• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Hormonlar alt üst durumda.Bugün çok mutsuzdum bu yüzden de kendimi hep yorgun hissettim.
Kızlar ya ben zayıf halleirimi çok özledim.Doğum yaptıktan sonraki halimi çook merak ediyorum.Arkadaş doğum yaptı.Doğumda 6 kilosu gitmiş,sonra 1 hafta içinde 2 kilo sonra 2 kilo daha derken 10 kilosu gitmiş durumda.Ne güzel ya bizim de öyle olur inşş:>

kuzum hiç sorma böle duyuyorum ya 10 kilosu gtmş sonra 5 kilosu gtmş sonra eskisindn daha zayf olmş fln o kdr özeniyorumki inşallah bizde eski halimize döneriz ya..çok umutlanıyorum böle b ol sütüm olur inşallah emzirirkene veririm diye ama :)) ya bide olmazsa..nese iyi düşünelim iyi olsun..bakalm doğumdan sonrada gündemde emzirme ve kilolar fln olur heralde

inşallah cnm çok saol tavsiyen için..boşver sn şimdi temizliği oğluşunla ilgilen temizlik herzmn yapılır bugünler geri gelmez :)) bzde öyle olcaz 2 kişiyken böyleyse çocuk oluncada bahane hazır..gerçi çocuk gerçekten bırakmıyo temizlik fln heryer heryerde..aman boşveer Allah sağlık versinde gerisi boş..koca adam olcaklar inşallah

ay saol cnm ya biz şimdi 3 iken 4 oluyoruz ama artık çalışmayacağım bu ay son inşallah o zmn hem eve hem çocuklarıma hem eşime yeterimmm inş koca koca adam olduklarını görürüz hepinize ii akşamlar

kuzum hiç sorma böle duyuyorum ya 10 kilosu gtmş sonra 5 kilosu gtmş sonra eskisindn daha zayf olmş fln o kdr özeniyorumki inşallah bizde eski halimize döneriz ya..çok umutlanıyorum böle b ol sütüm olur inşallah emzirirkene veririm diye ama :)) ya bide olmazsa..nese iyi düşünelim iyi olsun..bakalm doğumdan sonrada gündemde emzirme ve kilolar fln olur heralde

merak etme cnm birazcık zaman gerek sadece önce doğsun sonra bi ayaklansın peşinden koşacan aman düşmesin aman birşey kırılmasın diye iğne iplik gibi olursun Allah yeterki sağlık versinnn

bende dün akşam öyleydim eve bakıorum ağlayasım gelio normalde çok titiz ve düzenliyim şimdi haliyle pek iş yapamıorum canım sıkıldı benimde.daha önce düşüğmde olduğu için korkuorum kendimi yomaya.sizler ev işini nasıl hallediosunuz kızlar yaa yada doğum için büyük temizlik falan ne zaman yapıcaksınızz?

valla bende baya aralıklarla temizlik yapıyorum... geçen gün evi süpürdüm sildim toz aldım dinlenene dinlene ama baya yoruldum ay sonuna doğru kadın alcam kaba işler var benim yapamicam ... allahtan 2 kişiyiz gelen gidenimde pek yok b urda yalnizim ev pek dağılmıyo ee kocada bi var bi yok bi nöbetlerde bi evde... haliyle bi temizlik 2 3 hafta idare ediyoz... aralarda küçük el süpürgem var onlada şöyle bi koridor taşlarını alıp idare ediyoz işte

aay kızlar bu aradaaaa 77 kiloyum :(((((( dün itibariyle 10. kilomu almış bulunmaktayım :((((((((

Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım :(((

valla bende baya aralıklarla temizlik yapıyorum... geçen gün evi süpürdüm sildim toz aldım dinlenene dinlene ama baya yoruldum ay sonuna doğru kadın alcam kaba işler var benim yapamicam ... allahtan 2 kişiyiz gelen gidenimde pek yok b urda yalnizim ev pek dağılmıyo ee kocada bi var bi yok bi nöbetlerde bi evde... haliyle bi temizlik 2 3 hafta idare ediyoz... aralarda küçük el süpürgem var onlada şöyle bi koridor taşlarını alıp idare ediyoz işte

ayy biz çalışıoruz bi akşam evdeyiz ona rağmen ev batıyoo anlamıorum her cumartesi yapıorum nerdeyse gerçi eskisi gibi incelemiorum öylesine yüzeysel bi şekilde.bugünde bebeğimin odası geldiii çok sevindim beklediğimizden erken geldi ama ev iiice karıştı heryer dağınık:)))) bi doğum yapsaydıkta hayırlısıyla.....

