Heeeey ben geldiiiim selaam kızlaar.tatilimiz kısa sürdü.eşimin bankasında bi eleman rapor alıp gitmiş ve eşimi acilen geri çağırdılar.bizde bugün geldik.yaw geçmiş okuyodum ama bitmedi.amma çeneni düşmüş haaaaa
canım hoşgeldin!!!
Senin tabloyu ben ele alamadım pek kusura bakma, azcık zor geldi onla uğraşmak :90:
Ama sen gelir gelmez hemen toparlarsın şimdi eminimmmm
nasıl geçti tatill
Hamileyim..
Biraz korku, çokça heyecan ama en çok da mutluluk hissi dolaşıyor içimde, benim gibi hisseden mart 2012 anne adaylarıyla duygularımızı, yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum..
Bu uzun süreçte birlikte ilerleyelim..
HAMİŞ LİSTEMİZ
1. quiter
2. gunes_86
3. mayaaaa
4. malkoc_ga
5. casper87
6. celinns
7. curious82
8. tedirgin_
9. aysbah
10. leader
11. matece
12. ronyazin
13. ozgur77
14. AnneyimBen
15. gulayos
16. uhde
17. cnnart
18. gosbebegim
19. iziz77
20. stormangel
21. rizbay5369
22. auseoul
23. zeynep2008
24. esperanzaa
25. nhy03
26. rana20
27. HOLAA
28. mifasol
29. sbilbo
30. AnaToLia_
31. BunT
32. twilight7984
33. ata35
34. SiTeL
35. nursefaa
36. kelebekhayali
37. candygirl86
38. indra
39. Kardelensel
40. anemonxxx
41. rouquie
42. alvgkhn
43. ceylinmelek
44. nevcenn
45. antgulsen
46. flzszn
47. cloudy83
48. kardelengokcen
49. lesya78
50. kad_er
51. iremserkan
52. asliyrt
53. hathar
54. nilsu21
55. Lolo
56. greymalkin
57. sadegelina
58. estug03
59. gulum23
60. iko41
61. fokis28
62. bestes
63. Selayselayselay
64. abcdm
65. mercan1984
66. VENUSTEN
yaa haftaya tatile gidicem denize girmemde bir sakınca varmıdırrr?? bilginiz varmı??
hiçbir sakıncası yok hatta yüzmek faydalı... iyi tatiller fıstık :82:
ben birşey danışmak istiyorum benim 2 gündür bulantım çoktu ama bugun sabah biraz oldu sonra kesildi böle olması normalmi kasığımdaki ağrı hissi de yok oldu iyice korkmaya başladım zaten bi kere kaybettim çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bu durumu yaşayan varmı güzel anneler...:44:
sağol canım yaa içimi rahatlattın insan bi defa kaybedince panik atak oluyo sanırım
kızlarr çok şükür ben geldimm bebeğimizi gördük kalbinide duyduk allahın izniyle allhım hepinize nasip etsin inşallhh dayanamadım çok ağladım çok tuhaf oldum görünce bide kucama falan alsam nolurum bilmem:))))))) bu arada bi ay soraya randevu verdi doktor test falan istemedi benden zayıf olduğum için ferrevit pronatal die ilaç verdi hepsi buu... 20 kilo almaya çalış doğuma kadar dediirizbay hadi alalım inşaşlah kiloları tombul tombul olalım..
rica ederim ne demek biz burda bir birimize destek olmak için varız hiç tanımadığım insanlara dua ediyorum ve dua larını alıyorum bu yüzden kendimi harun kadar zengin hisediyorum. Inşanlah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bir kaç ay sonra cinsiyetlerimizde belli olur allahın izniyle eğer gizlemezlerse bebişlerimiz bizden tabi :) ilk tecrüben için üzüldüm elden bişi gelmiyor işte. Bol bol dinlen doktor kontrollerini aksatma olurmu rabiminde izniyle bebişini kucağına alırsın inşanlah canı gönülden dua ediyorum herkese hepinize bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabim hepinizi bebişleriyle beraber korusun inşanlahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?