Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlarrrr iyi pazarlar hepinizeeee,, bugün yine sessiz bizim topic

saçını boyatan varmı aranızda yada bu konu hakkında bilgisi olan, yani boyatmanın herhangi bir zararı falan varmı?

ben doktoruma sorduğumda kanıtlanmış bir şey yok ama ben her 2 gebeliğimdede boyamadım karar senin dedi... bende boyatmadım koskoca hoca boyamamış bende boyamim dedim beyaz saçlarımla geziyorum :)) karar senin ama boyatmamak daha gartanti olur bence

aynen benim az beyazım var ama onlarda aksi gibi öndeler o yüzden di sıkıntım,, birde dipler baya bayaa çıktı sinir olmaya başladım onlara :)) ama tabiiki hem dediğin gibi doktor bile boyamamış üstelik şunun şurasında ne kaldı doğuma beklemek mantıklı :)

inşallah öyle olur bizim de ...benim saf kocam geçen gün diyoki bana : 'doğumdan çıkınca eskisi gibi mi oluyomuşsun' diyo :) yani doğumhaneden kız gibi çıkıcam sanıyomuş akıllı...'yok canım, boşuna heveslenme, 4 aylık hamile gibi çıkarım yine anca ' dedim.....

benimki 28. haftada 1000 gramdı...şu an 30 a girdik, ne kadardır bilmiyorum ama 1200 filandır heralde....seninki normal bence...zaten asıl son haftalarda kilo alıyolar....

Son düzenleme:
herkese slm kızlar bende 31. haftada olmama rağmen 10 kilo aldım toplamda sizce normal mi... birde son aylarda daha mı çok kilo alınıyor?

herkese slm kızlar bende 31. haftada olmama rağmen 10 kilo aldım toplamda sizce normal mi... birde son aylarda daha mı çok kilo alınıyor?

normal canım..az değil ama normal..5-6 kilo daha alırsın muhtemelen kalan sürede, son 2 buçuk ayında o kadar alınır...15 civarı bitirirsin...asgarisi 12 zaten..2-3 kilo fazlan olur en fazla, o da çok takacak bişey değil...5-6 sı doğumda gidiyo, gerisini de emzirmeydi biraz dikkatti derken veririz inşallah....ben de 2 hafta önce 8 kilo almıştıım,şu an 10 olmuştur...haftamız seninle tam olarak aynı...30. haftaya girdim bugün

cnm çok tşk ederim bende 32 haftamda alıcam inşallah birşey daha sorabilir miyim benim sat'a göre 32 hafta tarihim 3 şubat ama usg ye göre 6 şubat oluyor sen tam 32 de mi aldın

cnm önemli olan sat a göre 32 yi doldurduğun tarih.bnmde 3 şubatta 32.haftam doluyor ve dr o zaman verecek raporu

cnm çok tşk ederim bende 32 haftamda alıcam inşallah birşey daha sorabilir miyim benim sat'a göre 32 hafta tarihim 3 şubat ama usg ye göre 6 şubat oluyor sen tam 32 de mi aldın

benim de raporla ilgili 15 tatile geln süreler çalışabilir zamanından sayılılıo mu, öğretmenim ve bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim, 13 ocakta başlıo raporum ama ben çalışaşabilir raporu almak istiyorum

37.haftaya kadar çalışacaksan elbette rapor alabilirsin cnm..ne zamana geldiği farketmez.

ayy ne güzel ya..ben 28+3 üm 10 kilo aldım,56 kg oldum bile..dr um çok iyi gidiyorsun dese bile hatta va hatta sadece göbeğim şişse bile kendimi pilates topu gibi hissediyorum:))))

nasılsınız bakalım.... ben bu sabah bulantıyla kalktım... ödüm koptu ilk zamanlar ki gb olcam diye... sonra aklıma geldi gece yatarken karnım aç yattım açlıktan mıdır ki diye bi tost yaptık bi portakal suyu bulantım geçti sanırım :)))))))))) meğer acıkmışız oğluşla...

bu arada bu aralar mobilya işini araştırıyoz da netten ermoda mobilya diye bir mobilya firması var orda 1 takım beğendik ama acep bilen varmı bu firmayı???

