Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kalan 2 ayda 5-6 kilo mu?off çok ya.şu kilo olayını hiç sevmioruumm

benim doktorum öyle dedi..ama herkes o kadar alacak değil elbette...bazıları son zaman daha az alıyomuş, bünye meselesi sanırım...ama 14-15 kilo fazla değil, bence bunu normal karşılamak lazım...

nasılsınız bakalım kızlar.... bende bi yaramazlık yok gibi... sadece göbüşten kaynaklı artık eskisi gb rahat hareket edemediğimi hissediyorum ama o da olacak artık o kadar dimi...

bu arada oda takımımıza karar verdik .. bugün arayıp sıpariş vericem.. daha önce arayıp kafama takılanları tek tek sordum.. hem fiyat uygun görüntü güzel ve kullanışlı muhattap olduğum bey de güven verdi açıkçası..

hemen linki paylaşayım...

Sedef Bebek Odası 5 Parça | Sedef Bebek Odası | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu odamız bu kızlar... yalnız kulplar pembe resimde.. bizimki mavi kulp olacak ...
birde dolap farklı olacak... hemen onuda yollim :)

Deniz Sürgülü 3Lü Dolap | Deniz Tekli Ürünler | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu dolap bu model.. tabiki beyaz olacak... 3 kapılı dolap ölçüsünde...

10 güne gelecek inşallah kurduğumuzdada bi foto çeker koyarım... içimize çok sindi kızlar inşallah geldiğindede aynı şekilde düşünürüm...

birde oğluşun odasına kendime koltuk düşünüyodum ama vazgeçtim bizde bi çekyat var rengi tap kulpların mavisinden linkteki resim kırmızı ama bendeki bunun açık mavisi...
Ünigenç Kanepe

tahminen hoş görünecek o kalsın dedim kocişe daha rahat olur hem gelende orda yatar isterse :))

bakalım nasıl olacak odamız...

bu arada oğluşun hastane çantasıda hazır :)))

sıra benim çantama geldi.... şimdilik netten araştırıyorum gecelik sabahlık takımı.. haftaya çarşıya çıkıp bakıcam.. alanınız varmı.. varsa nerden kaça paylaşıp fikir verirmisiniz??? ben mavi düşünüyorum

birde bedenini neye göre alcaz kiiii....

güle güle kullansın cnm güzelmiş..bn gecelik sabahlık takımımı eminönünde havuzlu handan aldım.. bi pijama gecelik sabahlık takımı bide ayrıyetten sabahlık ve gecelik aldm 145 tl.. bedeninide hiç htrlamıyorm valla ya L ya XL aldm..kalıpları brz dardı ztn doğumdan sonra şak diye gtmicek o göbek o yzdn brz bol olsn istedm gerçi kalıpları hç öyle durmuyo ama

güle güle kullanın bebişin odasını,, sağlıkla sıhhatle inşallah, çok hoşlarrrr

pijama takımını eski bedeninin bi bedeb büyüğü olarak al yoksa içine sığman zor olur, hem rahat giyersin bol olsa bile..

güle güle kullansın oğluşun odasınıı:) bizimki geldi kuruldu ama bende hala temizleyecek güç ve zaman yok yok bide hala kokuyoooo.....senden hemen fotolarını bekliyorummm gelince:)
gecelik konusu beni çok düşündürüyo geçen hafta biraz bakındım bişey bulamadım daha doğrusu normal bedenim M, ama lohusa geceliği yada önden düğmeli gecelikelrde M kalıp çok büyüktü S de çoğu yerde yoktu alamadım o yüzden netten almaya korkuyorum.çok bolda sevmem tabi darda rahat olmaz görüp almak lazım bence.

yorumlarınız için teşekkürler :)))) inşallah göründüğü gb çıkar odamız :)))

tamam canım koyarım foto ama hani sende çekip koyacaktın... bekliyorum bak çok meraktayım... güzelce temizlediğinde kokusu epeyce dağılmış olur merak etme...

