canım benim doktorum kesinlikle yasakladı bende beyazlarımla dolaşmaya alıştım bile.hamile kalmadan önce saçımı açtırmıştım gayet güzeldi denize gittim tabi boya soldu güneş ,deniz derken ve ben o halimle 7 aydır duruyorum herşey kızım için.bence sende boyatma.ama doğuma güzel girmek istiyorum doktorumda doğumdan 2 gün önce boyatmama izin verdi tabi organik boyayla.fotolarda bakımlı bi anne olarak görünmek istiyorum:)
işte bende son aylarda olduğumuzdan boyatmak istiyorum, çünkü bebiiş doğduktan sonrada boyatılmıyor diye biliyorum,. perşembe günü bende sorucam doktoruma artık
kalan 2 ayda 5-6 kilo mu?off çok ya.şu kilo olayını hiç sevmioruumm
ama doğuma kadar yine dipleri gelir biraz erken sanki.tabi normal doğum olucaksa senin belli olmaz benim sezeryan tarihte belli.son hafta boyatcam.canım benim doktorum kesinlikle yasakladı bende beyazlarımla dolaşmaya alıştım bile.hamile kalmadan önce saçımı açtırmıştım gayet güzeldi denize gittim tabi boya soldu güneş ,deniz derken ve ben o halimle 7 aydır duruyorum herşey kızım için.bence sende boyatma.ama doğuma güzel girmek istiyorum doktorumda doğumdan 2 gün önce boyatmama izin verdi tabi organik boyayla.fotolarda bakımlı bi anne olarak görünmek istiyorum:)
işte bende son aylarda olduğumuzdan boyatmak istiyorum, çünkü bebiiş doğduktan sonrada boyatılmıyor diye biliyorum,. perşembe günü bende sorucam doktoruma artık
ama doğuma kadar yine dipleri gelir biraz erken sanki.tabi normal doğum olucaksa senin belli olmaz benim sezeryan tarihte belli.son hafta boyatcam.
hımm haklısn dipler gelir ama inan şimdiki gibi kötü olmaz nasılsabenim doğum şeklim belli değil henüz, onu da burdaki dr ma sorucam bakalım ne dicek, çünkü ben hastalarıma nasıl doğum yapabileceğini söylüyorum ve genelde doğumları öyle oluyo falan demişti.. şu çattan falan mı anlıyo acaba? gerçi doğum hiç belli olmuyormuş son an a kadar.. hangisi bizim için daha sağlıklıysa öyle olsun inşallahhhh
hımm haklısn dipler gelir ama inan şimdiki gibi kötü olmaz nasılsabenim doğum şeklim belli değil henüz, onu da burdaki dr ma sorucam bakalım ne dicek, çünkü ben hastalarıma nasıl doğum yapabileceğini söylüyorum ve genelde doğumları öyle oluyo falan demişti.. şu çattan falan mı anlıyo acaba? gerçi doğum hiç belli olmuyormuş son an a kadar.. hangisi bizim için daha sağlıklıysa öyle olsun inşallahhhh
bebeğin duruş şekline bakıolar doğum pozisyonunu almışsada anneye çatı muayenesi yapıolar die biliorum.bebeğin kilosuda normalse normal doğum için sakınca görmüolar bende normal çok isterdim ama şartlarım sezeryanı mecburi kılıooo neyse hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
bebeğin duruş şekline bakıolar doğum pozisyonunu almışsada anneye çatı muayenesi yapıolar die biliorum.bebeğin kilosuda normalse normal doğum için sakınca görmüolar bende normal çok isterdim ama şartlarım sezeryanı mecburi kılıooo neyse hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
evet hepimiz için hayırlısı.. bana da doktorum bebişin gelişimi önde olduğundan eğer böyle giderse kilosu, normal doğum yapma şansın azalır demişti... doğum için görüştüğüm bir başka doktorda, son zamanlarda doğum şekline karar veririz demişti ama anne için normall doğum bebek içinse sezeryan daha iyi demişti..
evet hepimiz için hayırlısı.. bana da doktorum bebişin gelişimi önde olduğundan eğer böyle giderse kilosu, normal doğum yapma şansın azalır demişti... doğum için görüştüğüm bir başka doktorda, son zamanlarda doğum şekline karar veririz demişti ama anne için normall doğum bebek içinse sezeryan daha iyi demişti..