hem fiyat uygun geldi hem görüntüsüde güzel ve kullanışlı görünüyo... bugün aricam firmayı detaylı bilgi alim diyorum ama fikri olan varmı?? yada farklı mobilya sitesinden alışveriş yapanlar???

ayy ne güzel ya..ben 28+3 üm 10 kilo aldım,56 kg oldum bile..dr um çok iyi gidiyorsun dese bile hatta va hatta sadece göbeğim şişse bile kendimi pilates topu gibi hissediyorum:))))

oooo kimleri görüyoruz dünürüm :)) nerelerdesin yaawww... nasılsın masal nasıl :)) masal dı dimi gelinimin adı :)) yanlış hatırlamıyorum :)) bende 10 kilo aldım ama senin 10 kilo almış halin 56 :)) bence hiiçç dert etme :))))) ben şu an 77 yim ((((( neyse bebişler sağlıklı olsunda artık doğum sonrası yapcaz bişeyler... sen ne yaptın rapor ne zaman alıp işten ayrılıyosun??

[

aaaaa hayırlı olsun ne güzel odanız gelmiş.... bizim babamızda çok ağırdan alıyo oda işini ( bende bi an önce gelsinde yerleştireyim istiyorum çok sabırsızım ( nerden aldın kaça aldın nasıl bişey aldın?? ilk etapta bunları anlat :))) yerleştirincede resim çek :))) bekliyoruz ona göre :)))[/QUOTE]

teeşkkür ederim canım iiki mobilyaları önceden almışız 1 ayda ancak yapıldı geldi ve şimdide kokusunu çıkarmak için sürekli odayı havalandırıyoruz bence sizde bi an önce halledin derim.bide detaylar çok. mobilyaları aldık koyduk ama evdeki halı olmadı küçük bi halı alcam aksesuarlar uyku seti derken daha çok iş var:)ama çoook zevkli yaa...inşallah bebişiminde orda mutlu olduğu günleri görürüz:)

kızlarrrr iyi pazarlar hepinizeeee,, bugün yine sessiz bizim topic

saçını boyatan varmı aranızda yada bu konu hakkında bilgisi olan, yani boyatmanın herhangi bir zararı falan varmı?

canım benim doktorum kesinlikle yasakladı bende beyazlarımla dolaşmaya alıştım bile.hamile kalmadan önce saçımı açtırmıştım gayet güzeldi denize gittim tabi boya soldu güneş ,deniz derken ve ben o halimle 7 aydır duruyorum herşey kızım için.bence sende boyatma.ama doğuma güzel girmek istiyorum doktorumda doğumdan 2 gün önce boyatmama izin verdi tabi organik boyayla.fotolarda bakımlı bi anne olarak görünmek istiyorum:)

kalan 2 ayda 5-6 kilo mu?off çok ya.şu kilo olayını hiç sevmioruumm

cnm bnde istiyodum o sepet beşiklerden ama sonra vazgeçtim kimden duyduysam ya hiç kullanamamışlar yada 1-2 ay anca kullanmışlar..yani çok kısa bi süreliğine kullanımı var sonra işe yaramıyo katlayıp bi yerede koyamıyosun..sahibinden.com da bakiim dedim ordada hep yazmışlar 1-2 ay kullandık yok 2-3 ay kullandık fln yazıyodu ilanlarda dedm 2-3 ay için o kdr masrafa değmez..istersen o siteye bak orda bi tane bulmuştum çok gzl 250 tl ye sonra vazgeçtim..istanbulda oturuyosan eyüp de var GURDAMAR BEBE (GDB) bambu beşik buda internet sitesi bakabilirsin..ama tavsiyem daha kullanışlı bişiler al tabi yine sn bilirsin..

ben ankaradayım canım ama netten bi bakim saol.ben odasına büyüyen yataklardan aldım ona güveniorum açıkçası geceleride yanımda bi süre yatsın yani en fazla 6ay die düşünüorum biraz uykusu düzene girer die.başka beşiklere baktım ama bu sepetler gözüme çok süslü gelio aslında evimde küçük daha sonra nereye koyacam onuda bilmiorum ama heves ettim bi kere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…