyi ki varsınız sorun hız ve morfolojiydi.transferden sonra 12. gündü bugün test yaptırdım 424 benim belirtilerim özellikle 7. günden sonra kasık ağrısı ve uyku haliydi, 5.gün tek embriyo, umarım bundan sonrası hepimiz için güzel ve hayırlı olur, hepinize tekrar teşekkürler
teşekkürler canımmm, inşallah devamını da yaşarz sağlıkla hayırlacanım çok tebrik ederim allahım tamamına erdirsin
canımmm beni nasıl mutlu ettin, kızları benim için oynatman ne güzel... güzel dileklerin hepimize ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canım...hayirli ugurlu olsun canim. Yüce rabbim kucagina almayi da nasip eder insallah :)
Eki Görüntüle 751262 Eki Görüntüle 751262
benim değerim 47 mi neyd canı.doktor 0 dan yüksek olduu için gebelik var dedi.ama cok küçük demişti.(kendi doktorum değildi)senin de öyle inşallah canım.2 gün sonra tekrar test yapttır.değerinin 3 e katlandığını göreceksin inşallah:))))))))))))))))))kizlar bugun 10. gunumdu dr 12. test yap demisti dayanamadim bugun yaptim sonucum 31.1 cikti ne dersiniz
maşallah tebrikler canım benim:))))))kızlar geldimmm
Rabbim sana emanetiz
Yeni hamileler tebrik ederim.Allah cümlemiz için tamamına erdirsin kucağımıza da almayı nasip etsin. Ben bugün bebişimin kalp atışlarını duydum pat pat pat o kadar hızlıydı ki benim kalbimin çarpıntısıyla karıştı ses kulaklarımdaEşim yarım saatle kaçırdı malesef bu durumu memleketten geliyordu otobüs yavaş gelmiş .Olsun bir dahakine kısmet. Bıdığım yavaş yavaş büyüyor
ben de okurum. canım.ranazanı değerlendirmek lazım.2 tane okurum.arkadaşlar bi önerim var hamiş olan arkadaşlar hep beraber tedavisi devam eden ve test gününü bekleyen kızlar için 41 yasin okusak ne dersiniz katılmak isterseniz mesajı beğenin
cok üzüldüm canım.ama başlayıp negatif almaktnsa böylesi daha hayırlı olmuştur inşallah.gelecek aya güzel haberer verirsin bize Allah ın izniyle:))))kızlar tedavim yarıda kesildiyumurtalardan biri fazla gelişmiş diğerlerine göre, diğerlerinin gelişimini baskılar diye doktor tedaviyi bıraktı riske atmamak için devlette yaptırıyordum eğer ki özel de yaptırsaydım belki de ona rağmen tedaviye devam ederdi sanırım :26:adet olcam bi sonraki adetime 20 gün kala başlayacam ... rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın