merhaba hanımlar
bir arkadaşım kafamı karıştırdı da kime soracağımı bilemedim
bileniniz varsa lütfen cevaplayın
32.haftamda 37.haftama kadar çalışabilir raporu aldım
şimdi 35.haftalığım mesela şimdi doğum yapmış olsam
doğum öncesi izin hakkım yanıyor mu yoksa 16 haftalık doğum iznim
bu günden itibaren mi başlamış oluyo
bilen cevap yazarsa çok mutlu olurum
aynı şey benimde kafama takılıodu araştırdım mesela bende 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım dielim 38de doğum yaptım kalan o 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor.torba yasa sayesinde boşa gitmiyor.tabi ben memurum özelde farklı olabilir.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim
ama şunu merak ediyorum
37.haftamda doğum iznim başlayacak zaten ondan sonra doğurursam sorun olmuyor sanırım ama
37. haftadan önce de doğum yaparsam yani doğum iznim başlamadan o zaman iznim yanar mı ki onu merak ediyorum:26:
arkadaşım ben bu konuda 2 haftan yanıyor diye biliyorm ama tam dayanağım yok hatta benim 15tatile gelen 2 haftada yanıor bakalım bu konuyla ilgili bir link biliyorsan paylaşırsan sevinirim
Memurlar.Net - Soru/Cevap (Torba yasa çerçevesinde doğum öncesi kullanılmayan analık iznine ilave edilmesi) canım çoğu yerde var bu konu.az öncede burdan okudum kurumdada sordum birilerine artık hiçbir şekilde doğum izinleri yanmıyor.
işte buna çok sevindim, bugün 37. hafta iznime başladım, bu arada yaparsam doğumu ne olur diye düşünüyordum, bu güzel haber için teşekkürler arkadaşım...
ne demekk:)rica ederim canım bende haftaya 37.haftam ve izne ayrılıorum artık:) doğum sonrasına aktaracağımız bir gün bile çok önemli bu konuda çoğu kimsenin bilgisi yeterli değil ama bizler bi sorun olursada hakkımızı aramalıyız.
Memurlar.Net - Soru/Cevap (Torba yasa çerçevesinde doğum öncesi kullanılmayan analık iznine ilave edilmesi) canım çoğu yerde var bu konu.az öncede burdan okudum kurumdada sordum birilerine artık hiçbir şekilde doğum izinleri yanmıyor.
teşekkür ederim arkadaşım 15 tatile gelen haftalar yanıyor ama değilmi birde izinimiz bitince doktordan 10+10 rapor alacağız başka hakkımız var mı biliyor musun?
kızlar park yatak mı mobilya beşik mi kararsızlıktan ölücem:18:
kızlar park yatak mı mobilya beşik mi kararsızlıktan ölücem:18:
o konuda bilgim yok maalesef.10+10 normal yılda alabildiğimiz rapordanmı bahsediosun
evet izin hakkımız bitince sağlık raporu alacağım ondan bahsediyorum kaç gün ard arda bilgin varmı
kızlar 3 gündür midem çok yanıyor sanki yemek boruma kadar yanıyorum yarın 36. haftam bitiyor sizde durum ne mide yanması varmı çözüm bulabilen varmı gaviscon fayda etmedi elma ve leblebide olmadı bir çaresi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?