- Konu Sahibi superisi_21
- #2.901
ayyyyyyyyyyyyy.cnm benm alınmışmı.inan sayfa açık olsada sürekli takip edemiyoz bazen.bide ara ara ağrılarım oluyo bazen yatıyom.hadi hayırlı sonuçlarla dön bize.bu arada p4 ne
Bende bilmiyorum simdi netten bakcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyyy.cnm benm alınmışmı.inan sayfa açık olsada sürekli takip edemiyoz bazen.bide ara ara ağrılarım oluyo bazen yatıyom.hadi hayırlı sonuçlarla dön bize.bu arada p4 ne
Evet canım.Doktoruma söylediğimde bana öğrencilerin velilerin sana evlat vermeyecek kendini düşün dedi.Ama ben yapamadım işte.
merhaba arkadaşlar size güzel haberlerle geldim HAMİLEYİMMM.Rabbime şükürler olsun bu güzel haberi yazmak nasib oldu.Allahım bütün evlat hasretiyle bekleyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.
transferden sonra ilk 4 gün kasık bölgemde hafif bazende şiddetli sayılacak ağrılarım oldu.
sonrasında normal gibi hiç bişey yoktu.
9.10.11.ci günler 2 damlayı geçmeyecek kadar kahverengi lekelenme oldu.(dr um normal olduğunu söyledi)
dün 10.cu günümdü baş ağrısı çok şiddetliydi adetim geliyor sandım çünkü adet olmadan 1-2 gün önce ağrırdı.
ayrıca 10.cu gün sabah ilk idrarımla test yaptım negatifti silik fln hiç bişey yoktu.
transferin 5-6 .cı gününden itibaren yanma ateş basması(bu adet öncesi bende olur genelde) ama normalden çok fazlaydı vücudum ateşler içinde gibiydi derecede 37 gösteriyordu zaten.
benim transfer dondurulmuş embriyo 2 adet. 3.cü gün embriyosu dendi biri 8 hücreli diğeri 7 hücreliydi.
bugun 11.ci günüm ve kan değerim 148. Rabbime şükürler olsun.darısı inşallah en kısa zamanda bekleyen herkese nasib olsun.
merhaba arkadaşlar size güzel haberlerle geldim HAMİLEYİMMM.Rabbime şükürler olsun bu güzel haberi yazmak nasib oldu.Allahım bütün evlat hasretiyle bekleyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.
transferden sonra ilk 4 gün kasık bölgemde hafif bazende şiddetli sayılacak ağrılarım oldu.
9.10.11.ci günler 2 damlayı geçmeyecek kadar kahverengi lekelenme oldu.(dr um normal olduğunu söyledi)
dün 10.cu günümdü baş ağrısı çok şiddetliydi adetim geliyor sandım çünkü adet olmadan 1-2 gün önce ağrırdı.
ayrıca 10.cu gün sabah ilk idrarımla test yaptım negatifti silik fln hiç bişey yoktu.
transferin 5-6 .cı gününden itibaren yanma ateş basması(bu adet öncesi bende olur genelde) ama normalden çok fazlaydı vücudum ateşler içinde gibiydi derecede 37 gösteriyordu zaten.
benim transfer dondurulmuş embriyo 2 adet. 3.cü gün embriyosu dendi biri 8 hücreli diğeri 7 hücreliydi.
bugun 11.ci günüm ve kan değerim 148. Rabbime şükürler olsun.darısı inşallah en kısa zamanda bekleyen herkese nasib olsun.
karemel86 senin kızında tüptü demi.bide keseyi karından ultrasonla transferden kaç gun sonar görürüzzzzzzzzzzzzzz
Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.
Canım çok sevindim hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinnnn :))))
tuanacım hayırlı olsun.allahım hepimizinkini tamamına erdirsin.olmayanlarada tez vakitte nasip etsinnn ........