böyle bişi olabilirmi ya..sinir oluorm saçmalayan doktorlara..insanların uyguladığı teknik Allahın bize verdiği takdir ettiği şekilden nasıl daha iyi olabilir..normal doğumda bebek için ne hikmetler vardır başta rahim yolundan çıkarken karşılaştığı mikroplarla bebeğin bağışıklığının gelişmesi bnm bildiğim en önemlisi bu..daha neler vardır neler..kalkmış sezeryan bebek için iyi diyolar..işte buna sezeryancı daha doğrusu ticari zihniyet diyolar..
böyle bişi olabilirmi ya..sinir oluorm saçmalayan doktorlara..insanların uyguladığı teknik Allahın bize verdiği takdir ettiği şekilden nasıl daha iyi olabilir..normal doğumda bebek için ne hikmetler vardır başta rahim yolundan çıkarken karşılaştığı mikroplarla bebeğin bağışıklığının gelişmesi bnm bildiğim en önemlisi bu..daha neler vardır neler..kalkmış sezeryan bebek için iyi diyolar..işte buna sezeryancı daha doğrusu ticari zihniyet diyolar..
sanırım doktorun bahsettiği hani normal doğumda bebek sıkışıyo falan ya ve bu gibi riskler oluyo o bakımdan.., ama yinede onların vicdanına kalmış bi haldeyiz..
nasılsınız bakalım kızlar.... bende bi yaramazlık yok gibi... sadece göbüşten kaynaklı artık eskisi gb rahat hareket edemediğimi hissediyorum ama o da olacak artık o kadar dimi...
bu arada oda takımımıza karar verdik .. bugün arayıp sıpariş vericem.. daha önce arayıp kafama takılanları tek tek sordum.. hem fiyat uygun görüntü güzel ve kullanışlı muhattap olduğum bey de güven verdi açıkçası..
bakalım nasıl olacak odamız...
bu arada oğluşun hastane çantasıda hazır :)))
sıra benim çantama geldi.... şimdilik netten araştırıyorum gecelik sabahlık takımı.. haftaya çarşıya çıkıp bakıcam.. alanınız varmı.. varsa nerden kaça paylaşıp fikir verirmisiniz??? ben mavi düşünüyorum
birde bedenini neye göre alcaz kiiii....
nasılsınız bakalım kızlar.... bende bi yaramazlık yok gibi... sadece göbüşten kaynaklı artık eskisi gb rahat hareket edemediğimi hissediyorum ama o da olacak artık o kadar dimi...
bu arada oda takımımıza karar verdik .. bugün arayıp sıpariş vericem.. daha önce arayıp kafama takılanları tek tek sordum.. hem fiyat uygun görüntü güzel ve kullanışlı muhattap olduğum bey de güven verdi açıkçası..
hemen linki paylaşayım...
Sedef Bebek Odası 5 Parça | Sedef Bebek Odası | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu odamız bu kızlar... yalnız kulplar pembe resimde.. bizimki mavi kulp olacak ...
birde dolap farklı olacak... hemen onuda yollim :)
Deniz Sürgülü 3Lü Dolap | Deniz Tekli Ürünler | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu dolap bu model.. tabiki beyaz olacak... 3 kapılı dolap ölçüsünde...
10 güne gelecek inşallah kurduğumuzdada bi foto çeker koyarım... içimize çok sindi kızlar inşallah geldiğindede aynı şekilde düşünürüm...
birde oğluşun odasına kendime koltuk düşünüyodum ama vazgeçtim bizde bi çekyat var rengi tap kulpların mavisinden linkteki resim kırmızı ama bendeki bunun açık mavisi...
Ünigenç Kanepe
tahminen hoş görünecek o kalsın dedim kocişe daha rahat olur hem gelende orda yatar isterse :))
sıra benim çantama geldi.... şimdilik netten araştırıyorum gecelik sabahlık takımı.. haftaya çarşıya çıkıp bakıcam.. alanınız varmı.. varsa nerden kaça paylaşıp fikir verirmisiniz??? ben mavi düşünüyorum
hemen linki paylaşayım...
