kesesini gördüm ama net birşey yok dahadüşük tehlikem var veya ikiz (( iki keseyede benziyor dedi doktor.tek kese olup yanındaki kanamada olabilrmiş.dua edin çok (
günaydııın kızlaaar.ayyy dün ne idi öle sanırım sadece hamilelik değil güneşte çarptı.cumartesi denize gitmiştik.orda güneşede çıkmadım ama sanırım sıcak çarpmış.bu sabah korkarak uyandım.gene bulantım olacak die.çook şükürkahvaltımı yaptım.ooohh.
eee kızlar tatilden geldiğime göre tablomuzu doldurabiliriz.lütfen bilgilerninzi yazında tabloyu doldurayım demi
kesesini gördüm ama net birşey yok dahadüşük tehlikem var veya ikiz (( iki keseyede benziyor dedi doktor.tek kese olup yanındaki kanamada olabilrmiş.dua edin çok (
kasığımda hafif hafif adet olacağim zaman olduğu gibi ağrı var.sizlerdede varmı.yoksa benim düşük tehlikesiyle ilgili bişimi
bendede var yaklasık 5-6 gündür, rahim duvarları genişlediği ve kan akısı rahme hızlandığı için agrı olurmus korkma, sadece tek taraflı ise doktora basvurmalısın...
kasığımda hafif hafif adet olacağim zaman olduğu gibi ağrı var.sizlerdede varmı.yoksa benim düşük tehlikesiyle ilgili bişimi
enemm o bende hep var özlelikle akşamları sen şimdi hassalaştın ya takarsın en ufak şeyi kafana bol bol dua et bebişine üflehiç iş yapma yan gel yat ohh misss tadını çıkart hamileliğin canım şunu istio dee sora turp gibi kalk
gösbebeğim benim bilgiler şöyle tabloya eklemek istersen
yaşadığı yer:İstanbul
ilk bebek inşallah
SAT:3 haziran
Beklenen Doğum tarihi :Hesaplayıcılar 9 mart diyor
Cinsiyet: Allah(C.C.) sağlıklısını hayırlısını versinde ne gelirse başımız üstüne
Bebek ismi: Bi doğsunda 75 isim koyacam ona
Kesin Doğum Tar: Belirsiz
Doğum Şekli : Zorunlu olmadıkça normal doğum
Son haberler: Kesemizi gördük çok şükür 18 mm kalp atışını duymayı bekliyoruz
mrb kızlar.ayy ben çok kötüyüm.3 gündür yediğimi çıkartıyorum hiç bir şey yiyemiyorum çubuk kraker bile.dün acile gittik serum taktılar.ilaçlar fayda etmiyor.tekrar olursa tekrar serum takacaklarmış.bana dua edin ne olur aç kalmak çok kötü hele bir de migren varsa.
bu arada acilde öncelikle bebeğin genel durumuna baktılar bebiş ve kalp atışları gözüktü.
çok geçmiş olsun , ilaç veriyorlar mı böylde durumlarda dikkatli olman lazım .
şöyle ekşi şeyler yesen benim canım hiç yemek istemiyor aklıma ekşi şeyler getirince biraz yiyebiliyorum yoksa bende açlıktan ölecem
Çok şükür ki bebeğin durumu normal
Ya Mübdiü ile Ya Musavvir Esma'ül hüsnalarını çokça tesbih et.
Allah yardımcın olsun kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?