- 9 Nisan 2013
- 555
- 1
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.041
nasılsın musmutlucum?
Iyiyim canim sen nasilsin? Nasil gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın musmutlucum?
ben de uzun protokol tedavime başladım kızlar.hangi aya geliyor bilmiyorum bu aya mı yazmalıyım yoksa temmuza mı :))
lucrin iğnemin 7. günü bugün hasta olmam gereken gün ayrıca.ama olmadım bekliyorum acaba kaçıncı iğnede adet oldunuz??
slm kızlarr!! devlette tüp bebek yaptıran var mı varsa şuan kaça mal oluyoo??? lütfen beni bilgilendirir misinizz:26:
merhaba arkadaşlar..öncelikle hepinizin tedavisi şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bebeklerimiz bekletmeden gelir.ben de bu yolda çok mücadele verdim. 23 ay sonra tüp bebek tedavi aşamasındayken doğal yolla hamile kaldım.elimde tüp bebek iğnelerim var.bu iğneleri hamileliğimin bitiminde gerçekten ihtiyaç sahibi birisine hayrına vermeyi düşünüyorum.bebeğime dua etsin yeter.sizlere sorum şu..elimde fazla iğne olduğunu düşünüyorum.niyetim iki kişiye birden yardımcı olmak.siz kaç kutu iğne kullanmıştınız?yani iğneleri iki kişiye paylaştırabilirmiyim acaba?
benim elimde gonal f 300 flakon 10 kutu
cetrotide 7 kutu var.sizin kullandığınız dozlar neydi?ayrıca 1,5 kutu menagon ve 3 tane ovitrelle var.bunlar iki kişiye tüp bebek için yeterli mi? yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
transferimin 10. günü Allahım inşallah nice 10 günler gösterir..2.kan testini vermeye gitcem çok korkuyorum sevincimizin yarım kalmasından..Hayatımda ilk defa bi pozitif idrar testi görmek istedim,kan testi yaptırmama rağmen ikinci çizgi resmen zorla çıktı ve silik..şöyle babalar gibi bi ikinci çizgi göremedim..Neyse kan iyi çıkar da inşallah şu içimdeki sıkıntı gider..
kacinci gun tranferi oldu
transferimin 10. günü Allahım inşallah nice 10 günler gösterir..2.kan testini vermeye gitcem çok korkuyorum sevincimizin yarım kalmasından..Hayatımda ilk defa bi pozitif idrar testi görmek istedim,kan testi yaptırmama rağmen ikinci çizgi resmen zorla çıktı ve silik..şöyle babalar gibi bi ikinci çizgi göremedim..Neyse kan iyi çıkar da inşallah şu içimdeki sıkıntı gider..
merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
43 yaşındayım . En fazla kaç emriyo transfer oluyor 2 diye okudum amA...
canım hopecum yaşadığım onca sıkıntıdan stresten sonra şu günüde gördümya çok şükür :26::26::26::26:
şimdiiiii hadi bakalım yandan hobaaaa coş kudur
Kizlaaaaarrrr benim ağrım var ya adet olacak gibi şiddetli oluyor. Aşağı doğru kramp gibi oluyor bazen. Hamileler sizde var mi böyle şeyler korktum ben doktor korkma dedi telefondan önemli bisey olacağını düşünmüyorum dedii (
Arkadaşlar dün transferim oldu 2 tane 8 hücreli.... yalnız transferden sonra1 buçuk saatlik yola çıktık dr hiçbirşey olmaz dedi ama ben korkuyorum dünden beri yatiyorum ya belim ağrıdı yatmaktan
kizlaaar malesef aranizdan ayriliyorum bugun transferim.odugunu aoylemistim sizlere 11 embriyomun da cok iyi gittigini soylediler nasil umutla gittim 2 litre suyumuda ictim doktor bey bu ay transferi uygun gormedi cunku son iki gunde embriyolar kotu gitmis yapmasak daha iyi dedi cunku bu embriyolar seni asla gebe birakmaz dedi aslinda 8e bolunmus ama blast asamasinda basarili olamaislar olsun hayirlisi boylesir baska ilcalr verdi lucrin falan embriyo kalitesini artirarak yapalim dedi sizleri yinede takipte olucam hepinizin guzel haberlerini bekliyorum banada bol dua edin haziran annesi bolumunden cikmak zorundyim artik hepinizi optuuuum
mrb arkadaslar sonucumu haber vereyim dedim maalesef regl oldum bugun daha test ble yapamadan :-((( hamile arkadaslar varmis hayirli ugurlu olsun allah sag salim kucaginiza almayda nasip etsin ins....
kızlar tedavinin başında iğneler olurken ilişki serbest mi ((((((
önemli olan yumurta sayisi degil kalitesidir. örneklerde de ispatlanmistir. niceleri var tek bir yumi, tek tasiyla hamile kalan ve niceleri var 15 yumi ile sonuca gidemeyen. sayi güzel insallah kaliteleri de cok güzel olur.sabah yumurta toplama olmuştu şimdi tuvalete gittim baya kanama olmuş
normal olduğu yazıyodu verilen kağıtta
sizin de oldu mu
bir de 6 yumurta az değil mi ya
Maselef yine olmadı ( Test yaptırmaya gerek kalmadan sabah kalktığımda adet olduğumu gördüm. Bekleyenler inşallah hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşırlar. 4 aşılama,2 tüp bebek bu kadar sıkıntı yok olmuyor işte.Kendimi toparlamam uzun sürecek gibi.
Maselef yine olmadı ( Test yaptırmaya gerek kalmadan sabah kalktığımda adet olduğumu gördüm. Bekleyenler inşallah hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşırlar. 4 aşılama,2 tüp bebek bu kadar sıkıntı yok olmuyor işte.Kendimi toparlamam uzun sürecek gibi.
kızlar bizim olduğumuz ilçede kan testi haftada bir gün olduğu için diğer hafta ancak yaptırabileceğim bu gün 9. günüm acaba yarın ilk idrarla yapsam çıkarmı