aay kızlar bu aradaaaa 77 kiloyum :(((((( dün itibariyle 10. kilomu almış bulunmaktayım :((((((((

bende dün itibariyle 8 kilo almış bulunuyorum ilk başta biraz bozuldum tabi.kilodan nefret ediyorum.ama düşündümde yapacak bişey yok son aylar die bebiş büyüsün die herşeyden yemeye çalışıorum...63 oldum. inşallah doğumdan sonra kolayca veririz

Merhaba arkadaşlar,aranıza benide alırmısınız :)) bende 31+4 haftalık hamileyim...hayırsıyla inşallah mart gibi bebeğimi bekliyorum...benimle bebekleriniz kilolarını paylaşırmısınız...doktor gayet iyi demesine rağmen bebeğimin kilosu 1.700 gr sanki bana az geldi...bu arada insülin kullanmaktayım :(((

merhabaa hoşgeldin aramızaaa:))) seninde az kalmış bebişin hangi haftada bu kilodaydı?

hoşgeldin cnm aramıza..valla bn haftaya gtcm kontrole o zmn kaç kilo olmuş söylerm..en son 25 haftalıkken gtimiştim dr.um 927 gr dedi ama aynı gün detaylıya girdim orda 610 gr yazıyodu hiçbişi anlamadım bu işten valla hangisine inancamı şaşırdım..bakalm bu kontrolde başka dr.a randevu alcam o ne dicek..bu arada kiloyu hiç takma bnce öenmli olan sağlığında bi problem olmaması dr.un iyi diyosa iyidir..zaten fazla kilo iyi bişi değilki dikkat edersen çok zayıf doğanlar sonra birden toparlayıp tosuncuk oluyolar..varsın 2.500 gr doğsun sn yeterki sütünle bol bol besle o hemen toparlanır..hem doğumuda daha kolay olur..bnde kilolu olcak diye korkuyorum :)) minnak ve zayıf bebekler çok hoşuma gidiyo tabi Allah hepsine sağlık versin kilosu önemli değil..
ayy biz çalışıoruz bi akşam evdeyiz ona rağmen ev batıyoo anlamıorum her cumartesi yapıorum nerdeyse gerçi eskisi gibi incelemiorum öylesine yüzeysel bi şekilde.bugünde bebeğimin odası geldiii çok sevindim beklediğimizden erken geldi ama ev iiice karıştı heryer dağınık:)))) bi doğum yapsaydıkta hayırlısıyla.....
hayırlı olsun cnm..ne hoş sn şimdi bi zevkle döşersin o odayı..Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. bizde 2 kişiyiz kocam zaten akşamları evde sadece malum ama mutfağımın hali perişan..akşam derli toplu oluyo ymkti kahvaltıydı derken o mutfak sanki tır geçmiş gbi oluyo..nası bişi anlamadm..bak şimdide öyle mesela ama hayatta kalkıp toplayasım yok..acayip bi üşengeçlik geldi bu hamilelikle bna ya..kndimi hç beğenmiyorum bu konuda..eşimde dalga geçiyo ananın evinde ne zmn arasam temizlik yapıyodun burda noldu fln diye..

herkeze günaydınlarrr
benim bebeğim 26+3 haftalıkken 880gr şimdi 28 haftalığız 900gr falandır diye düşünüyorum bu arada bende tam 10 kilo aldımmm

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
buradanda ortalama bi kıyaslama yapabilirsin bence çok normal cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

haftasonu olduğuna göre sayfa yine durgunlaşacak :) bende az önce kocişi nöbete yolladım :((( yine yarın sabaha kadar yalnızım :((( neyseki oğlum gelince hiç yalnız kalmicam :))))

hoşgeldin canım :) allah güzel doğum nasib etsin ve tabiki sapsağlıklı bebek :))) bence 1700 gayet güzel... ben en son yanılmıyosam 25+4 filandım gittiğimde 0 zaman 947grm dı ve doktorum kilosu güzel demişti... 29+5 olucam bir daha ki gidişimde bakalım kaç çıkacak...

