Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

öncelikle hepinize musmutlu yıllar diliyorum.. seneye hayatımızın en güzel yılbaşı bizleri bekliyo inşallah bebişlerimiz tosun gb 9 10 aylık gülücük saçan agu agu diye derdini anlatmaya çalışan şirinli,k abideleriyle kutlarız :)))))))

1 haftadır yoktum memlekete gittik .. biraz sıkıntılı gaz sancılarıyla bir yılbaşı geçirdim ve 11 de yattım ... bütün yıl uyurum artık dicem ama sanırım çok hayal olur :)))))))))))))

yol ve tatilin ilk günlerindeki yorgunluğum kaynaklı bebeişin hareketleri çok azaldı hatta 1 gece hiç hareket hissetmeyince kokrkup doktorda aldım soluğu.. meğer anası çok yorulunca o da böle sinermiş :)) dinlenip bol su dedi doktor.. son günlerde düzeldi çok şüküür.. dönerkende hiç durmadı sıpacık evci olcak herhalde eve döndğümüzü anlayıp sevinçten vurdu durdu :))))))))))

Eki Görüntüle 316256
kızlar sizce bu çanta güzel mi? bebek bakım çantası olarak bunu sipariş verdim unnado dan..

arkadaşım güzelmiş sahiden güle güle kullan bende dün aldım.. ama ben adidastan aldım küçük boy spor çantası aldım... daha kullanışlı olacağını düşündüm vede sonradanda kullanıırm diye düşündüm...

büyük geçmiş olsun kendine çok iyi bak güzelce dinlen ve moralini yüksek tutmaya çalış... inşallah sapsağlıklı bebiş gelecek :)) güzel düşün stres çok önemli..

panik yapma bence normal banada aynısı olıyo...

aynen valla özellikle 2 gündür sağdan sola geçişini o kadar net hissediyprumki böle tüm vücüdünü sürtesürte karnıma :)))))))))))

bu arada bu hafta demirin çantasını hazırliyorum... malzemelerim tamdı zaten çantyaı da dün aldım... bi bez ve deterjan kaldı onlarıda bu akşam marketten alıcam... pazara kadar çantası hazır :))) ayın 15 inden sonra kendi eksiklerime başlicam ay sonunda benimkide hazır olur herhalde :)

selam kızlar..cuma günü bebişimi gördüm...tam bir kilo olmuş.28. hafta için normal sanırım, doktor herşeyi iyi dedi...bidahaki kontrolün ne zaman olduğunu sormayı unutmuşum.bir ay sonra mı gidicemki!!! ne zamandan sonra 15 te bire düşüyodu kontroller??????????

maşallah bebişine :)) bende geçen hafta gittim 927 gr demişti.. yine 1 ay canım.. sanırım 33 34 gb olunca 15te 1 düşüyo...

yeni yılınızı bebşlerinizle sağlıklı mutlu huzurlu geçirmenizi diliyorum.sormuşsunuz 15 günde bire kontroller ne zaman düşecek die eğer bir aksilik yoksa 32 haftadan sonra 2 haftada bir 36. haftadan sonra haftada bire düşüyor.
bendede şu ayları hesaplama sorunu var 31 haftalık olduk nerdeyse ama 4 hafta üzerinden hesaplanınca 8. ayın bitmesine 1 hafta var ama aylara bakılırsa 7 aylık olduk bende bişe anlamadım bu işten.gerçi biz 9 ayı göremicez sanırım aceleci oğlum her an gelmeye hazır.aman kızlar dikkat edin kendinize sürekli yatmak dışarı çıkamamk zor oluyo.öpüyorum hepinizi..

evt cnm yorgunluktan oluyomuş..bnmkide bazn siniyo pek hareket etmiyo korkuyorum suyumu azaldı bişimi oldu diye dün görümcem söyledi sn yorgun olunca oda oluyo dedi..rahatladm..demk çok yoruyorum kndimi..
bu arada bnde hazırladım kndi çantamda bebişde hazır Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi..çok güzel bu hazırlııklar ya doyamıyorum böle herşey en güzeli olsn istiyosun..
mrk etme cnm görürsün inşallah snde 9 ayı..bnde hesaplamalardan anlamıyorum..4 haftaya göre hesaplayınca cmt 7 aylık olcam ama 40 haftalıa göre hesaplayınca 1 ay fazla hamile kalıyoruz sanki 10 aylık gbi anlamadm gtti..

maşallah bebişine,,, ben 29. haftada kontrole gittim bebiş 1580 gr dı kontrollerimde zaten en başından beri iki haftada bir :)

canım arkadaşlarımmm...Hepinizee sağlıklı ve huzurlu senelerr...Sonunda evimize taşındıkk ama daha tam olarak yerleşemedik tabii ufak tefek eksiklerimz varrr tabii ama çok yoruldukk oğluşumla beraberrr çok şükür yerleştikk paşanın odasını da duvar kagıdı kaplattıkk oda takımı da 15 gün sonra gelicekkk eşyalarını da yerleştirincee daha da rahatlıcam inşallahh bgn kontrolümüz vardıı oğluşumu gördümm 32.haftadayz bebişim 2.300 gr olmuşş maşallahh doktorum iyi besliosun dedii yaa kilosu çokmuu kafam karıştııı çnkü normal doğum istiorummm bn toplam 7,5 kilo aldımm bakalımm hayırlısııı artıkkk

