- Konu Sahibi superisi_21
- #2.881
meslektaşım bizim halimiz ne olacak öğrencilerimiz için erteliyoruz hayatı
Evet canım.Doktoruma söylediğimde bana öğrencilerin velilerin sana evlat vermeyecek kendini düşün dedi.Ama ben yapamadım işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meslektaşım bizim halimiz ne olacak öğrencilerimiz için erteliyoruz hayatı
Kizlar bugun 6. Gunum ve sabah kan geldi benden Simdi gelmiyor yani gelirse kahverengi geliyor ya tutunuyor ya dusuyor allah hayirlisini eylesin eger olmuycaksa simdiden gitsin
Slm arkadaslar .. bu iyneler beni mahvetti doktorum dun 3 e cikartti iyneleri pazar gunude yumurta toplama islemi var nasil dayanicam bilmiyorum
Ben de şimdi gördüm topiği beni de ekleyebilir misin yaş 36, 6. Deneme sebepsiz inf.
Herkese iyi şanslar diliyorum Allah güç versin arkadaşlar
merhaba arkadaşım inşallah bu son denemen olur. Nerede tedavi görüyorsun?
Bende seninle ayni dertteyim sebepsiz inf. Benim bu 4. Denemem olucak ve ins. Son olur Allahim muradimiza erdirir ins.Ben de şimdi gördüm topiği beni de ekleyebilir misin yaş 36, 6. Deneme sebepsiz inf.
Herkese iyi şanslar diliyorum Allah güç versin arkadaşlar
Amin canim amin delik desik oldum yaa su icmeye korkuyorum fiskiye gibi oluvak diye :18:canim benim az kaldi sik disini. Allah güc kuvvet versin canim.
Amin canim amin delik desik oldum yaa su icmeye korkuyorum fiskiye gibi oluvak diye :18:[/
Ay kıyamam canım az kaldı kuzucuklarınla hayırlısı ile bulus kokusu her seyi unutturacak
Bende seninle ayni dertteyim sebepsiz inf. Benim bu 4. Denemem olucak ve ins. Son olur Allahim muradimiza erdirir ins.
sevgili arkadaşlarım bugün donmuşlarla başlayacağımız tedvimizin 15.günü ve embriyo transferi tarihimiz belli oldu 10 temmuzda transfer yapılacak 2 embriyo konulacak inşallah.inşallah bu sefer tutar.dualarınızda bana da yer verin lütfennn sevgiler...
Ben 25 yasindayim istanbul tup bebek merkz. De yaptiriyorumİnşallah didem cim Amin canım sen kaç yasındasın ve hangi hastanedesin
Isallah zaten bu acilara sirf onun icin katlaniyoruz yaa ALlahimdan hayirlisi bu seferde husrana ugramayiz ins.Amin canim amin delik desik oldum yaa su icmeye korkuyorum fiskiye gibi oluvak diye :18:[/
Ay kıyamam canım az kaldı kuzucuklarınla hayırlısı ile bulus kokusu her seyi unutturacak
Arkadaslar benlen ilgilenen yok kendim yazip kendim okuyorum ama ben gene yaziyim beta hcg verdim ve p4 diye tahlil istediler neyse artik yrn 4 te cikcak neyse arkadaslar herkes saglicakla kalsin
Arkadaşlarım bir konuda yardımınız gerekti. Bu crinone jelın artıkları geliyor ya. O artiklardan bazıları böyle pembemsi geliyor. Doktora gitmemede iki gün var, aramakta istemiyorum şimdiden bikmasinlar diye. Evham yapıyorum kendi kendime bu sefer