kızlar konumuz açılmış hiiiç haberim olmadı yaa, ben açıkçası biraz siteye kızmıştım konumuzu kapattığı için ve hiç girmemiştim, şimdi internette ööyle bakınırken gördüm şok oldum..
nasılsınız?? herkesin keyfi yerindedir umarım..?
ben cumartesi günü doğumumu yapıcam inşallah kızlar, heyecan dorukta :)
kızlar konumuz açılmış hiiiç haberim olmadı yaa, ben açıkçası biraz siteye kızmıştım konumuzu kapattığı için ve hiç girmemiştim, şimdi internette ööyle bakınırken gördüm şok oldum..
hepinize çoook teşekkürler.. gerçekten büyük bişey atlattık... henüzde atlatmış sayılmayız tam ama şimdilik her sabah uyandığımda oh be bugünüde kurtardım diyorum.. oğluma faydalı kilo yapacak şeyleryemeye dikkat ediyorum.. ne bilim işte kendi çapımda elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte..neyseki 2 anne de burda bana çok yardımcı oluyorlar.. 33+1 ken 1981 di kilosu sizce nasıl?? perşembe doktora gidicem.. o zaman 34+4 olucam kaç kilo olur ki o güne???
canım ben iiş yerinde sıkıntıdan sürekli nette takıldığım için çok okudum artık 600 gram doğan bebekler bile sorunsuz büyüyo o kadar ilerledikki..senin bebişin maşallahı var hiç korkma doğsada sütünle büyütürsün tabi yine önlemlerinide al ama stres yapma keyfine bak.şükürki bu haftalara kadar geldik:)
öyle canım herşeye rağmen şükrediyorum.. çok merak ediyorum perşembe kontrole gittiğimde kaç gram almış olacak paşam :)) beklemedeyiz işte ama sürekli yatmak çooook sıkıcı... az ayağa kalkınca hemen başlıyo kasılmalar( oğluşun eksikleri vardı.. az önce hepsi buradadan aldım gitti.. odasının halısı perdesi kaldı artık ne zaman alırım kim bilir.. şimdi çıkamıyorum bebiş küçükkende çıkamicam.. neyse olanla idare edicez.. sağlıklı dolsun da demirim... gerisi hiiiçç önemli değil... bu arada gözün aydın izne ayrılmışsın... fazla bile çalıştın valla helal olsun.. artık bolca dinlen
tüm arkadaşlara merhabalar
quiter sende hoşgeldin merak etmiştik gerçekten, bu arada bebişleri gelenler ki ben bi kişi hatırlıyorum Allah sağlık versin inşallah
bende pcpca gibi 17 sinde izne ayrıldım ve 40 haftam 9 martta doluyur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.
kocam temizlik yapmaktan yorulmuş doğursanda yardım etsen bana diyor benim mesajımıda ilet diyor. Koltukların yüzlerini yıkadımda takmakta çok zorlanıyor.
öyle canım herşeye rağmen şükrediyorum.. çok merak ediyorum perşembe kontrole gittiğimde kaç gram almış olacak paşam :)) beklemedeyiz işte ama sürekli yatmak çooook sıkıcı... az ayağa kalkınca hemen başlıyo kasılmalar( oğluşun eksikleri vardı.. az önce hepsi buradadan aldım gitti.. odasının halısı perdesi kaldı artık ne zaman alırım kim bilir.. şimdi çıkamıyorum bebiş küçükkende çıkamicam.. neyse olanla idare edicez.. sağlıklı dolsun da demirim... gerisi hiiiçç önemli değil... bu arada gözün aydın izne ayrılmışsın... fazla bile çalıştın valla helal olsun.. artık bolca dinlen
sezeryan olacak arkadaşlar korse aldınızmıııı birileri al dio birileride zararlı dio karar veremedim gitti
nasılsınız bakalım... ben halen bildiğiniz gb yatış durumundayım... annem sağolsun her işimizi yapıyo... ye iç yat... kasılmalarım azaldı ama içtiğim ilaç çarpıntı yapıyo malesef... napalım herşey oğluş için :)
yaa bileniniz vr mı? bu içtiğim nidilat hapını kullananlardan bilgisi olana bi sorum olucak... ilacı kestikten bi kaç gün sonra doğum oluyomuş diye okudum bi yerde .. varsa bilgisi olan daha önce kullanan tanıdığı olan bi cvp verebilir mi??
sezeryanla doğum yapmış biri olarak..canım doğumdan sonra annem katmerli börek gibi sarmıştı beni çarşafla ama ben buna sadece 2 saat tahammül edebilmiştim.ama öncesinde göbekle ilgili bir sıkıntın varsa doğumdan bir hafta kadar sonrası için korse al bence,ama yoksa öyle bir sorunun kalmıyor göbek,yapı olayı ben buna inanıyorum..bir ay sonrada mekiğe başladın mı tamamdır:))
aman cnm çok dikkat et kalkma yat sen hep..zaten bu hapı doktorun 36.haftan bitince kesmeyecek mi cnm,daha sonra doğum olduğunda sorun olmadığı için o haftada kesiliyor ilaç ve doğum bekleniyor artık,dua edelim de o zamana kadar durdurabilsin cnm..bazılarında ilaç kullanıldığı halde doğum olabiliyor çünkü..
merhaba hanımlar hepinize günaydın
şimdi doktordan geldik benim bebişim gayet iyi 36+0 dayız kilosu 2800gr.
benim oğlan doğum pozisyonu almış bile artık dönmez dedi doktor.
artık her hafta gel dedi birde kan sayımı istedi
hastanede biraz duygusallaştım ağladım filanmoralim bozuktu çünkü
ama şimdi iyiyim,birde taşınma olayını da bitirsem doğurmadan başka birşey istemem
kızlar dün kontrolüm vardı, bebeğim 2,5-3 kilo aralığındaymış, dönmüş, herşey normal onbeşgün sonra gel dedi. yalnız ultrason kağıtlarında kafama takıldı, bebeğin başı 2 hafta kadar büyük, sizde de var mı böyle birşey? 9 cm mi ne baş çevresi, zor olmazsa sizinki kaç? çok kafama takıldı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?