Canım çok sevindim hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinnnn :))))
Tedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis(çikolata kisti) 2.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi tedavisi başladı 2-destina38 29 1.deneme kayseri acıbadem HAMİLEEEEEE 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi tedavisi temmuza ertelendi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem 24 haziran test günü 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem HAMİLEEEEEE] 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem 9-musmutlukiz 26 sperm hareket yavaşlığı ve morfoloji 1.deneme acıbadem maslak bülent Tıraş 26 haziran test günü 10-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa 26 haziran test günü 11-34kelebek34 26 azosperm 1.deneme bahçeci tüp bebek merkezi 27 haziran test günü 12-aykiz9 28 sayı,hız ve morfoloji 1.deneme bahçeci kliniği HAMİLEEEEEE 13-emos8935 24 tüp tıkanıklığı 1.deneme izmir bornova şifa tedavisi başladı 14-herseyhayal 23 sperm sorunu 15-eminemiz ankara murat sönmez tedavisi başladı 16-pumpkin4321 sebepsiz infertilite 1.deneme ankara Anatolia HAMİLEEEEEE 17-yekzeban 26 spermde hareket ve morfoloji problemi bursa jineplus doç.dr murat arslan HAMİLEEEEEE 18-filologum 28 sperm sayısı ve morfoloji 1.deneme samsun medical park eurofertil tedavisine temmuzda başlayacak 19-umut1983 29 pko 2.deneme dondurulmuş eurofertil 8 haziran transfer 20-yawyaw 30 pko 1.deneme adana ankada 21-conqueror 27 sayı hız ve morfoloji 2.deneme dondurulmuş embriyo beylikdüzü medicana tedavisi başladı 22-arjin1977 36 sebepsiz infertelite 2.deneme dondurulmuş embriyo Adana Turan Çetin tüp bebek merkezi tedavisi başladı 23-ankara12 36 2.deneme tedavisi sonraki aylara ertelendi 24-papatyamm 38 azosperm 3.deneme Antalya IVF 25-ha_ya_t 25 sperm hareketsizliği 2.deneme umut tüp bebek merkezi 26-tuana26 26 sebepsiz infertilite 1.deneme dondurulmuş embriyo izmir irenbe tüp bebek merkezi 26 haziran test günü 27-babex 30 sperm hareketsizliği 2.deneme dondurulmuş embriyo,daha önceki mikro denemesinden bir kızı var tedavisi başladı 28-mavera19 28 sperm sayı ve hız düşüklüğü 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 29-canobebek 1.deneme tedavisi başladı 30-elifyesiller 29 yumurtlama bozukluğu tedavisine temmuzda başlayacak 31-MIRACLEVALERIE 1.deneme 32-karauslu34 23 sebepsiz infertilite,pko 2.deneme maslak acıbadem bülent tıraş transferi iptal oldu-en kısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle 33-velocilaptor 29 rezerv azlığı 1.deneme bahçeci negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 34-deti 43 yaştan dolayı 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 35-hope06 35 rezerv azlığı 2.deneme hacettepe hastanesi 36-sedenim 30 sebepsiz infertilite 1.deneme buca tınaztepe hastanesi tedavisi başladı 37-ygenc 34 2.deneme dondurulmuşlarla,ilk denemeden 23 aylık bir oğlu var konya eurofertil tedavisi başladı 38-HndSLm 25 endometriozis 1.deneme hisar hastanesi HAMİLEEEE 39-esraberat 31 endometriozis 4.deneme ankara tıp murat sönmezer HAMİLEEEEEE 40-kelebekk86 28 rezerv azlığı 2.deneme frankfurt negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 41-esas96 36 sperm azlığı 1.deneme konya eurofertil tedavisi başladı 42-lilyum42 28 1.deneme konya eurofertil 1 temmuz test günü 43-zinnureyn 32 sperm sayı,morfoloji ve rezerv azlığı 2.deneme memorial tedavisi başladı 44-mavipembe 30 endometrozis 1.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 45-incito 31 endometrozis ve rezerv azlığı 2.deneme dondurulmuş embriyo 46-aHeN06 sebepsiz infertilite 2.deneme ankara gata tedavisi başladı 47-nur3838 dışarıya canlı spermin gelmemesi 1.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi temmuzda başlayacak 48-TUTKU34 44 1.deneme ankara Recai Papuçcu adetini bekliyor 49-nurgokk pko Bahçeci tedavisi başladı 50-ahnur dondurulmuş embriyo pazartasi tedavisine başlayacak 51-highchemist 31 rezerv azlığı ve fsh yüksekliği 3.deneme ankara etlik zübeyde hanım temmuzun başında tedaviye başlayacak 52-bunvp 3.deneme dondurulmuş embriyo tedavisi başladı 53-aysegularik varikosel 1.deneme Ankara Turgul Özal üniversitesi Aylin hanım tedavisi başladı 54.tuanamasal 27 azospermi fertijin tüp bebek merkezi kırmızıları bekliyor 55-ahha HAMİLEEEEEE 56-safak_d HAMİLEEEEEE 57-umutturyasam yumurta rezerv yetersizliği 2.deneme Gata 29 haziran test günü 58-ofeysi tüpte tıkanıklık var gibi 1.deneme tedavisi başladı 59-edagul HAMİLEEEEEE 60-wildaa 61-chablisss 2.deneme dondurulmuş embriyo 27 haziran test günü 63-xra 3.deneme 22 haziran test günü 64-yrmz82 23 haziran test günü 65-asasasli 2.deneme HAMİLEEEEEE 66-trkuaz 67-gunesbebek dondurulmuş embriyo 68-Gesmaa 27 sebepsiz infertilite 1.deneme izmir irenbe 26 haziran test günü 69-gul_akm tedavisi başladı 70-karamel86 sperm azlığı 6.deneme umut hastanesi 1 temmuz test günü 71-sevilimmm adetini bekliyor 72-didem_ada tedavisi başladı
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
Dualarımız seninle hayırlısı ile pozitif haberlerini bekliyoruz
Kizlar sonuc 0.1 olmadi herade yukselmez bilmiyorum persembe genemi yaptirsam[/QUOTEbu gun kacinci gunun
Kizlar sonuc 0.1 olmadi herade yukselmez bilmiyorum persembe genemi yaptirsam