Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

aynı şey benimde kafama takılıodu araştırdım mesela bende 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım dielim 38de doğum yaptım kalan o 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor.torba yasa sayesinde boşa gitmiyor.tabi ben memurum özelde farklı olabilir.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim

ama şunu merak ediyorum
37.haftamda doğum iznim başlayacak zaten ondan sonra doğurursam sorun olmuyor sanırım ama
37. haftadan önce de doğum yaparsam yani doğum iznim başlamadan o zaman iznim yanar mı ki onu merak ediyorum:26:

arkadaşım ben bu konuda 2 haftan yanıyor diye biliyorm ama tam dayanağım yok hatta benim 15tatile gelen 2 haftada yanıor bakalım bu konuyla ilgili bir link biliyorsan paylaşırsan sevinirim

İznin yanıyor böyle bir durumda.diyelim 35. haftada doğum yaptın.iznin o tarihten itibaren başlıyor.35. haftaya kadar ne çalıştıysan o ekleniyor.
Ben ya seni anlamıyorum ya da anlıyorum anlatamıyorum.Bu dediklerimle de yardımcı olamadıysam daha açık açık yaz bakalım belki seni yanlış anlıyoruzdur.

işte buna çok sevindim, bugün 37. hafta iznime başladım, bu arada yaparsam doğumu ne olur diye düşünüyordum, bu güzel haber için teşekkürler arkadaşım...

ne demekk:)rica ederim canım bende haftaya 37.haftam ve izne ayrılıorum artık:) doğum sonrasına aktaracağımız bir gün bile çok önemli bu konuda çoğu kimsenin bilgisi yeterli değil ama bizler bi sorun olursada hakkımızı aramalıyız.

evet kesinlikle katılıyorum ne hak verilmişse de kullanmalıyız, bu böyle yürüyor.

teşekkür ederim arkadaşım 15 tatile gelen haftalar yanıyor ama değilmi birde izinimiz bitince doktordan 10+10 rapor alacağız başka hakkımız var mı biliyor musun?

o konuda bilgim yok maalesef.10+10 normal yılda alabildiğimiz rapordanmı bahsediosun

canım ben park yatak aldım çok kullanışlı ve pratik

son zamanlarda bir çok anne park yatağı tercih ediyor

kızlar 3 gündür midem çok yanıyor sanki yemek boruma kadar yanıyorum yarın 36. haftam bitiyor sizde durum ne mide yanması varmı çözüm bulabilen varmı gaviscon fayda etmedi elma ve leblebide olmadı bir çaresi olmalı

canım böyle durumlarda dik oturmaya çalış,az aralıklarla yemek ye ve az az ye..asitli fazla yağlı acılı ekşili şeyler yememeye çalış..34.haftam bitecek bendede var zaman zaman yanma..ilaç almıyorum ama ben..çok fazla üstünde durmayınca azaldığını hisediyorum.birde canım patatesin çiğ iken suyunu sıkıp iç..bir ara mide problemim olmuştu çok fazla,bu çok iyi gelmişti bana...işine yarar umarım..

kızlarrr sayfamız çok durgunlaştı yoksa doğumlar başladı mı:)) benim kasık ağrılarım başladı normal mi yoksa erken doğum işaretimi hiç bilemiorum pazartesi kontrolüm var ilk defada nstye gircem bakalımm neler olucak.

Gerçekten çook durgunlaştı sayfa.Giriyorum hiçbir şey yazılmalış.Doğumlar başladı mı ne?:>Ben de daha hiiç kıpırtı yok sancıya dair. Sadece bebek hareket ederken rahim kaslarımı acıtıyoro kadar.İyiyiz daha yanii:>Sİzlerde durum ne?Sancılar kasılmalar ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…