kızlarr çok şükür ben geldimm bebeğimizi gördük kalbinide duyduk allahın izniyle allhım hepinize nasip etsin inşallhh dayanamadım çok ağladım çok tuhaf oldum görünce bide kucama falan alsam nolurum bilmem:))))))) bu arada bi ay soraya randevu verdi doktor test falan istemedi benden zayıf olduğum için ferrevit pronatal die ilaç verdi hepsi buu... 20 kilo almaya çalış doğuma kadar dediirizbay hadi alalım inşaşlah kiloları tombul tombul olalım..
bu arada hepinize hayırlı kandiller, bugün öğrendim ya oğlum olursa berat mı koysam acaba adını:)
selam kızlar,
az önce test yaptım çift çizgi çıktı:) o kadar ağladım ki hala içim dolu, biz sadece bir aydır istiyoruz ve ben bu duygular içindeysem yıllardır bekleyenler bu testi ne duygularla yapıyor acaba dedim, Rabbim bu mubarek günler hürmetine isteyen herkese tattırsın inşallah.
kızlar ben çok cahilim, adetim bir gün geçti, kasıklarımda ağrı var adet olcakmışım gibi ama hiç gününü geçirmezdi hatta erken olurdu diye test yapayım dedim. şimdi ne yapmam lazım, güvenilir midir bu çift çizgi?çok çooook çooooook heyecanlıyım.eşimi bekliyorum dört gözle..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
işte kimi almaya çalışır kimi vermeye
şaşıyorum senin gibi kilo alamayanlara canım
guiter im bi numunede benim canım 41 kilo yum şuan 39 yada 40 kiloyla hamiş kaldım :)
senelerdir bi gıram aldığımı bilmem yani o derece :) 9 ay önce düğünümde 37 kiloydum :) inanması güz ama numuneyim işte 1981 yılında doğan ilk pramatüre olarakta bi rekorum var bebişim inşanlah anasına çekmez de tombik olur
kızlar bakın ne buldum, belly belt diye birşey, düğmesi kapanmayan ama kalçadan olan pantolanları hamilelik boyunca giymeye devam edebilmemiz için tasarlanmış birşey Maternity Pant Extender by Fertile Mind Belly Belt - Combo Pack türkiyede nerede satılıyor bilmiyorum ama var olduğuna inanıyorum, araştırmak lazım , linki tıkladığınızda sayfanın altına doğru bir video var onu izleyin ne olduğunu tam olarak o zaman anlıyorsunuz :)
Maternity Pant Extender by Fertile Mind Belly Belt - Combo Pack
Bugün bende kötüyüm.
Bugün kontrolüm vardı. 5+3 oldum. Kese göründü ama bebek görünmüyor.
Detaylı ultrasonla baktılar onda da görünmedi
Beta HCG yüksek. Normalde görünmesi gerekiyormuş ama görünmedi.
Pazartesi tekrar gideceğim.
Bu kadar da değil. İki tanede kocaman kistim çıktı. Bi tanesi 6 cm. Kesenin olduğu yerde. Detaylı ultrasonda da 17 mm. diyor.
Diğeri de 63*48 mm.
Doktor takip edeceğiz dedi.
Çok korkuyorum bebeğime bi zarar verecek diye.
Tabi daha bebek olduğu da belli değil ama
Kızlar çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Onu bu kadar bekledikten sonra kaybetmek istemiyorum.
Çok zor buldum ben onu. Şimdi kaybedersem nasıl dayancam
Bugün bende kötüyüm.
Bu kadar da değil. İki tanede kocaman kistim çıktı. Bi tanesi 6 cm. Kesenin olduğu yerde. Detaylı ultrasonda da 17 mm. diyor.
Diğeri de 63*48 mm.
Kızlar çok korkuyorum. Ne olur dua edin. Onu bu kadar bekledikten sonra kaybetmek istemiyorum.
kızlar çok kötüyüm elimde değil eltimde hamile hamileydi oda geçen hafta bebeği ve kalp atışı görememişti bugüne randevu vermişlerdi.ama yine gözükmemiş.renkli ultrason çekilşmiş kesesi boşmuş zaten düşük tehlikesi vardı yatmıştı 20 gün hep ilaç kullanmıştı.alınması gerekiyormuş boş gebelikmiş.
geçen hafta cuma günüde en yakın arkadaşımında aynısı başına geldi onunda bebeği 8.haftada gözükmedi onunkini de genel anesteziyle uyutup vakumla almışlardı.onun acısını aklımdan uzaklaştırmaya çalışırken eltimin başınada aynısı geldi.
benim randevum haftaya cuma çok korkuyorum aynısı benimde başıma gelirse diye.gelirse allahın takdiri ama yinede kendimi hep onların yerine koyuyorum.ister istemez zaten geçmeyen günler şimdi hiç geçmicek.allah kimseye yaşatmasın bu mübarek günde hem benim bebişim sağlıklı olsun diye hemde eltimle,arkadaşım ikinci seferlerinde bi sorun olmasın diye dua edermisiniz
kızlar yardımmm, test yaptırdım bugün, idrarda var çıktı bebiş, kanda b hcg 37,64 çıktı, adetim 1 ya da 2 gün gecikti , hamilemiyim değil miyimmm yardımmm ne olurrr, okuyan hemen yazsın bi şey
kıyamam yaa korkma bak bende bi ilk bbeğimi 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım çünkü bebeğim gözükmedi büyüyemeden ölmüştü çok yıprandım ama şu an yine hamileyim. arkadaşın ve eltin için çok dua et rabbim bi daha sağlıklı sıhhatli versin die ve en önemlisi kendini çok yıpratma kendi bebeğinide düşün benimde haftaya cuma ultrasonum o zaman göreceğiz allah nasip ederse bebeği ve kalp atışlarını aynı gün yani. ama aklına hep olumlu şeyler getir bebeğini sev o zman seni bırakmaz ve bugün kandil bol bol dua et allahın izni ile meleğine hiç bişey olmaz..
Bugün bende kötüyüm.
Diğeri de 63*48 mm.
sanada hayırlı kandiller canım tebrik ederim aramıza hoş geldin.
şu isim işini bidaha düşün derim şayet erkek olurda berat kuyarsan sende göbek adını eyyup diye değiş çünküm kaçtane berat tanıyorsam hepsi zeki ama bi okadarda yaramaz adını haktan koy haktan ggeldi diye nasıl fikir hayırlısı olsun inşanlah rabim gönlüne göre versin tekrardan hoş geldin
yok berat isminden bu sabah soğudum zaten, evimizin arka bahçesi çocuk oyun alanı, komşunun oğlunun adı berat galiba, çocuk yaramazlık yaptıkça kadın camdan sürekli berat berat diye bağırıyordu, gözümü bu isimle açtım sabah sabah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?