Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kndinede çorap al cnm :))
kızlar bu lohusa tacı kırmızımı olmak zorunda yani diyelim pembe gecelik pembe tac olurmu
kızlar bu lohusa tacı kırmızımı olmak zorunda yani diyelim pembe gecelik pembe tac olurmu
olur cnm ne istiyosan onu tak..bn takmayı bile düşünmüyorum..geceliğine ne renk gidiyosa onu tak öyle daha güzel olur..kızlar bu lohusa tacı kırmızımı olmak zorunda yani diyelim pembe gecelik pembe tac olurmu
tamam cnm Allah izin verirde o günlere sağ salim gelirsek hatırlatırım inşallah..şaka maka az kaldı şurda bakıyorumda..artık sabırsızlanmaya başladım çok istiyorum oğlumu görmek..Allah zamanında nasip etsin inşallah..o böyle içimde kıpır kıpır olunca bnm içimde öyle oluyo bide bişeyemi kızıyo nedir bazen bi coşuyo ardı ardına bombardımana tutuyo bni çok gülüyorum yavrum bnm ne istiyoki acabaillaki çorap unutucam :)))))))))))))) neyse sana görev verim :)) doğuma yakın banaa çoraplarımızı hatırlatırmısın :)))![]()
bnde normalde elbise giyiyorum dolap elbise dolu olmasına rağmen bna olur sadece 3-4 tane kaldı..sürekli olnları giymekten sıkıldım..Allahım eskisi gibi ince belli günlerime dönebilcekmiyim acaba?selam tatlı anneler...bugün sabah kıyafet krizi yaşadım...hep aynı şeyleri giymekten o kadar sıkılmışımki, sabah farklı bi kombinasyon yapmak için epey uğraştım.işe geç kaldım o yüzden.az kaldı zaman ama daral geldi bana, haftasonu çıkıp bi tane hamile eteği diktiricem...daha doğrusu olan eteklerimden birini terziye vericem, o lastik yapıyo beline...
selam tatlı anneler...bugün sabah kıyafet krizi yaşadım...hep aynı şeyleri giymekten o kadar sıkılmışımki, sabah farklı bi kombinasyon yapmak için epey uğraştım.işe geç kaldım o yüzden.az kaldı zaman ama daral geldi bana, haftasonu çıkıp bi tane hamile eteği diktiricem...daha doğrusu olan eteklerimden birini terziye vericem, o lastik yapıyo beline...
evt kızlar kaşıntı hamilelikte normalde ne yapmalı..bi yerde karbonatlı su yada elma sirkeli suyla yıkayınca geçiyomuş yazıyodu ama bn şimdi karbonatlı su deniyorum..bide elma sirkesi alcam ama güvenemiyorum hepsi billur gibi maşallah pırıl prıl öyle sirke olurmu yani orjinal sirke nasıl olmalı bilen varmı?
valla bnde kk da geçen senelerin annelerinin açtığı topicde okumuştum..kullananların hepsi sirke ve karbonat sayesinde kurtulmuşlar tahriş flnda etmemiş ama bn şimdi karbonat kullanıyorum..sirke almadım daha bnde bişey yapmadı..kaşıntıyı gideriyo gerçekten..bunları duymamıştım....ama kaşıntıyı önlicez diye zarar vermeyelim sonra,sirke nmirke...hassas bölge sonuçta
saol cnm bilgi için onuda alabilirim iyi geliyosa..dr.a söylemeye korkuyorum sanki hmn antibiyotik vercekmiş gibi..kaşıntı için doktorum bana dermo trosyd diye bi krem verdi ilk çocuğumdada pişik için kullanmıştım
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım... yaa ben iyim ama psikolojim iyi değil yaa kendimi çok yalnız hissediom bunaldım sıkılıyorum niye böle oldum bilmiyorum .. ağlayasım var ama ağlamıyorum ne bilim işte bi tuhafım...
normal mi acep bu zamanlarda böle depressif takılmak... varmı sizdede böle bişey... normaldede bi o kadar neşeli hareketli biriyimdir...
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım... yaa ben iyim ama psikolojim iyi değil yaa kendimi çok yalnız hissediom bunaldım sıkılıyorum niye böle oldum bilmiyorum .. ağlayasım var ama ağlamıyorum ne bilim işte bi tuhafım...
normal mi acep bu zamanlarda böle depressif takılmak... varmı sizdede böle bişey... normaldede bi o kadar neşeli hareketli biriyimdir...
bende dün akşam öyleydim eve bakıorum ağlayasım gelio normalde çok titiz ve düzenliyim şimdi haliyle pek iş yapamıorum canım sıkıldı benimde.daha önce düşüğmde olduğu için korkuorum kendimi yomaya.sizler ev işini nasıl hallediosunuz kızlar yaa yada doğum için büyük temizlik falan ne zaman yapıcaksınızz?
valla bnde kk da geçen senelerin annelerinin açtığı topicde okumuştum..kullananların hepsi sirke ve karbonat sayesinde kurtulmuşlar tahriş flnda etmemiş ama bn şimdi karbonat kullanıyorum..sirke almadım daha bnde bişey yapmadı..kaşıntıyı gideriyo gerçekten..
saol cnm bilgi için onuda alabilirim iyi geliyosa..dr.a söylemeye korkuyorum sanki hmn antibiyotik vercekmiş gibi..
mrk etme cnm çok normal..istediğin kdr ağla..rahatlarsın...niye böyle oluyo diye takma yani..hormonlar fena tavan yaptı bu aralar heralde..bnde aklıma gelen herşeye ağlıyorum..çok komik oluyo ya dışarda gezerken yada bi mağazada fln durup dururken yaşlar süzülüyo gözümden artık bnmki alıştı noldu gene ne geldi aklına diye soruyo sonra geçiyo..hiç panik yapmıyo yani..bzn kndimi çok çirkin hissediyorum bu kilolardan nasıl kurtulcam diye düşünüyorum kara kara eski halimi özlüyorum..ama şimdik içimdeki mucizeyi bi çıkariim sonra düşünürüm diyorum..bu arada oğluşumun ismine karar verdik gibi bişey..sanırım Harun koycaz Allah izin verrse..
valla bnde büyük temizlikleri bırakalı aylar oldu..kndime süpürge gibi olan şarjlı makinelerden aldım onla süpürüyom sonra siliyom ayda 1 kere fln :)) ama onu yaptıım zmn bile bel ağrımdan ayağa kalkamıyom perişan oluyorm yani napiim..büyük temizliğide belki şubatın sonunda fln annem gelcek onla yapcaz..tek başıma imkanı yok..
bana iyi gelmişti cnm bide doktorum kokulu akıntın varsa bunun içinde fitil verebileceğini söylemişti ama bende yoktu şikayetim devam ederse yada artarsa kültür testi yapmaları gerekeceğini söyledi ama hiç antibiyotik demedi umarım sıkıntın tez zamanda geçer cnm
ayyy ben doyasıya temizlik yapmayı özledimmmm gene siz iyisinizdir ben çalışıyorum ama asıl engellerim eşim vardiyalı çalışıyor çoğu zaman gündüzleri evde uyuyor bide 2 yaşında bi oğlumm var yapsamda temizliği evi hemen eski haline getiriyor sanırım bi 2 yıl daha bu böle sürecekkkkkk((