Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

gözün aydın canım bu mubarek günde ne güzel haberler bunlar allahım hamdü senalar olsun sana..
tobul tomul olalım inşanlah ben daha tartılmadım ama artık kotlar olmuyor ben biraz erken şişmeye başladım yawww.. :97:
bu gün lcw kikinin online sayfasından iki tane pantolon sipariş ettim zira kotlar açken oluyo ama yemek yedimmi düğeleri açık gezmek zorunda kalıyordum hepsi xs olduğu için hamiş pantolonu giycem artık

bu arada hepinize hayırlı kandiller, bugün öğrendim ya oğlum olursa berat mı koysam acaba adını:)

sanada hayırlı kandiller canım tebrik ederim aramıza hoş geldin.
şu isim işini bidaha düşün derim şayet erkek olurda berat kuyarsan sende göbek adını eyyup diye değiş çünküm kaçtane berat tanıyorsam hepsi zeki ama bi okadarda yaramaz adını haktan koy haktan ggeldi diye nasıl fikir hayırlısı olsun inşanlah rabim gönlüne göre versin tekrardan hoş geldin aramıza...

Arkadaşlar merhaba ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum 7 haftalık hamileyim çok mutluyum umarım hepimiz sağ sağlim miniklerimizi kucaklarımıza alırız.

yazdıklarını okuyunca, bu konnu başlığına ilk yazdığım yazı aklıma geldi ve gözlerim doldu...

çok çok tebrik ederim, çift çizgi çıktıysa %99 hamilesin, sen şimdi doktora gitcen kan testi yaptırcan ve beta hcg bir değer çıkacak, ne çıktığı değil bir değer çıkması önemli olan, ve hamile olduğun tescillenecek, yaklaşık 1 hafta sonra gidip keseyi görcen ondan 2 hafta sonrada kalp atışlarını duycan ve o iki hafta içersinde ben ve diğer birçok arkadaşlarım gibi mide bulantısı yaşayacak ve hatta dün benim yaptığım gibi (umarım yapmazsın) ağlayacaksın ben iyi bakamıyorum, hiçbirşey yiyemiyorum bebeğimi besleyemiyorum diye :)

sen keyfine bak taze gebeş :) içinde bir canlının oluşmaya başladığına kendini inandırmaya çalış ve çok önceki sayfalardan birinde eklediğim bir link vardı anne karnında belgeseli, onu eşinle beraber izle :)

kızlar bakın ne buldum, belly belt diye birşey, düğmesi kapanmayan ama kalçadan olan pantolanları hamilelik boyunca giymeye devam edebilmemiz için tasarlanmış birşey Maternity Pant Extender by Fertile Mind Belly Belt - Combo Pack türkiyede nerede satılıyor bilmiyorum ama var olduğuna inanıyorum, araştırmak lazım , linki tıkladığınızda sayfanın altına doğru bir video var onu izleyin ne olduğunu tam olarak o zaman anlıyorsunuz :)
Maternity Pant Extender by Fertile Mind Belly Belt - Combo Pack

işte kimi almaya çalışır kimi vermeye

şaşıyorum senin gibi kilo alamayanlara canım

guiter im bi numunede benim canım 41 kilo yum şuan 39 yada 40 kiloyla hamiş kaldım :)
senelerdir bi gıram aldığımı bilmem yani o derece :) 9 ay önce düğünümde 37 kiloydum :) inanması güz ama numuneyim işte 1981 yılında doğan ilk pramatüre olarakta bi rekorum var bebişim inşanlah anasına çekmez de tombik olur

valla size imreniyorum 70 kiloyla hamile kaldım doğuma kadarki kilomu düşünmek bile istemiyorumama genelde zayıf bayanlar bebeği iyi besliyo inşallah seninde tombul tombul boğum boğum kolları olan bi bebişin olur

waaw basit ama pratik kulanışlı bişimiş bu ben bundan terzime diktire bilirim yaww.. süper fikir verdin şekerim çok sağol. hadi yazın ince pantolonlarla idare edelir de kotlar kışın kurtarıcı kış için böyle bi aparat diktireceğim terzime lastik li bişi bu bir tarafında düğme bir tarafında ilik var çok teşekkür ederim bu paylaşım için sağol.

kızlar çok kötüyüm elimde değil eltimde hamile hamileydi oda geçen hafta bebeği ve kalp atışı görememişti bugüne randevu vermişlerdi.ama yine gözükmemiş.renkli ultrason çekilşmiş kesesi boşmuş zaten düşük tehlikesi vardı yatmıştı 20 gün hep ilaç kullanmıştı.alınması gerekiyormuş boş gebelikmiş.
geçen hafta cuma günüde en yakın arkadaşımında aynısı başına geldi onunda bebeği 8.haftada gözükmedi onunkini de genel anesteziyle uyutup vakumla almışlardı.onun acısını aklımdan uzaklaştırmaya çalışırken eltimin başınada aynısı geldi.
benim randevum haftaya cuma çok korkuyorum aynısı benimde başıma gelirse diye.gelirse allahın takdiri ama yinede kendimi hep onların yerine koyuyorum.ister istemez zaten geçmeyen günler şimdi hiç geçmicek.allah kimseye yaşatmasın bu mübarek günde hem benim bebişim sağlıklı olsun diye hemde eltimle,arkadaşım ikinci seferlerinde bi sorun olmasın diye dua edermisiniz

Bugün bende kötüyüm.
Bugün kontrolüm vardı. 5+3 oldum. Kese göründü ama bebek görünmüyor.
Detaylı ultrasonla baktılar onda da görünmedi
Beta HCG yüksek. Normalde görünmesi gerekiyormuş ama görünmedi.
Pazartesi tekrar gideceğim.