aaaaa hayırlı olsun ne güzel odanız gelmiş.... bizim babamızda çok ağırdan alıyo oda işini :(( bende bi an önce gelsinde yerleştireyim istiyorum çok sabırsızım :(( nerden aldın kaça aldın nasıl bişey aldın?? ilk etapta bunları anlat :))) yerleştirincede resim çek :))) bekliyoruz ona göre :)))

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
buradanda ortalama bi kıyaslama yapabilirsin bence çok normal cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin ecmain inşallah canım...teşekkürler bakıcam inşallah...

merhabaa hoşgeldin aramızaaa:))) seninde az kalmış bebişin hangi haftada bu kilodaydı?

hoşbulduk canım teşekkürker...32.haftadayım bu kiloda ...

hoşgeldin cnm aramıza..valla bn haftaya gtcm kontrole o zmn kaç kilo olmuş söylerm..en son 25 haftalıkken gtimiştim dr.um 927 gr dedi ama aynı gün detaylıya girdim orda 610 gr yazıyodu hiçbişi anlamadım bu işten valla hangisine inancamı şaşırdım..bakalm bu kontrolde başka dr.a randevu alcam o ne dicek..bu arada kiloyu hiç takma bnce öenmli olan sağlığında bi problem olmaması dr.un iyi diyosa iyidir..zaten fazla kilo iyi bişi değilki dikkat edersen çok zayıf doğanlar sonra birden toparlayıp tosuncuk oluyolar..varsın 2.500 gr doğsun sn yeterki sütünle bol bol besle o hemen toparlanır..hem doğumuda daha kolay olur..bnde kilolu olcak diye korkuyorum :)) minnak ve zayıf bebekler çok hoşuma gidiyo tabi Allah hepsine sağlık versin kilosu önemli değil..

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim...inşallah canım dediğin gibi olur...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

herkeze günaydınlarrr
benim bebeğim 26+3 haftalıkken 880gr şimdi 28 haftalığız 900gr falandır diye düşünüyorum bu arada bende tam 10 kilo aldımmm

hımmm gayet güzel canımm...maşallah

hoşgeldin canım :) allah güzel doğum nasib etsin ve tabiki sapsağlıklı bebek :))) bence 1700 gayet güzel... ben en son yanılmıyosam 25+4 filandım gittiğimde 0 zaman 947grm dı ve doktorum kilosu güzel demişti... 29+5 olucam bir daha ki gidişimde bakalım kaç çıkacak....

hoşbuldum canımm :)) Amin ecmain inşallah canım...hımmmm evet kilosu gayet güzelmiş canım benim 26 haftada 850 gr dı..

cnm elinde usg verileri varsa buradan bebişin kilosu için tahmini bi cvp alabilirsin
Fetus Arl Hesaplaycs - uzmantabip.com

kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı

kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı

cnm ben raporumu aldım tam 32 haftalıkken veriyolarr doğum öncesi izni diee doğum yaptığın gün raparu yeniliyosun analık izni olarakkk ama son zamana kdr çalışıcaksan sanırım 37. haftada veriolarr o zmn da doktorun çalışabilir raporu vermek zorunda sgk kabul etmiomuş çnküü

cnm ben raporumu aldım tam 32 haftalıkken veriyolarr doğum öncesi izni diee doğum yaptığın gün raparu yeniliyosun analık izni olarakkk ama son zamana kdr çalışıcaksan sanırım 37. haftada veriolarr o zmn da doktorun çalışabilir raporu vermek zorunda sgk kabul etmiomuş çnküü

cnm çok tşk ederim bende 32 haftamda alıcam inşallah birşey daha sorabilir miyim benim sat'a göre 32 hafta tarihim 3 şubat ama usg ye göre 6 şubat oluyor sen tam 32 de mi aldın

kızlarrrr iyi pazarlar hepinizeeee,, bugün yine sessiz bizim topic :3:

saçını boyatan varmı aranızda yada bu konu hakkında bilgisi olan, yani boyatmanın herhangi bir zararı falan varmı?

Back