Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

yaşasın milupa hediye paketim geldi... çok mutlu oldumm ufak tefek şeylerden mutlu olan bi insanım cnm kızlar başka hediye gönderen site yokmu?

:) hepsinin arasında en güzeli zaten milupanın paketi bende çok sevinmiştim geldiğinde ve içindekileri gördüğümde.., ultra primada gönderiyor facebookta sayfasından form dolduruyosun.., onun paketide geçenlerde geldi (içinde 4 tane bebek bezi, hamilelik dvd si, ariel leke çıkarıcı ve pantene deneme boyu, tupper kap ve dergi falan var)

canbebede gönderiyor; o da iki bebek bezi, bir tane alt açma bezi, parmak kukla ve kalem gönderiyor :)

babystarda sadece iki tane bebek bezi gönderiyor

Uzun zamandır yazmadım ama yazılanları takip ediyorum. Bendeki gelişmelerden bahsetmek istiyorum biraz:
29+1 günlük hamileyim. 52.2 kg (boyum 1.68 m) ile hamileliğe başladım bugün itibariyle 64.5 kiloyum. 12 kiloyu aştım ama hiç de mutsuz değilim. Sizler de kiloları kafaya takmayın derim.
Yarın akşam doktor kontrolüm var oldukça heyecanlıyım. Ultrasonda bebeğimi görmeyeli 2 ay oldu. Kocaman olmuştur herhalde. Doktor kötü bişey söyleyecek diye doktora giderken çok kaygılanıyorum. Şu sıralar 'ya erken doğum olursa' 'ya suyum gelirse' diye kaygılanmaya başladım. Daha gecelik, pijama alışverişi de yapmadım. Yapsam, hastane çantamı hazırlasam sanırım daha rahat hissedicem kendimi. Gögüs pompasını doğumdan sonra almayı düşünüyorum zaten işe dönüşte asıl gerekli olacak. Chiccoyu kullananlar hiç önermedi. Lansinohun manuelini hakkında güzel yorumlar var hepsiburada.comda hem de fiyatı da uygun. Philips Avent iyiymiş ama o da çok pahalı. Göğüs pedinde bebedorun jellisini öneriyorlar. Geniş ve yapışkanı kuvvetli olduğu için kayma ve akıntı olma durumu söz konusu değilmiş. Çatlak kremi kullanmadım ama her banyodan sonra vazelin sürüyorum vücuduma, daha çatlak oluşmadı ama zaten 8. ayda başlıyormuş sanırım çatlarlar bakalım vazelin işe yarayacak mı görücez.
Kuzenimin çocuğu büyüdüğü için onun portatif beşiğini bize verdiler. İlk etapta yatak odasında o beşikte yatırıcam Evrim'i. Sonrasını şimdilik bilmiyorum. Odasına gömme dolap yaptırıyorum, siparişini verdim. Evimdeki diğer gömme dolaplar da krem rengi balon kapak olduğundan onu da öyle sipariş ettim. Hem yatağına renk uydurmak da kolay olur. Kuzenim ana kucağını da bize verecek. Bakalım onu da almıycaz.
Siz Bebeğinizi Beklerken kitabını okudum şimdi de D&R'dan Siz Çocuğunuzu Büyütürken kitabını sipariş ettim. Bi de Mozart For Kids cdsi siparişini verdim. Mozart dinlemenin bebekler üzerinde sakinleştirici aynı zamanda zekayı geliştirici etkisi olduğu araştırmalarca desteklenmiş.
Teyzesi de Her Güne Bir Masal kitabı almış Evrim'e. O kitaptan da şimdiden masal okumaya başladım. Çünkü araştırmalara göre; anne karnında duyduğu müzik ve masalı doğumdan sonra dinlediklerinde o masal ve müziğe tepki veriyor bebekler.
Şimdilik benden haberler bu kadar. Bakalım yarın akşam doktor ne diycek merakla bekliyorum. Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

aaa iyiymş cnm saol ya hmn onlarada üye oliim..çam sakızı çoban armağanı olsun kçkde olsa insn dışardan böyle paket gelnce sevindirik oluyo

kızlar sizce bu çanta güzel mi? bebek bakım çantası olarak bunu sipariş verdim unnado dan..