ne bilim nette çok daha uygun fiyatlar ama dediğin gb risklide oluyo biraz.. dur bakalım haftaya bi çıkıp gezeyim bakalım neler çıkacak karşıma...

aaa negüzel satımız aynı demekki belki doğumumuzda aynı olur benimki sezeyan olacak ama ilk doğumum sezeryan olduğundan senin ilk doğumun normal mi?
benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak,zaten başka istemiyorum:))23 mart dedi doktor doğuma.şafak 69 yani..senin ne tarih verdi doktor doğum için??

evet ben geldim uzuuun bir aradan sonra:))masal gayet iyi,1330 gr 39.5 cm oldu senin gelin:)rapor aldım ben 3 şubatta doğum iznine ayrılıcam işallah artık,gün sayıyoruz topikçe yanii:))hayırlısı olsunda dediğin gibi kilo falan önemli değil hiç,bir göbekten aldım umarım vermek kolay olur..damadıma iyi bak sana güzel bir gelin getiriyorum haberin olaa:))

Bana tam tarih söylemedi ama 39. haftada alırız dedi yani doğumuzda aynı gün olabilirr:)

muhtemelen aynı gün olacak cnm..bakalım beklerse yada bi aksilik olmazsa benimde öyle olacak..ama bnm ilk doğumda tarih 11 eylüldü,20 ağustosta alındı kalp atışlarından ötürü,yani bu işler hiç belli olmuyor,aman bir aksilik olmasında zamanında gelsin kuzular..

kızlaaarrrr, ana kucağı aldınız mı? karar veremiorum gerek var mı sizce

günaydın kızlaar...

nasılsınız bakalım... abuk subuk rüyalarım ve sersem halim dışında biz iyiz çok şükür... nedense bu aralar aynı ilk zamanlar gb hep uyuklar vaziyetteyim halbuki geceleri uyuyorum ama gündüz salsam kendimi yine uyucam....

hay maşallah gelinimeeee.... ne zaman en son gittin doktora da kilosu böyleydi... ben en son 3 hafta oldu gideli 927 gr dı.. haftaya randevum tahminen benimkide o kadar gelir herhalde ama bakalım...

kızlaaarrrr, ana kucağı aldınız mı? karar veremiorum gerek var mı sizce

bence gerek yok canım.. çünkü oto koltuğu alacaksan oda aynı işlevi yapıyo... arkadaşlar öyle kullanıyorlar oto koltuğunu...

bu aradfa eksiklerin yavaş yavaş tamamlanın vermiş olduğu huzurla ve heyecanla gün sayıyorum bende....

demirin ıvır zıvırı kıyafeti bakım ürünleri biberonu tası tarağı hazır
hastane çantasıda hazır
önümzdeki hafta gecelik takımı bakıp kendi hastane çantamı tamamlıcam
haftaya cuma oda takımımız da gelecek
o geldikten sonra halısı perdesi derken puset gb eksiker anaaaaa bi bakmışım oğluş kucağımda :)))))))))))

zaman geçse artık dimi kızlar yaaawwww.....

bu arada zaman zaman dalaklanma ağrısına benzer ağrım oluyo normal midir sizce????

cnm çok geçmiş olsun şimdi bi problem yok dimi?? inşallah bi aksilik olmaz sağ sağlam zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza

hay maşallah gelinimeeee.... ne zaman en son gittin doktora da kilosu böyleydi... ben en son 3 hafta oldu gideli 927 gr dı.. haftaya randevum tahminen benimkide o kadar gelir herhalde ama bakalım...

28+6 da böyleydi cnm..gerçi kilo 29+4 ü gösteriyor ama bnmkinin boy uzunmuş,oğlanda öyleydi zaten..ben ne kadar pigme olsamda baba amcadan kurtarıyoruz durumuseninde olur cnm hatta fazla bile olabilir çünkü ben bir süredir hiç kilo almıyorum bebekte en son 9 günde 400 gr almış işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…