Hormonlar alt üst durumda.Bugün çok mutsuzdum bu yüzden de kendimi hep yorgun hissettim.
Kızlar ya ben zayıf halleirimi çok özledim.Doğum yaptıktan sonraki halimi çook merak ediyorum.Arkadaş doğum yaptı.Doğumda 6 kilosu gitmiş,sonra 1 hafta içinde 2 kilo sonra 2 kilo daha derken 10 kilosu gitmiş durumda.Ne güzel ya bizim de öyle olur inşş:>
inşallah cnm çok saol tavsiyen için..boşver sn şimdi temizliği oğluşunla ilgilen temizlik herzmn yapılır bugünler geri gelmez :)) bzde öyle olcaz 2 kişiyken böyleyse çocuk oluncada bahane hazır..gerçi çocuk gerçekten bırakmıyo temizlik fln heryer heryerde..aman boşveer Allah sağlık versinde gerisi boş..koca adam olcaklar inşallah
kuzum hiç sorma böle duyuyorum ya 10 kilosu gtmş sonra 5 kilosu gtmş sonra eskisindn daha zayf olmş fln o kdr özeniyorumki inşallah bizde eski halimize döneriz ya..çok umutlanıyorum böle b ol sütüm olur inşallah emzirirkene veririm diye ama :)) ya bide olmazsa..nese iyi düşünelim iyi olsun..bakalm doğumdan sonrada gündemde emzirme ve kilolar fln olur heralde
bende dün akşam öyleydim eve bakıorum ağlayasım gelio normalde çok titiz ve düzenliyim şimdi haliyle pek iş yapamıorum canım sıkıldı benimde.daha önce düşüğmde olduğu için korkuorum kendimi yomaya.sizler ev işini nasıl hallediosunuz kızlar yaa yada doğum için büyük temizlik falan ne zaman yapıcaksınızz?
valla bende baya aralıklarla temizlik yapıyorum... geçen gün evi süpürdüm sildim toz aldım dinlenene dinlene ama baya yoruldum ay sonuna doğru kadın alcam kaba işler var benim yapamicam ... allahtan 2 kişiyiz gelen gidenimde pek yok b urda yalnizim ev pek dağılmıyo ee kocada bi var bi yok bi nöbetlerde bi evde... haliyle bi temizlik 2 3 hafta idare ediyoz... aralarda küçük el süpürgem var onlada şöyle bi koridor taşlarını alıp idare ediyoz işte
aay kızlar bu aradaaaa 77 kiloyum((((( dün itibariyle 10. kilomu almış bulunmaktayım (((((((
Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım((
hoşgeldin cnm aramıza..valla bn haftaya gtcm kontrole o zmn kaç kilo olmuş söylerm..en son 25 haftalıkken gtimiştim dr.um 927 gr dedi ama aynı gün detaylıya girdim orda 610 gr yazıyodu hiçbişi anlamadım bu işten valla hangisine inancamı şaşırdım..bakalm bu kontrolde başka dr.a randevu alcam o ne dicek..bu arada kiloyu hiç takma bnce öenmli olan sağlığında bi problem olmaması dr.un iyi diyosa iyidir..zaten fazla kilo iyi bişi değilki dikkat edersen çok zayıf doğanlar sonra birden toparlayıp tosuncuk oluyolar..varsın 2.500 gr doğsun sn yeterki sütünle bol bol besle o hemen toparlanır..hem doğumuda daha kolay olur..bnde kilolu olcak diye korkuyorum :)) minnak ve zayıf bebekler çok hoşuma gidiyo tabi Allah hepsine sağlık versin kilosu önemli değil..Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım((
hayırlı olsun cnm..ne hoş sn şimdi bi zevkle döşersin o odayı..Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. bizde 2 kişiyiz kocam zaten akşamları evde sadece malum ama mutfağımın hali perişan..akşam derli toplu oluyo ymkti kahvaltıydı derken o mutfak sanki tır geçmiş gbi oluyo..nası bişi anlamadm..bak şimdide öyle mesela ama hayatta kalkıp toplayasım yok..acayip bi üşengeçlik geldi bu hamilelikle bna ya..kndimi hç beğenmiyorum bu konuda..eşimde dalga geçiyo ananın evinde ne zmn arasam temizlik yapıyodun burda noldu fln diye..ayy biz çalışıoruz bi akşam evdeyiz ona rağmen ev batıyoo anlamıorum her cumartesi yapıorum nerdeyse gerçi eskisi gibi incelemiorum öylesine yüzeysel bi şekilde.bugünde bebeğimin odası geldiii çok sevindim beklediğimizden erken geldi ama ev iiice karıştı heryer dağınık:)))) bi doğum yapsaydıkta hayırlısıyla.....
Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım((
ayy biz çalışıoruz bi akşam evdeyiz ona rağmen ev batıyoo anlamıorum her cumartesi yapıorum nerdeyse gerçi eskisi gibi incelemiorum öylesine yüzeysel bi şekilde.bugünde bebeğimin odası geldiii çok sevindim beklediğimizden erken geldi ama ev iiice karıştı heryer dağınık:)))) bi doğum yapsaydıkta hayırlısıyla.....
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
buradanda ortalama bi kıyaslama yapabilirsin bence çok normal cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhabaa hoşgeldin aramızaaa:))) seninde az kalmış bebişin hangi haftada bu kilodaydı?
hoşgeldin cnm aramıza..valla bn haftaya gtcm kontrole o zmn kaç kilo olmuş söylerm..en son 25 haftalıkken gtimiştim dr.um 927 gr dedi ama aynı gün detaylıya girdim orda 610 gr yazıyodu hiçbişi anlamadım bu işten valla hangisine inancamı şaşırdım..bakalm bu kontrolde başka dr.a randevu alcam o ne dicek..bu arada kiloyu hiç takma bnce öenmli olan sağlığında bi problem olmaması dr.un iyi diyosa iyidir..zaten fazla kilo iyi bişi değilki dikkat edersen çok zayıf doğanlar sonra birden toparlayıp tosuncuk oluyolar..varsın 2.500 gr doğsun sn yeterki sütünle bol bol besle o hemen toparlanır..hem doğumuda daha kolay olur..bnde kilolu olcak diye korkuyorum :)) minnak ve zayıf bebekler çok hoşuma gidiyo tabi Allah hepsine sağlık versin kilosu önemli değil..
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim...inşallah canım dediğin gibi olur...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
herkeze günaydınlarrr
benim bebeğim 26+3 haftalıkken 880gr şimdi 28 haftalığız 900gr falandır diye düşünüyorum bu arada bende tam 10 kilo aldımmm
hımmm gayet güzel canımm...maşallah
hoşgeldin canım :) allah güzel doğum nasib etsin ve tabiki sapsağlıklı bebek :))) bence 1700 gayet güzel... ben en son yanılmıyosam 25+4 filandım gittiğimde 0 zaman 947grm dı ve doktorum kilosu güzel demişti... 29+5 olucam bir daha ki gidişimde bakalım kaç çıkacak....
hoşgeldin cnm aramıza..valla bn haftaya gtcm kontrole o zmn kaç kilo olmuş söylerm..en son 25 haftalıkken gtimiştim dr.um 927 gr dedi ama aynı gün detaylıya girdim orda 610 gr yazıyodu hiçbişi anlamadım bu işten valla hangisine inancamı şaşırdım..bakalm bu kontrolde başka dr.a randevu alcam o ne dicek..bu arada kiloyu hiç takma bnce öenmli olan sağlığında bi problem olmaması dr.un iyi diyosa iyidir..zaten fazla kilo iyi bişi değilki dikkat edersen çok zayıf doğanlar sonra birden toparlayıp tosuncuk oluyolar..varsın 2.500 gr doğsun sn yeterki sütünle bol bol besle o hemen toparlanır..hem doğumuda daha kolay olur..bnde kilolu olcak diye korkuyorum :)) minnak ve zayıf bebekler çok hoşuma gidiyo tabi Allah hepsine sağlık versin kilosu önemli değil..
cnm elinde usg verileri varsa buradan bebişin kilosu için tahmini bi cvp alabilirsin
Fetus Arl Hesaplaycs - uzmantabip.com
kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı
cnm ben raporumu aldım tam 32 haftalıkken veriyolarr doğum öncesi izni diee doğum yaptığın gün raparu yeniliyosun analık izni olarakkk ama son zamana kdr çalışıcaksan sanırım 37. haftada veriolarr o zmn da doktorun çalışabilir raporu vermek zorunda sgk kabul etmiomuş çnküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?