amin canım... dualarımız seninle hepimiz emin ol güzel haberlerini bekliyoruz... kıyamam ben yakışıklına :)) annesi bol bol sağ sütünü :))) sağdıkça çoğalsın :)) sende moralini yüksek tutmaya çalış.. muhakka zor bir durum ama bak oğluşunun sana sütüne herşeyden çok ihtiyacı var ve biliyosun senin kendini üzmemen gerekiyo ki sütün güzel gelsin.. sabırlı ol arkadaşım bak çok şükür gün geçtikçe nasılda ayak uyduruyo dünyayaya.. bugün nefesi rahtalar yarın bi bakmışsın anasının mis kokulusu olması gereken yerde.. kollarında :)) sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım.. unutma moralini yüksek tutmaya çalış oğluşunun güçlü bi anneye ihtiyacı var...
sağol canım ewt bende iyi olmaya üzülmemeye çalışıyorum ..sağıyorum sağdıkça çoğalıyo allaha şükürler olsun.sıra sizlerde artık sizlerinde hayırlısıyla yavrularınıza kavuştuğunuz günleri görürüz.tavsiyem herşeyiniz hazır olsun hazırlıksız geliverebilio sıpacıklar.
sevgili arkadaşlarım, dün anneme gideyim dedim, eşim metrobüse kadar bıraktı sonrasını yalnız devam edecektim güya ama nerdeee, yolda fenalaştım, kasık ağrısı, bel ağrısı dayanılmaz boyuttaydı, eyvah doğuruyorum diye düşündüm, o kadar kötüydüm ki metrobüstekiler bile halimden anladı, zar zor indim acile gittim, nst de sancı çıkmadı, açılmam da yokmuş, ultrasonda da herşey normal, doktor:bebek iki kilo olmuş ne üzülüyosun doğarsa doğar dedi, aklınca beni rahatlatacak:) e bu dayanılmaz sancı ne o zaman dedim, bi de idrar tahlili yapalım dedi, sonucunda idrar yollarımda enfeksiyon varmış, ilaç yazdı, bol da su içmeliymişim.bu kadarla atlattık şimdilik ama artık her daim herşeye hazırlıklı olmalıymışız onu anladım. nst de yatarken daha hastane çantamda hazır değil diye ağlıyodum çocuk gibi..
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inş. biran önce küvezden de çıkar kollarına alırsın inş. bu arada boyuna kilosuna da maşallah
Papatyalar açmış:Maşallah sana da bebeiğine de.Kilosu boyu ne kadar da güzel erken doğmasına rağmen.Sütün de varmış bebeğin de iyormuşmuş.Az daha sabredince kucağında emzireceksin inş bebeğini.Kendine çoook dikkat etmelisin ki kavuşnca güçlü olduğunu ona hissettirmelisin.
sevgili arkadaşlarım, dün anneme gideyim dedim, eşim metrobüse kadar bıraktı sonrasını yalnız devam edecektim güya ama nerdeee, yolda fenalaştım, kasık ağrısı, bel ağrısı dayanılmaz boyuttaydı, eyvah doğuruyorum diye düşündüm, o kadar kötüydüm ki metrobüstekiler bile halimden anladı, zar zor indim acile gittim, nst de sancı çıkmadı, açılmam da yokmuş, ultrasonda da herşey normal, doktor:bebek iki kilo olmuş ne üzülüyosun doğarsa doğar dedi, aklınca beni rahatlatacak:) e bu dayanılmaz sancı ne o zaman dedim, bi de idrar tahlili yapalım dedi, sonucunda idrar yollarımda enfeksiyon varmış, ilaç yazdı, bol da su içmeliymişim.bu kadarla atlattık şimdilik ama artık her daim herşeye hazırlıklı olmalıymışız onu anladım. nst de yatarken daha hastane çantamda hazır değil diye ağlıyodum çocuk gibi..
Papatyalar açmış:Maşallah sana da bebeiğine de.Kilosu boyu ne kadar da güzel erken doğmasına rağmen.Sütün de varmış bebeğin de iyormuşmuş.Az daha sabredince kucağında emzireceksin inş bebeğini.Kendine çoook dikkat etmelisin ki kavuşnca güçlü olduğunu ona hissettirmelisin.
cnm sn niye tek başına metrobüslere biniyosun..metrobüslerin halini bilmiyomusun hödük hödük insanlarla dolu afedersin..bakıyolar bön bön suratına hamile olduunu gördüğü halde bide hiç düşünmeden çarpıp geçiyolar karnına..tabi arada çok düşünceli insanlarda var Allah razı olsun onlardan ama kalabalık vakitlerde kimse kimsenin umrunda değil..bnde daha önceki haftalarımda bi kere annemlere gidiim dedim aynen snn gbi eşim brktı metrobüse..bi fenalaştm tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum sonra uygun bi yer bulup yaslanmaya çalıştım..ama o kdr kalabalıktıki harekette edemiyodum..korktm orda düşüp bayılsam kimsenn hbri olmaz tek başımayım..ondn sonra asla tek başıma bi yere çkmadm..helede bu saatten sonra çıkma cnm..gitcein yere yanında biri mutlaka olsun..Allah korusun ne olca bellimi olur..sevgili arkadaşlarım, dün anneme gideyim dedim, eşim metrobüse kadar bıraktı sonrasını yalnız devam edecektim güya ama nerdeee, yolda fenalaştım, kasık ağrısı, bel ağrısı dayanılmaz boyuttaydı, eyvah doğuruyorum diye düşündüm, o kadar kötüydüm ki metrobüstekiler bile halimden anladı, zar zor indim acile gittim, nst de sancı çıkmadı, açılmam da yokmuş, ultrasonda da herşey normal, doktor:bebek iki kilo olmuş ne üzülüyosun doğarsa doğar dedi, aklınca beni rahatlatacak:) e bu dayanılmaz sancı ne o zaman dedim, bi de idrar tahlili yapalım dedi, sonucunda idrar yollarımda enfeksiyon varmış, ilaç yazdı, bol da su içmeliymişim.bu kadarla atlattık şimdilik ama artık her daim herşeye hazırlıklı olmalıymışız onu anladım. nst de yatarken daha hastane çantamda hazır değil diye ağlıyodum çocuk gibi..
