- Konu Sahibi superisi_21
- #2.861
canan sen bugün test yapıcaktın sanırım.Ne yaptın kan verdin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk günden beri maalesef bel ve kasık ağrısı var ara arada rahimde ve kasıkta batmalar oluyo bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama maalesef negatif çıktı.kendi kendime moralimi bozmqktan başka işe yaramadı yani sanırım uslu kızlar olup doktorları dinleyerek 12.günü beklemek en mantıklısı ama gelde kalbine laf geçir... benim ilk denemem olduğu için yaşadıklarım normal mi bilmiyorum tecrübeli olanlardan yorumlarını bekliyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun !
musmutlucum dur bakalım panik yapma canım.yarın gidelim paşa paşa kan testimizden herşey belli olur.düşünmemeye çalış.ben bu transferden sonraki günlerde evde o kadar az durdum ki.hep arkadaşlara falan takıldım.evde kalıp kendinizi dinlemeyin arkadaşlar.yalnız kalınca daha da stres oluyor insan.ne kadar zor olduunu biliyorum.Allah yardıcımız olsun:)Gesmacim gunaydin. Benim zaten yarin test gunumdu. Yani deger simdiye katlanmis olmasi gerekiyordu. Sanmiyorum ben oyle oldugunu. 11. Gunde deger o kdr dusuk cikmamali yani. Yinde de sagol canim dusundugun icin
dün transferim yapılmıştı yaklaşık 15 saat falan uyudum hala uykum var ve çok halsizim bu bi belirti olabilir mi ilk kızım da böyleydim full uyuyordum ve cnm herşeyi çekiyordu.1 kg limon yemiştim 4. günü
Tünaydın canım.10 taneden 6 tanesinin döllenmesi güzel.Umarım güzel güzel bölünmeye devam ederler.
Evet canım.İlki şubattaydı.Bu ay dondurulmuşlarla denedim.Umarım senin de değerin yarın iyi çıkar.Ben seni hala negatif düşünmüyorum.Gesma nın okuduğu topiğe bende göz attım.Belkide seninkiler yavaş gelişiyordur.
Tabiki canım.Gelişmesi için bölünmesi gerekiyor.2 sonra 4 sonra 8 şeklinde.bölünmesi de mi önemli ?
canan sen bugün test yapıcaktın sanırım.Ne yaptın kan verdin mi?
çok teşekkür ederim cnm benim.çok saol.beni rahatlattın.tüm bayanlar anne olmayı kesinlikle hak ediyor.umarım isteyen herkes yaşar bu duyguyu.ilgin için çok çok teşekkürler.allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah...
Yok canim doktorumla gorustum negatif benimki. Neden bu kadar ara verdin peki? Doktorun mu onerdi? Ben 1 ay ara versem az mi olur acaba? dinlendigin zamanda herhangi bi ilac kullandinmi? Biraz fazla sordum galiba :) suan arastirma yapiyorum, merkezimi degistirmeyi dusunuyorum. Kararsizim. Sen tecbtubelisin, nedersin?
Tabiki canım.Gelişmesi için bölünmesi gerekiyor.2 sonra 4 sonra 8 şeklinde.
Canım benim geçen ay öyle oldu.Ben bu ay deneme yapacağım diye işi şansa bırakmadım folikül kisti oluşmasın diye yazz diye bir doğum kontrol hapı kullandım.Her gün kanamam oldu.Aynı stresi bende yaşadım.Nasıl anlayacağım diye.Hemşireye sordum çok yoğun olmasını bekle dedi.Düşün ki son günlerinde artık ped kullanıyordum.Ama ilaç bittikten iki gün sonra yoğun bir şekilde başladı.O zaman anladım.Zaten adetin 2. yada 3. günü doktor muayene edince anlıyor.Endometriumun dökülüp dökülmediğini.
hay Allah razı olsun ya Allah ne muradın varsa versin günlerdir düşünmekten araştırmaktan kafayı yemiştim artık çok üzülüyodum tedaviye başlayamıycam diye gerçekten çok saol Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Umarım canım benim değerim artmaya devam eder.Umarım sende hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Yok canim doktorumla gorustum negatif benimki. Neden bu kadar ara verdin peki? Doktorun mu onerdi? Ben 1 ay ara versem az mi olur acaba? dinlendigin zamanda herhangi bi ilac kullandinmi? Biraz fazla sordum galiba :) suan arastirma yapiyorum, merkezimi degistirmeyi dusunuyorum. Kararsizim. Sen tecbtubelisin, nedersin?
musmutlukiz ben 3 adet negatif tüp bebek denemesini geride biraktim ve herbirinin arasinda 2 ila 3 ay vardi. sebep cok basit. hemen tekrar baslarsan vücudun hormon ignelerine tepki vermeyebilir. mutlaka vücudun ve yumurtaliklarin dinlendirilmesi gerekir. ben ikinci denemede 3 ay beklemedim hemen 2 ay sonra yaptim denemeyi ve ancak tek yumurta büyüdü. hem de 300 GonalF almama ragmen. bence aceleye getirip vücüdunu gereksiz bir stres altina sokma. birak biraz bedenen de toparlan ve bir sonrakine daha güclü yola cik.
Ara vermemi doktorum önermedi canım.Ben öğretmenim ve bu yıl 1. sınıfları okutuyordum.1. sınıf çok önemli o yüzden rapor almak istemedim.Okul bitsin rahat rahat tedavime başlayayım dedim.Bence 1 ay yeter canım.1 ay sonra düşünüyorsan merkezini ve doktorunu seç canım istersen.İlk denemeden sonra benim adetlerim çok düzensizleşmişti.16 günde, 22 günde bir olmaya başladım.3 ayda düzene girdi.Belki doktor uzun protokol uygulamak ister.O zaman 1 önceki adetinle başlıyorsun.İlk tedavimde doktorum yumurta kalitesi için folidoce ve GNC nin ARGİNMAX WOMAN diye bir ilacını kullandırtmıştı.
Canim dogru soluyosun. Ben gonal f i 100 ve 75 vuruldum. Yumurtalarim hizli buyudu. 10 tane toplandi, 4 olgun cikti, 2 si dollendi. Dollendi ama yavas bolunduler, 3.gun biri 5 biri 6 hucreliydi. cok saglikli degillerdi, ben tutmamasini ona bagliyorum. transfere gittigimizde belki yapmazlar diye bile dusunmustum yani. Ben uzun protokol yaptirmayi dusunuyorum, yumurtalarim daha saglikli buyur gibi geliyor. Bakalim bu ay gecsin karar veririm