Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhabalar. Bende 6+4 üm 4 haftalıkken keseyi, 6+1 ken de kalp atışlarını duyduk canımızın. İlk hamileliğim olduğundan birçoğunuzla aynı korkuları
yaşıyorum ama bunların rahatlıkla geçeceğini ve mutlu bir sonu olacağını düşünerek rahatlıyorum
Bulantılar dr da dediği gibi 6. haftanın başında başladı ve bayağı etkileyiciiiiiii

Biliyorsunuz cuma günü kontrole gittim ama kalp atışlarını duyamadık bebeğimin.
Ve ben çok üzüldüm.
Doktorum pazartesi çağırdı ama ben gitmeyeceğim.
Çünkü pazartesi 5+6 oluyor ve yine duyamamaktan korkuyorum.
Zaten panik bi yapım var.
Haftaya pazartesi gidicem. En azından 7 haftalığa yakın olacak o zaman ve bebeğim ordaysa duymama şansım yok.
O yüzden bekliycem. Çünkü çok daha kötü oluyorum bu sefer.

bencede bekle gitme.dün ben gittim 5+6 ydı duyamadık.sadece kesesini gördük.

ayy kızlaaar öleyruuumm:26:dün gece bi mide bulantısı başldı.gece 10 kez çıkardım.öğlen 1 gibi artık eşim zorla hastaneye götrd sürkleye sürükleye.tansıyon 6-3 olmuş.daha yeni gözümü açtım.ay kızımda bu kadar değildi.çok fenayıım

Son düzenleme:

bncede bekle cnm bnde ilk 5 haftalıkken giitm dr sadece kesyi gördük 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için çnkü kalp 6. haftada atmaya başlıormuşş yüreğini ferah tutt bebişide üzmee

allah şifa versin canım, bir de kızın var galiba işin iki kat zor, kolaylığın da iki kat olsun inş.

iyi geceler kızlar, ben henüz doktora gitmedim hiç. 2 gün önce çift çizgiyi gördüm, adetim de geçeli 3-4 gün oluyor. biaz daha bekleyeyim diyorum hata mı yapıyorum sizce?

kızlar, yerlesme kanaması yasayan varmı aranızda? benim tarihimde olması mümkünmü? 4+5
cok haif kahverengi akıntım oldu iç çamaşırıma gelmedi sadece tuvalet k. gördüm az önce. dün beta hcg 576 cıkmıştı, doktor güzel dedi ama ne bu şimdi???
yardım edin çok korktum kafayı sıyırıcam

yerleşiyodur bebişin korkma stres yapma bol bol dinlen

doktorunuda haberdar et bu durumdan belki ilaç verebilir

allah yardımcın olsun çok zor anne olmak napcan mecbur katlancaz böyle şeylere

fakat sana kızdım madem o kadar kötüsün hastaneye gitmemek için neden direniyosun

bebeğini ihmal etme senin böğürmelerinden bile çok etkileniyo unutma
doktoruna danışsan acaba bu miğde bulantısı için bişey öneremezmi

ayrıca kızın kaç yaşında merak ettimde benimde bir oğlum var

öyle kasık ağrısı bendede oluyo

bazen sağ tarafta bazen sol bi ağrı giriyo 1, 2 dakka sonra çıkıyo ağrı olunca genelde dinlenmeye çalışıyorum bazen içimde korku olmuyo değil niye böyle oluyo diye daha önce düşüklerim olduğu için hala hamileliğimi kabullenmiş değilim bana rüya gibi geliyo eşimde bende hala inanmakta zorlanıyoruz
ancak ultrasonda görünce ikimizde tamam bebeğimiz yolda dicez

günaydın herkeze anne adayları uyuyo heralde akşam geçmi yattınız naptınız kızlar

bu gün çok heyecanlıyım ben yarın doktora gidicem inşallah iyi şeyler duyarım doktordan
bebeğimide bi görsem daha bi inanıcam hamile olduğuma
benim çok fazla bi belirtim yok neden anlamıyorum
gerçi her çocuk farklı oluyo ama
sizler yazmışsınız miğde bulantılarım başladı falan diye bende tık yok
benimde iştahım çok açık böyle giderse kocaman bir topa benzicem
dua edin kızlar bebeğimi görim bu seferde hayal kırıklığına uğramim inşallah

arkadaşlar günaydın
medicana beylikdüzünden Dr. Fazile hanım hakkında bilgisi olan varmı
ben doktorum taa gelecek pazartesi çağırdığı için ve bebeği göremediğimiz için bugün fazile hanıma gideceğim hatta memnun kalırsak vve doğum fiyatlarını karşılayabilirsek hep oraya devam edeceğim
bilgisi olan varmı onların fiyatlarından muayeneleri baya tuzlu 80 tl alıyorlar