cnm bnm mrk etme en kısa zmnda kavuşursun bebeine..dier mart anneleri topiğindede bi arkadaş sndn erken doğum yaptı 2 hafta fln kaldı kızı küvezde...onunki 1900 flndı doğduğunda oda aynı snn gbi yan odada ağlama sesleri geliyo fln diye üzülüyodu..daha dokunamamştı bebeğine ama hmn toparladı bebişi bnde rüyamda gördüm onu ddm bikaç güne kavuşursun bebeğine diye gerçektemde öyle oldu aldı getrdi kızını evine...bide bebekler doğunca şiş oluyolarmış ztn doğduktan sonra kilo vermeleri normalmiş..sn ne yap et üzülmeki bol bol süt gelsin iyice besle paşanı..anne sütü şuan onun toparlaması için önemli olan şey..sağolun kızlar.ewt kilosu boyu çok ii maşallah ama 300 gr vermiş yavrum çok canım acıdı ne yalan söyleyeyim.ama allah herşşeyin hayırlısını bilir dün gittik ikiz bebekleri olmuş birinin hemen yanına götürdüler biz duyguyu yaşayamadık.tabiki önemli olan kuzumun iyi lası geç olsun sağlıklı sıhhatli ömürlü olsun inşallah.
günaydın kızlar... benim uşak feci hareketler yapıyo... ayağı mıdır nedir bi geriyo yakında hani resimlerde ayak izi görünüyo ya hamişlerde aynı pozu bizde vercez herhalde... ama sıpacık canımı da yakmıyo değil..
bu arada uyku durumunuz nasıl?? gece 12 gb yatıyorum uykuya dalmada sıkıntı yok ama saat başı uyanıp wc ye koşturuyorum.. sürekli uyandığımdan herhalde uykumu alamamış olup sabah kocacık işe gidince bi uyuyorum taaa bu saate kadar 3 4 saat deliksiz :)) halbuki hep erkenden hortlardım :))
valla bnmkinin hareketleri azaldı son bikaç gündür..neden bilmiyorum..dün çok fena yürüdüm yoruldum o yzdnmi acaba..uykuya gelince bnde gece saat başı uyanıyorum ama wc için değil..wc ye sadece sbh gidiyorm..onn dışında gece rahatsız etmedi bni şimdiye kdr hiç..ama sağa sola dönmek zor oluyo cnm yanıyo bazn o yzdn mecbur uyanıyorum..tabi uykusuz kalıyorum çoğunluk bnde eşim gince yatıyorum tekrar 12-1 e kdr anca uykumu alıyorum..[/quote .!.:yorgun olunca azalıyo hareketleri, ondan olabilir, o da dinlenmeye çekilmiştir...o sağa sola dönme eziyeti bende de var, çok acıyo karnım-kasıklarım...artık yürürken de acıyo..daha 50 gün var yaaa, nasıl geçicek bu haldee
maşallah bebişinee:)bende 17sinde izne ayrılıorum doğum zamanlarımızda aynı olucak sanırım 10marta gün verdi doktorum düşündükçe heyecanlanıyorum bi taraftanda hamileliğe tekmelerine ve çevremin yoğun ilgisine çok alışmıştım doğumdan sonra boşluğa düşmem umarım:)bizim bebiş iki ailenin ilk torunu ve hatta iş yerindeki ilk bebek olucakta.
valla artık izine ayrılacağım günü bekliyorum yarım günde olsa zor geliyor gerçi evde kalınca otur otur şişecem diyede korkuyorum annem başka şehirde o gelecek artık gelsin istiyorum çok özledim onu insan hamile olunca annesini daha mı çok özlüyor ne?
aynen kızlar yaa sağa sola dönmek sıkıntı oldu valla.. hele bu saatlerde.. şimdi yemek yedim yatsam daralıyorum oturuncada bi süre sonra popom acıyo :)) akşamları hiç sevmiom artık ben yaaaa(((((((
Merhaba arkadaşlar bende martta anne olacağım inş. izne ayrıldım ben ama dayanamadım. Bu aralar benim ellerim ayaklarım şişip davul gibi oluyor sizinde böyle şikayetleriniz oluyor mu?
bu arada sezaryen olacaklar için şafak kaç kızlar??benim 39:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?