Biliyorsunuz cuma günü kontrole gittim ama kalp atışlarını duyamadık bebeğimin.
Ve ben çok üzüldüm.
Doktorum pazartesi çağırdı ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü pazartesi 5+6 oluyor ve yine duyamamaktan korkuyorum.
Zaten panik bi yapım var.
Haftaya pazartesi gidicem. En azından 7 haftalığa yakın olacak o zaman ve bebeğim ordaysa duymama şansım yok.
O yüzden bekliycem. Çünkü çok daha kötü oluyorum bu sefer.
Biliyorsunuz cuma günü kontrole gittim ama kalp atışlarını duyamadık bebeğimin.
Ve ben çok üzüldüm.
Doktorum pazartesi çağırdı ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü pazartesi 5+6 oluyor ve yine duyamamaktan korkuyorum.
Zaten panik bi yapım var.
Haftaya pazartesi gidicem. En azından 7 haftalığa yakın olacak o zaman ve bebeğim ordaysa duymama şansım yok.
O yüzden bekliycem. Çünkü çok daha kötü oluyorum bu sefer.
ayy kızlaaar öleyruuumm:26:dün gece bi mide bulantısı başldı.gece 10 kez çıkardım.öğlen 1 gibi artık eşim zorla hastaneye götrd sürkleye sürükleye.tansıyon 6-3 olmuş.daha yeni gözümü açtım.ay kızımda bu kadar değildi.çok fenayıım
kızlar, yerlesme kanaması yasayan varmı aranızda? benim tarihimde olması mümkünmü? 4+5
cok haif kahverengi akıntım oldu iç çamaşırıma gelmedi sadece tuvalet k. gördüm az önce. dün beta hcg 576 cıkmıştı, doktor güzel dedi ama ne bu şimdi???
yardım edin çok korktum kafayı sıyırıcam
ayy kızlaaar öleyruuumm:26:dün gece bi mide bulantısı başldı.gece 10 kez çıkardım.öğlen 1 gibi artık eşim zorla hastaneye götrd sürkleye sürükleye.tansıyon 6-3 olmuş.daha yeni gözümü açtım.ay kızımda bu kadar değildi.çok fenayıım
selam kızlar bendede yaklasık 1 haftadır kadık agrısı vardı doktorum kan akısının oraya daha fazla gittigini ve rahim duvarlarının genislediği için oldugunu iyi oldugunu söyledi. ama dedi tek taraflı agrın olursa önemli hemen beni ara dedi aklınızda olsun. tek taraflı agrıyı sevmezlermiş.. birde pıt pıt atıyor diye düşündüğümüz bence kan basıncının rahme yogun olmasından oluyor:)
günaydın kızlarrr,,,,hastaeden geliyorum,çok hastayım,öksürüyorum,boğazlarım inmiş,,,:85:nefes alırklen sırtım ve göğsüm ağrıyo,,,:85:
bugün 5+1 oldukk bizde,,,bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum,, dr antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum ,sdoğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum ,nane limon gibi,terlemeye çalışıyorum, ne zormuş,ilaç alamıyorum,öksürürken karnım hopluyo,bildiğiniz doğal bişiler varmı
iyi geceler kızlar, ben henüz doktora gitmedim hiç. 2 gün önce çift çizgiyi gördüm, adetim de geçeli 3-4 gün oluyor. biaz daha bekleyeyim diyorum hata mı yapıyorum sizce?
günaydın kızlarrr,,,,hastaeden geliyorum,çok hastayım,öksürüyorum,boğazlarım inmiş,,,:85:nefes alırklen sırtım ve göğsüm ağrıyo,,,:85:
bugün 5+1 oldukk bizde,,,bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum,, dr antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum ,sdoğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum ,nane limon gibi,terlemeye çalışıyorum, ne zormuş,ilaç alamıyorum,öksürürken karnım hopluyo,bildiğiniz doğal bişiler varmı
günaydııın kızlaaar.ayyy dün ne idi öle sanırım sadece hamilelik değil güneşte çarptı.cumartesi denize gitmiştik.orda güneşede çıkmadım ama sanırım sıcak çarpmış.bu sabah korkarak uyandım.gene bulantım olacak die.çook şükürkahvaltımı yaptım.ooohh.
eee kızlar tatilden geldiğime göre tablomuzu doldurabiliriz.lütfen bilgilerninzi yazında tabloyu doldurayım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?