kızlar çok kötüyüm elimde değil eltimde hamile hamileydi oda geçen hafta bebeği ve kalp atışı görememişti bugüne randevu vermişlerdi.ama yine gözükmemiş.renkli ultrason çekilşmiş kesesi boşmuş zaten düşük tehlikesi vardı yatmıştı 20 gün hep ilaç kullanmıştı.alınması gerekiyormuş boş gebelikmiş.
geçen hafta cuma günüde en yakın arkadaşımında aynısı başına geldi onunda bebeği 8.haftada gözükmedi onunkini de genel anesteziyle uyutup vakumla almışlardı.onun acısını aklımdan uzaklaştırmaya çalışırken eltimin başınada aynısı geldi.
benim randevum haftaya cuma çok korkuyorum aynısı benimde başıma gelirse diye.gelirse allahın takdiri ama yinede kendimi hep onların yerine koyuyorum.ister istemez zaten geçmeyen günler şimdi hiç geçmicek.allah kimseye yaşatmasın bu mübarek günde hem benim bebişim sağlıklı olsun diye hemde eltimle,arkadaşım ikinci seferlerinde bi sorun olmasın diye dua edermisiniz
Bugün bende kötüyüm.
Bugün kontrolüm vardı. 5+3 oldum. Kese göründü ama bebek görünmüyor.
Detaylı ultrasonla baktılar onda da görünmedi
Beta HCG yüksek. Normalde görünmesi gerekiyormuş ama görünmedi.
Pazartesi tekrar gideceğim.
Bu kadar da değil. İki tanede kocaman kistim çıktı. Bi tanesi 6 cm. Kesenin olduğu yerde. Detaylı ultrasonda da 17 mm. diyor.
Diğeri de 63*48 mm.
Doktor takip edeceğiz dedi.
Çok korkuyorum bebeğime bi zarar verecek diye.
Tabi daha bebek olduğu da belli değil ama
Kızlar çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Onu bu kadar bekledikten sonra kaybetmek istemiyorum.
Çok zor buldum ben onu. Şimdi kaybedersem nasıl dayancam
günaydınnn...
içini ferah tutu canım bende senin haftana yakın ken bebişi görememiştim kendinizi şartlandırmayın şu haftada bu bu haftada şu diye ben her gidişimde doktorumun dediğini bildim ve dinledim 1 ağustosta gideceğim bidaha ama bi beklentim yok şunu görürüm bunu söyler doktorum diye sanırım böyle olmanında bana getirdiği bir sürü avantajı var. neden böylesin dersen hepimiz gibi bende inananlardanım ve biliyorumki rabim ne eylerse güzel eyler ne gelirse ondan gelir dua ediyorum fırsat buldukça da tesbihat yapıyorum beni kaldıramayacağım yükle sınav eyleme diye. sizede tavsiye biraz zamana bırakın dua edin bu süreçte güzel bakıp güzel görün güzel şeyler düşünün güzel şeyler bulun inşanlah hiç bişi yapamıyorsanın ya sabır çekin içinize bir serinlik yayıldığını göreceksiniz..
kardelenim göreceksin bebişinde bi kardelen gibi gizliden gizliye büyüyor önümüzdeki haftalarda karı delip görünecek bebişine ve sana kardelen azmi versin mevlam inşanlah içini ferah tut tatlım..
sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu
idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?
günaydın canım ne güzel uyuyabiliyorsun bende tam tersi hiç uyuyamıyorum uykum olduğu halde.kasık ağrısı bende de oluyo arasıra normal merak etme çok şiddetli olmadığı müddetçe herkeste varmış49:
Selam kızlar ben bugün doktoruma gittim... Bebişimizin kalp atışlarınıda duyduk. Bizimkisi biraz hızlı büyüyo gibi :))
Gün olarak 1 gün öndeyiz :)) Allah duymayan herkeze hemen bebişinin o güzel kalp atışlarını duyursun :)) Bu arada kızlar benim doktorum 6 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu ara çok uzun değil mi?
Sizce bu arada başka bir doktora daha gitmelimiyim?
Selam kızlar ben bugün doktoruma gittim... Bebişimizin kalp atışlarınıda duyduk. Bizimkisi biraz hızlı büyüyo gibi :))
Gün olarak 1 gün öndeyiz :)) Allah duymayan herkeze hemen bebişinin o güzel kalp atışlarını duyursun :)) Bu arada kızlar benim doktorum 6 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu ara çok uzun değil mi?
maşşalha canım,kalp atışşlarını duymuşsunuzz,,,kaç haftalıkken duydunuz,,darısı biz göremeyenlerin başınaaaa
Canım ben 6 haft+3 iken duydum. Umarım hepinizde en kısa zamanda bebişlerinizin pıt pıtlarını duyarsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?