Bu kadar da değil. İki tanede kocaman kistim çıktı. Bi tanesi 6 cm. Kesenin olduğu yerde. Detaylı ultrasonda da 17 mm. diyor.
Diğeri de 63*48 mm.
Doktor takip edeceğiz dedi.
Çok korkuyorum bebeğime bi zarar verecek diye.
Tabi daha bebek olduğu da belli değil ama

Kızlar çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Onu bu kadar bekledikten sonra kaybetmek istemiyorum.
Çok zor buldum ben onu. Şimdi kaybedersem nasıl dayancam

ben senin ve hepimiz için dua edicem bugün merak etme gülüm.5+3 de bebek gözükmüyo zaten.7 haftada belli oluyor diye biliyorum bebek gözükmedi diye o yüzden korkma 2 hafta sonra bi sorun olmazsa gözükür.ben çok karamsarım etrafımda kötü bişey duyunca hemen etkisi altında kalıyorum ama sen öyle olma içini ferah tutmaya çalış olurmu.kistler kimi zaman bebek büyüdükçe kayboluyor yada doğumla gidiyor bebeğe zarar vermeden iyi bir doktor takibinde üstesinden gelirsin inşallah.

canım ben 6+2 yim, bebeği ve kalp atışı için 7. haftamı bekliyorum doktor 7. haftada çağırdı ve benim daha adetim 1 gün geçtikten sonra ölçülen hcg değerim buradaki herkesi çok şaşırtmıştı 1485 çıkmıştı düşün yani ve 7000 lerdeyken daha keseyiyi görebildim ki doktor 1500lerde kese görünür diyerek beni paniğe sevk etmişti, bünyeden bünyeye değişiyor herşey...
demem o ki senden herşey normal şuanda, kistede kafanı takma görümcemdede vardı ve halada var ve koccaman bir kızı var, hamilelikte dikkatle takip edilince bir problem oluşturmuyor, ve dediğim gibi daha 2 haftan var zaten bebek ve kalp atışı için aceleci davranma.

kızlar yardımmm, test yaptırdım bugün, idrarda var çıktı bebiş, kanda b hcg 37,64 çıktı, adetim 1 ya da 2 gün gecikti , hamilemiyim değil miyimmm yardımmm ne olurrr, okuyan hemen yazsın bi şey

kıyamam yaa korkma bak bende bi ilk bbeğimi 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım çünkü bebeğim gözükmedi büyüyemeden ölmüştü çok yıprandım ama şu an yine hamileyim. arkadaşın ve eltin için çok dua et rabbim bi daha sağlıklı sıhhatli versin die ve en önemlisi kendini çok yıpratma kendi bebeğinide düşün benimde haftaya cuma ultrasonum o zaman göreceğiz allah nasip ederse bebeği ve kalp atışlarını aynı gün yani. ama aklına hep olumlu şeyler getir bebeğini sev o zman seni bırakmaz ve bugün kandil bol bol dua et allahın izni ile meleğine hiç bişey olmaz..

kızlar yardımmm, test yaptırdım bugün, idrarda var çıktı bebiş, kanda b hcg 37,64 çıktı, adetim 1 ya da 2 gün gecikti , hamilemiyim değil miyimmm yardımmm ne olurrr, okuyan hemen yazsın bi şey

canım hamilesin hayırlı olsun ama 2 gün sonra tekrar kan baktır iki katı artıyorsa sağlıklı bir gebeliğin var demektir hadi gözün aydın

sağol canım evet bu akşam hem eltim hem arkadaşım hemde tüm diğer hamile arkadaşlarımız ve kendim için bol bol dua edicem.inşallah bi sorun olmaz sağlıkla kucağımıza alırız.ben çok pimpirikli ve karamsar olduğumdan hep kötü şeyleri düşünüyorum.rabbbim inşallah bizlere kötü şeyler yaşatmaz.inşallah cuma günü sende bende bebeklerimizi ve kalp atışlarını görürüz. sağolasın canım teşekkür ederim.senin adına da çok sevindim ilk tecrüben kötü olmuş ama ne güzel tekrar hamilesin

Öncelikle Bebek için bencede daha vakti var ben 6+5 de görebildim kalbide gayet sağlıklı atıyordu, hiç acele etme kistlere gelince kardeşimin eşi istanbulda yaşıyorlar geçen sene onuda çok korkuttular kalp atışı olan sağlıklı bir gebeliği olduğu halde daha 10 haftalıkken bebeğini almak zorundayız diye ama sonunda Zeynep kamile gitti doktor çok kızmış hiç bir sorun yok gebeliğin sağlıklı devam ettiği sürece onu kontrol edicez ve muhtemelen doğumda onuda temizlerim demiş. Şimdi dünya talısı bir yiğenim var.

Bu mübarek kandil gecesi Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve bebişlerimiz korusun inşallah.

kistler için bildiğim kadarıyla hamilelik öneriyor doktorlar ameliyat yerine, korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz, bize savunmasız gibi geliyor ama o kadar güçlü ki bebişler minicik kistler onlara bişey yapmaz inş. içini ferah tut.

hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz ve dualarınız için, beni de aranıza kabul ettiğiniz için..o bahsettiğiniz belgesel kaçıncı sayfada? bi de neler yiyip neler içiyorsunuz, ben diyetteydim devam edemem değil mi? 68 kiloyum, doğuma kadar ne olur acaba çok almam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…