Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım hoşgeldin!!!
senin tabloyu ben ele alamadım pek kusura bakma, azcık zor geldi onla uğraşmak :90:
ama sen gelir gelmez hemen toparlarsın şimdi eminimmmm

nasıl geçti tatill

canım hoşgeldin!!!
Senin tabloyu ben ele alamadım pek kusura bakma, azcık zor geldi onla uğraşmak :90:
Ama sen gelir gelmez hemen toparlarsın şimdi eminimmmm

nasıl geçti tatill

ayyy hiç bi şey anlamadık kiii.yarın adaya kaçıcaz tatil yapamadığımız için.zaten kayınvalidem hastaydı 2 gün onla uğralştım:95:

Kızlar bende bulantı yok sadece çok yiyemiyorum.o zaman midem ağrıyo.o zamanda bulanıyo o yüzden az az yiyorum rahatım şimdilik.kızda ama daha önce başlamıştı hiiiç bi şey yapamamıştım

merhaba arkadaşlar
ben yeni aranıza katıldım daha önce bir defa düşük yaptım ama şükürler olsun yine hamileyim 6+3 olduk allah nasip ederse.bende 6 mart annesi olacagım nasip olursa lütfen benide listeye eklermisiniz.allah hepimize yavrularımızın kokusunu almayı nasip etsin inşaallah

slm gözbebegim senin bebiş kaç haftalık benimde bulantılarım başladı 6 hafta bitti başladı ama yesemde bulanıyo yemesemde uyuyunca biraz geçiyo uyandıktan 1 saat sonra yine aynıyım.ama meyve ii geliyor tavsiye ederim.:79:

hiçbir sakıncası yok hatta yüzmek faydalı... iyi tatiller fıstık :82:

teşekkür ederim.bakalım iyimi tatil olcak kötümü:)) oğlum ben ve karnımdaki bebişimle gitces eşim gelemicek çünkü:)) tabi ablamla gidicem.ama inşallah oğlum bunaltmazda eğlenirim:))

bende martta 2. mercimeğimi kucağıma alacağım nasipse :)) bu sefer çok zor alıştım hamile olmaya, belirtileride kızımdaki gibi olmuyor hiç bu sefer daha rahatım

ben birşey danışmak istiyorum benim 2 gündür bulantım çoktu ama bugun sabah biraz oldu sonra kesildi böle olması normalmi kasığımdaki ağrı hissi de yok oldu iyice korkmaya başladım zaten bi kere kaybettim çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bu durumu yaşayan varmı güzel anneler...:44:

canım endişe etme ben dede ara ara bulantı oluyor zati herkeste kusturacak derecede olmuyor bağzıları bulantılı geçiyor bağzıları rahat bi dönem geçiriyor ben de arada bi bulantı ile kalkıyorum ama çoğukez rahatım bulantım yok. kasığımdaki ağrıda yok denecek kadar az çok dolanır ayakta kalırsam kasık ve bel ağrısı oluyor endişelenme benim ilk bebişim bu çok ta tecrübem yok ama bildiğim bukadar stres yapma dinlen ayaklarını uzat fırsat buldukça..
allahın izniyle bişi olmaz dua et ok..

sağol canım yaa içimi rahatlattın insan bi defa kaybedince panik atak oluyo sanırım

rica ederim ne demek biz burda bir birimize destek olmak için varız hiç tanımadığım insanlara dua ediyorum ve dua larını alıyorum bu yüzden kendimi harun kadar zengin hisediyorum. inşanlah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bir kaç ay sonra cinsiyetlerimizde belli olur allahın izniyle eğer gizlemezlerse bebişlerimiz bizden tabi :) ilk tecrüben için üzüldüm elden bişi gelmiyor işte. bol bol dinlen doktor kontrollerini aksatma olurmu rabiminde izniyle bebişini kucağına alırsın inşanlah canı gönülden dua ediyorum herkese hepinize bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabim hepinizi bebişleriyle beraber korusun inşanlahh....

kızlarr çok şükür ben geldimm bebeğimizi gördük kalbinide duyduk allahın izniyle allhım hepinize nasip etsin inşallhh dayanamadım çok ağladım çok tuhaf oldum görünce bide kucama falan alsam nolurum bilmem:))))))) bu arada bi ay soraya randevu verdi doktor test falan istemedi benden zayıf olduğum için ferrevit pronatal die ilaç verdi hepsi buu... 20 kilo almaya çalış doğuma kadar dedii rizbay hadi alalım inşaşlah kiloları tombul tombul olalım..

işte kimi almaya çalışır kimi vermeye

şaşıyorum senin gibi kilo alamayanlara canım

selam kızlar,
az önce test yaptım çift çizgi çıktı:) o kadar ağladım ki hala içim dolu, biz sadece bir aydır istiyoruz ve ben bu duygular içindeysem yıllardır bekleyenler bu testi ne duygularla yapıyor acaba dedim, Rabbim bu mubarek günler hürmetine isteyen herkese tattırsın inşallah.
kızlar ben çok cahilim, adetim bir gün geçti, kasıklarımda ağrı var adet olcakmışım gibi ama hiç gününü geçirmezdi hatta erken olurdu diye test yapayım dedim. şimdi ne yapmam lazım, güvenilir midir bu çift çizgi?çok çooook çooooook heyecanlıyım.eşimi bekliyorum dört gözle..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)

bu arada hepinize hayırlı kandiller, bugün öğrendim ya oğlum olursa berat mı koysam acaba adını:)

tebrikler canım hoşgeldin aramıza..

eşine söylerken tadını çıkar bunun!!!

allah kimseye yaşatmasın bazı arkadaşların yazdıklarını okudugumda ağlıyorum dua ediyorum bende onlara..rabbim hepimizin meleklerini korusun çok zor ve sabır isteyen bir süreç belki aylar sonra kendimize güleceğiz bu kadar kuruntu yapıyoruz die ama rabbim seninde benimde isteyen herkesinde yavrularını korusun..bu mübarek günde hepimize dua edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…