canım ben devletten tüp bebek için heyet raporu almıştım.artan menagon iğnelerde aşılamadan kalan iğneler.benim heyet raporum çıktı.gittik merkezle anlaştık iğnelerimi aldım ama adetim gelmeden kendiliğimden hamile kaldım.burda iğnelerini satanlara çok kızardım.ben hamile olsam direk hayrına veririm derdim.Sanırım Rabbim sesimi duydu.bebegi gönderdi bana.şimdi birilerine hayır yapmamı bekliyor.hamileliğimim çok yeni.inş bişey olmadan devam eder.bi kaç ay sonra açacam bir topik..cevabın için teşekkür ediyorum...
canım ben devletten çapa tıp fakültesinden heyet raporu almıştım. ilaçlarım 860 tl tuttu.raporsuz 4000 TL lik ilaç var elimde mesela.ama çapada tüp bebek yaptırmak istersen 1 sene sonraya gün veriyolar.bir de ilaçların harici 600 TL raporlu tüp bebek fiyatı.ben çok araştırdıjm.istanbul tüp bebek merkezi 745 TL ye yapıo raporlu tüp bebek..yani toplam maliyet 860 ilaçlar+745 tüp bebek...1 sene beklemekten de 145 TL fark verip orda yaptırırım dedim.emre bey var orda...süper bir doktor.ona yaptırcaktım.ama şükür ki bebegim kendiliğinden geldi
canım merhaba.sana kendi durumumu anlatcam.ben 20 mayıs tarihinde beklenen adet tarihimde kahverengi lekelerim başladı.ama baya fazlaydı.ben adet oluyorum sanıyordum.pedi falan değiştiriyordum düşün.hamile olabilecegim aklıma bile gelmedi .malum tüp bebek heyet raporu var.bebegimiz olmuyo..ama kahverengi kanama 3 gün sürünce test yaptım evde..çift çizgi çıktı.kanda da 274 çıktı.kanama devam ettigi için 2 gün sonra doktor tekrarla dedi.bu sefer 891...yine kanama...yine 2 gün sonra test...3188 çıktı bu sefer...yani diyecegim şu.kanama olduğu halde beta hcg hep arttı.düşük tehlikesi vardı ama çok şükür 8 haftayı bitirdik.inşallah sizlere de Rabbim hemencecik gönderir bebeginizi.bebek hasretini çok iyi bilirim..neyse inş kan tesin pozitif çıkar