nasılsınız bakalım kızlar.... bende bi yaramazlık yok gibi... sadece göbüşten kaynaklı artık eskisi gb rahat hareket edemediğimi hissediyorum ama o da olacak artık o kadar dimi...
bu arada oda takımımıza karar verdik .. bugün arayıp sıpariş vericem.. daha önce arayıp kafama takılanları tek tek sordum.. hem fiyat uygun görüntü güzel ve kullanışlı muhattap olduğum bey de güven verdi açıkçası..
hemen linki paylaşayım...
Sedef Bebek Odası 5 Parça | Sedef Bebek Odası | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu odamız bu kızlar... yalnız kulplar pembe resimde.. bizimki mavi kulp olacak ...
birde dolap farklı olacak... hemen onuda yollim :)
Deniz Sürgülü 3Lü Dolap | Deniz Tekli Ürünler | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu dolap bu model.. tabiki beyaz olacak... 3 kapılı dolap ölçüsünde...
10 güne gelecek inşallah kurduğumuzdada bi foto çeker koyarım... içimize çok sindi kızlar inşallah geldiğindede aynı şekilde düşünürüm...
birde oğluşun odasına kendime koltuk düşünüyodum ama vazgeçtim bizde bi çekyat var rengi tap kulpların mavisinden linkteki resim kırmızı ama bendeki bunun açık mavisi...
Ünigenç Kanepe
tahminen hoş görünecek o kalsın dedim kocişe daha rahat olur hem gelende orda yatar isterse :))
bakalım nasıl olacak odamız...
bu arada oğluşun hastane çantasıda hazır :)))
sıra benim çantama geldi.... şimdilik netten araştırıyorum gecelik sabahlık takımı.. haftaya çarşıya çıkıp bakıcam.. alanınız varmı.. varsa nerden kaça paylaşıp fikir verirmisiniz??? ben mavi düşünüyorum
birde bedenini neye göre alcaz kiiii....