Herkese merhabaaa!Bİz de haftasonu kontrole gitmiştik vee harika döndük evimize:>ilk başta oğlumun yüzünü,gözünü,burnunu,kaşını,dudaklarını herşeyini gördük.Okadar sevimli ve güzeldi kii,ogünden beri resimlere bakıp duruyoruz.Gelişimine gelince ise 29 haftalıktım haftasonu oğlum ise 32 haftalık çıktı Maşallah bebeiğime:>Kilosu 1750 gr.Dr gayet güzel gidiyor dedi şimdilik tabi inşş böyle devam eder.Tekmeler,sürtmeler,ritmik atımlar günümüz de böyle geçiyor haliyle.Bazen tekmeleri canımı bile acıtıyor.Bazen okulda öğrencilere kızıyorum bağırıyroum,o da içeriden tekmeliyo,Kızdırmayın annemi gelir tekmelierim sizi diyo oğlum benim:>
Neyse biz de odasını tamamlıyoruz yavaştan.Dün İkea'dan aldığımız 2 adet sallanan sandalyemiz ve seehpamız geldi.Sandalyeleri emzirmek için sehpayı da alt açma masası olarak kullanıcam.Çok hoş oldu.Beşik ile dolabımız da gelecek 3-5 güne.Çok iş var evde onlar gelince.Başa gelen çekilir.:>

ne güzel hepiniz eksikleri tamamlıyosunuz... biz hala oda işini halledemedik yaaa... babamız azıcık ağırdan alıyo... güya bu hafta içi oğluşun hastane çantasını hazırlıyodum ama carrefourda bebe deterjanı bulamadım dün... ( ama bez aldık 1 paket prima care aldık 2 5 kg olanı .. kalan tek eksiğim deterjan. onu alırsam çantam hazır olacak ... yaaa bebek detarjanı olmadan olmuyomu yaa

bebişin eşyalarını yıkamadan çantasını nasıl hazırlıcankiiiiiii.....ben carrefourdan almıştım hatta indirimdeydi geçen hafta.

maşallah bebişine:)annesi ne yiyosunda böle tosuncuk olmuş seninkisi.benimkide önde çok şükür ama bu topikte liderlik sende anlaşılan:))

cnm her markette var bebek deterjanı..Dalan'ın roxy diye bi deterjanı var herkes onu kullanıyomuşş..dalininde yumuşatıcısı var..illa carrefourdan almana grk yok hatta almasanız daha iyi pis Fransızların..ne carrefour ne dia ya uğruyorum artık..

bebişin eşyalarını yıkamadan çantasını nasıl hazırlıcankiiiiiii.....ben carrefourdan almıştım hatta indirimdeydi geçen hafta.

canım zaten yıkayamadığım için hazırlayamıom zaten :))) yoksa herşey varda deterjan aranıyor işte :))

valla arkadaşım burası küçük yer garanti carrefourda vardır diye gittim ama yoktu sanmam ki başka yerde olsun ama bi dolancaz bakalım.. dalinin yumuşatıcısını buldum bebek için onu aldım da detrjan yoktu ,işte

kız bnde hiç aklımdan yokken semtin birinde izbe bi deterjancı dükkanında buldum..bi baktm bebek rsmi var üstünde sonra öğrendim herkes ondn kullanıyomuşş..sonra marketlerde gezinirken dikkat ettm marketlerdede hep ondn var..dalan roxy bak böle yol kenarında fln deterjancı görürsen gir bi sor ummadık taş baş yarar :))

HAYIRLI OLSUN CANIM EVİN.MUTLULUKLA OTURUN İÇİNDE...SENİN BEBİŞ DE TOSUNCUKLARDAN MAŞALLAH...sanırım kilosu hafif fazla ama olsun, zayıf olmasından iyidir...ablamın bebişi 4 kiloya yakındı, ve ablam ufacık bi kız,ona rağmen normal doğurdu...belli olmuyo o...nasip...

bulurum o zaman herhalde...

mustakbel hastane çantama koyacaklarımı paylaşim bu arada bi eksik varsa söyleyin

büyük takım hastane çıkışı aldım içinde 2 alt üst takım ve tulum var yani toplam 3 adet takım var beresi eldiven ve önlükleride vaar.

battaniyesi var yine hastane çıkışının penyeden.

örgü battaniyemiz var onu da koyucam

annem cici ve minicik bir hırka ördü onuda koyim diyorum ne olur ne olmaz diye

hastaneden çıkarken oğluşumu içine koyacağım fermuarlı kalın battaniyemiz var..

bebek bezi koyucam 15 tane prima care olanından aldım dışı beyaz olan primadan

unibaybi ıslak mendil 1 paket

pişik kremi sebamed marka

avent 150 lik biberon ne olur ne olmaz diye koyucam

avent emzik 1 adet ne olur ne olmaz sanmam lazım olacağını ama dursun içinde.

aklıma gelenler bunlar... aaah ama bi deterjanım olsa :)))))))))))))

bebişe çorap ve ağız silme mendili fln koy cnm bikaçtane..kndine ne koycan hastane için?

bebişe çorap ve ağız silme mendili fln koy cnm bikaçtane..kndine ne koycan hastane için?

aa evet 3 tane yeni doğan çorabım var ağız silme bezimde var aklımdaydı ama bak unutmuşum :))

valla kendime emzirme atleti aldım 1 tane çokta beğendim sutyen almicam hiç gerek yok 2. sini alıcam
lansinoh göğüs pedi ve kremimi koyucam
şimdilik bunlar var

gecelik almayı düşünüyorum 2 adet pijamadan vazgeçtim genelde gecelik önerdiler
1 tane sabahlık alıcam
hasta bezi
orkid gece
iç çamaşırı
havlu ıslak mendil deodorant makyaj malzemesi lohusa tacı diş fırça ve macunu
hastaneden çıkarken giyeceğim eşofman takımı
yastık kılıfı alırım huyluyumdur yastık kılıfı bana ait olmalı :)
terlik

başkada aklıma gelmiyo valla

kndinede çorap al cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…