Sedef Bebek Odası 5 Parça | Sedef Bebek Odası | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu odamız bu kızlar... yalnız kulplar pembe resimde.. bizimki mavi kulp olacak ...
birde dolap farklı olacak... hemen onuda yollim :)
Deniz Sürgülü 3Lü Dolap | Deniz Tekli Ürünler | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu dolap bu model.. tabiki beyaz olacak... 3 kapılı dolap ölçüsünde...
10 güne gelecek inşallah kurduğumuzdada bi foto çeker koyarım... içimize çok sindi kızlar inşallah geldiğindede aynı şekilde düşünürüm...
birde oğluşun odasına kendime koltuk düşünüyodum ama vazgeçtim bizde bi çekyat var rengi tap kulpların mavisinden linkteki resim kırmızı ama bendeki bunun açık mavisi...
Ünigenç Kanepe
tahminen hoş görünecek o kalsın dedim kocişe daha rahat olur hem gelende orda yatar isterse :))
güle güle kullansın oğluşun odasınıı:) bizimki geldi kuruldu ama bende hala temizleyecek güç ve zaman yok yok bide hala kokuyoooo.....senden hemen fotolarını bekliyorummm gelince:)
gecelik konusu beni çok düşündürüyo geçen hafta biraz bakındım bişey bulamadım daha doğrusu normal bedenim M, ama lohusa geceliği yada önden düğmeli gecelikelrde M kalıp çok büyüktü S de çoğu yerde yoktu alamadım o yüzden netten almaya korkuyorum.çok bolda sevmem tabi darda rahat olmaz görüp almak lazım bence.
benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak,zaten başka istemiyorum:))23 mart dedi doktor doğuma.şafak 69 yani..senin ne tarih verdi doktor doğum için??aaa negüzel satımız aynı demekki belki doğumumuzda aynı olur benimki sezeyan olacak ama ilk doğumum sezeryan olduğundan senin ilk doğumun normal mi?
oooo kimleri görüyoruz dünürüm :)) nerelerdesin yaawww... nasılsın masal nasıl :)) masal dı dimi gelinimin adı :)) yanlış hatırlamıyorum :)) bende 10 kilo aldım ama senin 10 kilo almış halin 56 :)) bence hiiçç dert etme :))))) ben şu an 77 yim((((( neyse bebişler sağlıklı olsunda artık doğum sonrası yapcaz bişeyler... sen ne yaptın rapor ne zaman alıp işten ayrılıyosun??
benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak,zaten başka istemiyorum:))23 mart dedi doktor doğuma.şafak 69 yani..senin ne tarih verdi doktor doğum için??
Bana tam tarih söylemedi ama 39. haftada alırız dedi yani doğumuzda aynı gün olabilirr:)
benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak,zaten başka istemiyorum:))23 mart dedi doktor doğuma.şafak 69 yani..senin ne tarih verdi doktor doğum için??
evet ben geldim uzuuun bir aradan sonra:))masal gayet iyi,1330 gr 39.5 cm oldu senin gelin:)rapor aldım ben 3 şubatta doğum iznine ayrılıcam işallah artık,gün sayıyoruz topikçe yanii:))hayırlısı olsunda dediğin gibi kilo falan önemli değil hiç,bir göbekten aldım umarım vermek kolay olur..damadıma iyi bak sana güzel bir gelin getiriyorum haberin olaa:))
kızlaaarrrr, ana kucağı aldınız mı? karar veremiorum gerek var mı sizce
muhtemelen aynı gün olacak cnm..bakalım beklerse yada bi aksilik olmazsa benimde öyle olacak..ama bnm ilk doğumda tarih 11 eylüldü,20 ağustosta alındı kalp atışlarından ötürü,yani bu işler hiç belli olmuyor,aman bir aksilik olmasında zamanında gelsin kuzular..
hay maşallah gelinimeeee.... ne zaman en son gittin doktora da kilosu böyleydi... ben en son 3 hafta oldu gideli 927 gr dı.. haftaya randevum tahminen benimkide o kadar gelir herhalde ama bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?