günaydın kızlarrr,,,,hastaeden geliyorum,çok hastayım,öksürüyorum,boğazlarım inmiş,,,:85:nefes alırklen sırtım ve göğsüm ağrıyo,,,:85:
bugün 5+1 oldukk bizde,,,bebişime bişi olacak diye çok korkuyorum,,dr antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum ,sdoğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum ,nane limon gibi,terlemeye çalışıyorum,ne zormuş,ilaç alamıyorum,öksürürken karnım hopluyo,bildiğiniz doğal bişiler varmı

canım geçmiş olsun inşanlah en kısa sürede iyleşirsin..
antibiyotiğe bende tekinliyim hamileyken bir arkadaşınmın kötü bi anısı var o nedenle.
nane limon iyi fikir yanlız nane yi hamileyken çok tüketmekte zararlı ıhlamur iç günde 2 fincan şekersiz içine limon ve zencefil yada karannfil at nane limon genelde mide bulantısı olanlara tavsiye edilirki hamileyken nane iyi denmiyor bol c vitamini al havuç sık elma sık katı sıkıcıda yada rendele bir tülbentten geçit suyunu iç inşanlah şifa olur sana aklıma başka şeylerde gelirse yazarım sana çok geçmiş olsun...

günaydııın kızlaaar.ayyy dün ne idi öle sanırım sadece hamilelik değil güneşte çarptı.cumartesi denize gitmiştik.orda güneşede çıkmadım ama sanırım sıcak çarpmış.bu sabah korkarak uyandım.gene bulantım olacak die.çook şükürkahvaltımı yaptım.ooohh.
eee kızlar tatilden geldiğime göre tablomuzu doldurabiliriz.lütfen bilgilerninzi yazında tabloyu doldurayım demi

iyi geceler kızlar, ben henüz doktora gitmedim hiç. 2 gün önce çift çizgiyi gördüm, adetim de geçeli 3-4 gün oluyor. biaz daha bekleyeyim diyorum hata mı yapıyorum sizce?

bana sorarsan hemen git canım folik asit kullanmaya başlaman lazım bebişin omrilik gelişimi için faydalı ve kan testi de yapıp kaç haftaya yakın olduğunu doktorun bakacak. bence vakit kaybetme zati folik asidi 3 ay kullanabiliyoruz ben gitiğimde 3 haftalıktı 3 hafta kaybımoldu anlayacağın..

ya antibiyotik konusunda katılıyorum.ıhlamur en güzeli.boğazları yumuşatıp öksürüğü engelliyo.bide bim şekeri deniliyo.orda zencefilli şekerlerden her zaman ağzında tutki boğazın kurumasın.ben gece bile onu ağzımdan düşürmüyordum.bide ben aktrdan hatmi çiçeği alıp 1 su bardağı kaynamış süte 2 yemek kaşığı hatmi çiçeği koyup 5 dk bekletip iç.hamileyken zararı yok bildiğim kadarıyla ama aktara almadan önce gene de bi danış. öksürüğe birebir.gece yap özellikle.acil şifalar canım

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|istanbul|1.|?|?|?|? |28|62|62|?|? |keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))|07/07|
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_||1.| 29 mayıs|28şubat - 04 mart|?|? |24|67|67|?|? |04.07.11de keseyi gördük 18.07.11de randevumuz var inş kalp atışlarınıa duyabiliriz.|08/07|
10|aysbah|antalya|1.(ikiz hemide)|30 mayıs|5mart|?|?|27|57|58|?|? |2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte..|08/07|
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|afyon|2.|3 haziran|9mart|?|? |28|52|53|?|sezeryan |keseyi göremedik|07/07|
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|yalova|1.|26 mayıs|1mart|?|? |26|82|82|?|normal |kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz|08/07|
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|trabzon|1.|23 mayıs|?|?|? |24|45|45|?|normal|keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah)|08/07|
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|izmir|1.|24 mayıs|mart başı|?|lina rüzgar|26|?|?|?|sezeryan |kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk|07/07|
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|izmir|1.|19 mayıs|?|?|? |36|78|80|?|muhtemelen sezeryan |geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ... |07/07|
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
36|kelebekhayali|izmir|1|26 mayıs|2 mart|?|? |26|65|64|?| normal||07/07|
37|derya selçuk|istanbul|1.|18 mayıs|?|?|? |26|53|53|?|normal|Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.|07/07|
38|candygirl86 |?|2.|5 haziran|11 mart|?|?|25 |61|61|?|?| |08/07|
39| indra||||||| ||||| |||
40|Kardelensel||||||| ||||| |||
41|anemonxxx|izmir|1.|30 mayıs|5 mart|?|?|26 |65|65|?|?| ?|08/07|
42|ceylinmelek|istanbul|1.|8 haziran|?|?|?| 34|65|65|?|?|? |08/07|
43|ayseoul|ordu/fatsa|1.|29 mayıs|6 mart|?|? |31|64|64|?|sezeyan|?|08/07|

kesesini gördüm ama net birşey yok daha düşük tehlikem var veya ikiz(( iki keseyede benziyor dedi doktor.tek kese olup yanındaki kanamada olabilrmiş.dua edin çok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…