kızlarrrr iyi pazarlar hepinizeeee,, bugün yine sessiz bizim topic
saçını boyatan varmı aranızda yada bu konu hakkında bilgisi olan, yani boyatmanın herhangi bir zararı falan varmı?
ben doktoruma sorduğumda kanıtlanmış bir şey yok ama ben her 2 gebeliğimdede boyamadım karar senin dedi... bende boyatmadım koskoca hoca boyamamış bende boyamim dedim beyaz saçlarımla geziyorum :)) karar senin ama boyatmamak daha gartanti olur bence
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım... yaa ben iyim ama psikolojim iyi değil yaa kendimi çok yalnız hissediom bunaldım sıkılıyorum niye böle oldum bilmiyorum .. ağlayasım var ama ağlamıyorum ne bilim işte bi tuhafım...
hepimiz ara ara öyle oluyoruz canım...ben eşimin 2-3 yıl önce yaptığı bişeyi hatırlayıp üzülüyorum bazen mesela :) çok saçma ama hormonların azizliği işte
normal mi acep bu zamanlarda böle depressif takılmak... varmı sizdede böle bişey... normaldede bi o kadar neşeli hareketli biriyimdir...
Hormonlar alt üst durumda.Bugün çok mutsuzdum bu yüzden de kendimi hep yorgun hissettim.
Kızlar ya ben zayıf halleirimi çok özledim.Doğum yaptıktan sonraki halimi çook merak ediyorum.Arkadaş doğum yaptı.Doğumda 6 kilosu gitmiş,sonra 1 hafta içinde 2 kilo sonra 2 kilo daha derken 10 kilosu gitmiş durumda.Ne güzel ya bizim de öyle olur inşş:>
Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım((
herkese slm kızlar bende 31. haftada olmama rağmen 10 kilo aldım toplamda sizce normal mi... birde son aylarda daha mı çok kilo alınıyor?
cnm çok tşk ederim bende 32 haftamda alıcam inşallah birşey daha sorabilir miyim benim sat'a göre 32 hafta tarihim 3 şubat ama usg ye göre 6 şubat oluyor sen tam 32 de mi aldın
cnm çok tşk ederim bende 32 haftamda alıcam inşallah birşey daha sorabilir miyim benim sat'a göre 32 hafta tarihim 3 şubat ama usg ye göre 6 şubat oluyor sen tam 32 de mi aldın
benim de raporla ilgili 15 tatile geln süreler çalışabilir zamanından sayılılıo mu, öğretmenim ve bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim, 13 ocakta başlıo raporum ama ben çalışaşabilir raporu almak istiyorum
herkese slm kızlar bende 31. haftada olmama rağmen 10 kilo aldım toplamda sizce normal mi... birde son aylarda daha mı çok kilo alınıyor?
cnm önemli olan sat a göre 32 yi doldurduğun tarih.bnmde 3 şubatta 32.haftam doluyor ve dr o zaman verecek raporu
ayy ne güzel ya..ben 28+3 üm 10 kilo aldım,56 kg oldum bile..dr um çok iyi gidiyorsun dese bile hatta va hatta sadece göbeğim şişse bile kendimi pilates topu gibi hissediyorum:))))
kızlarrrr iyi pazarlar hepinizeeee,, bugün yine sessiz bizim topic
saçını boyatan varmı aranızda yada bu konu hakkında bilgisi olan, yani boyatmanın herhangi bir zararı falan varmı?
normal canım..az değil ama normal..5-6 kilo daha alırsın muhtemelen kalan sürede, son 2 buçuk ayında o kadar alınır...15 civarı bitirirsin...asgarisi 12 zaten..2-3 kilo fazlan olur en fazla, o da çok takacak bişey değil...5-6 sı doğumda gidiyo, gerisini de emzirmeydi biraz dikkatti derken veririz inşallah....ben de 2 hafta önce 8 kilo almıştıım,şu an 10 olmuştur...haftamız seninle tam olarak aynı...30. haftaya girdim bugün
nasılsınız bakalım.... ben bu sabah bulantıyla kalktım... ödüm koptu ilk zamanlar ki gb olcam diye... sonra aklıma geldi gece yatarken karnım aç yattım açlıktan mıdır ki diye bi tost yaptık bi portakal suyu bulantım geçti sanırım :)))))))))) meğer acıkmışız oğluşla...
bu arada bu aralar mobilya işini araştırıyoz da netten ermoda mobilya diye bir mobilya firması var orda 1 takım beğendik ama acep bilen varmı bu firmayı???
hem fiyat uygun geldi hem görüntüsüde güzel ve kullanışlı görünüyo... bugün aricam firmayı detaylı bilgi alim diyorum ama fikri olan varmı?? yada farklı mobilya sitesinden alışveriş yapanlar???
canım benimde arada sabahları midem bulanıyorr belkide bu aylarda normaldir ilk dört ay kabus gibiydi unutmuştum yine hatırlamam inşallah.
o firmayı pek duymadım ama gidip görüp almak daha doğru gibi gelio bana.ben bide yatak odama sepet tarzı beşik istiyorum ama bi türlü istediğim gibi bulamadım bulduklarımda çok çok pahalı.bende netten alayım diyorum sonra vazgeçiorum kararsızım yani.
günaydın hanımlar.....
canım benimde arada sabahları midem bulanıyorr belkide bu aylarda normaldir ilk dört ay kabus gibiydi unutmuştum yine hatırlamam inşallah.
o firmayı pek duymadım ama gidip görüp almak daha doğru gibi gelio bana.ben bide yatak odama sepet tarzı beşik istiyorum ama bi türlü istediğim gibi bulamadım bulduklarımda çok çok pahalı.bende netten alayım diyorum sonra vazgeçiorum kararsızım yani.
cnm bnde istiyodum o sepet beşiklerden ama sonra vazgeçtim kimden duyduysam ya hiç kullanamamışlar yada 1-2 ay anca kullanmışlar..yani çok kısa bi süreliğine kullanımı var sonra işe yaramıyo katlayıp bi yerede koyamıyosun..sahibinden.com da bakiim dedim ordada hep yazmışlar 1-2 ay kullandık yok 2-3 ay kullandık fln yazıyodu ilanlarda dedm 2-3 ay için o kdr masrafa değmez..istersen o siteye bak orda bi tane bulmuştum çok gzl 250 tl ye sonra vazgeçtim..istanbulda oturuyosan eyüp de var GURDAMAR BEBE (GDB) bambu beşik buda internet sitesi bakabilirsin..ama tavsiyem daha kullanışlı bişiler al tabi yine sn bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?