kızlar biliyorum her yazdığımda bi mukaatım oluyo ama benim oğlanda benim gibi yaramaz. 2 gündür hastanedeydik doğum sancılarım başlamış serumlar iğneler ilaçlar derken durdurdular.iyice psikolojim bozuldu heran bebeğim doğacak bişey olacak acaba kalbi atıyomu azmı hareket etti derken 24 yaşımda yaşlı teyzeler gibi saçlarıma aklar düştü.allahım benim gibi olanlara ve hepimize yardım etsin.hep yatmam gerekiyor.bebeğin acil eşyalarını bile apar topar aldık sağlıklı olsunda doğduktan sonra keyifli keyifli alırız inşallah.hastaneye bi gittim ameliyat ekibini bile hazırlamış doktor ama baktı oğlum iyi kasılmaları durdurursak 15 gün daha kazanabiliriz dedi hedefimiz bebeğini sağlıklı sıhhatli doğurup senin emzirmen olsun dedi.allahım hayırlı zamanını bilir ben herşeyi ona tevekkül ettim.sizde benim için dua edin nolur..

İşte beni şu sıralar korkutan şey de tam olarak senin başına gelmiş Ya erken doğum olursa diye paniklemiş durumdayım. Ne güzel sana müdahale edilmiş ve kontrol altına alınmış aman dikkat et, ne kadar geç doğarsa o kadar iyi. Doktorun söylemiştir herhalde ama kendini pek yorma, uzan mümkün olduğunca. Çalışıyorsan rapor falan al, evde geçir vaktini. 37 haftadan önce doğan bebekler premetüre sayılıyor. Ben 30. haftadayım. Seni bilmiyorum ama daha vaktimiz var aslında.

Sanırım daha vakit var diye işleri son dakikaya bırakmamamız gerekiyor. Hastane çantamızı hazırlayalım arabanın bagajına koyalım bence.

Papatyalaracmıs sana da geçmiş olsun. Umarım bebeğinin doğumu mümkün olduğunca geciktirilir. Gecikmezse de erkenden bebeğine kavuşmuş olursun. Sağlıklı olsunlar da ...

geçmiş olsun canım, zor günler geçirmişsin...inşallah vaktinde doğar bebişin...dikkat et kendine.....dualarımız seninle

kızlar ya, benim bebişin ayaklarını karnımın yan taraflarında hissediyorum.hani nerdeyse belimle birleştiği yerde.taa orda ne işi var ya, normalmiki.....sizde nasıl durum...gerçi sürekli yer değiştiriyo, bazen de kasıklarıma doğru iniyo....

selam canım kısmetse bende mart annesi olucam
bence normal bi durum 26 haftalık gebeyim benim kızımda aynısını yapıo
diyorum ne işin var ordaaa

geçmiş olsun cnm..Allah bebeğini korusun..mrk etme erkende doğsa sağlıklı olsun önemli olan o..yaşıcak yaşamıcak diye korkma erken doğumla alakası yok biliyosun yaşıcağı varsa ztn yaşar Allahın dediği olur..geçenlerde nette okudum doğum hikayelerinde kadın 24 haftalık doğurmuş bebek 4 ay küvezde kalmış ama sonuçta şimdi sağlıklıymış..yani en basit örnek...o haftalarda doğan bi bebek yaşaması imkansız deriz dimi ama yaşıyomuş..kendini yıpratma saçlarına aklar düşmesin o kdr sıkıntı yaparsan bunları yaşamanda normal sıkıntı stres şuanda en büyük düşmanımız..rahatla dualarımız seninle..

bnde bişi sormuştum ama hala cvbını alamadm..topic çok ıssızlaştı sanki bi tuhaf oldu

:) evet yaa, şaşırıyorum öyle alakasız yerlere uzanınca, yuh artık diyorum bazen...ama zevkli oluyo tabi

Hem de ne zevk yaa baylıyorum onu hareket ederken görmeyee
Titretip titretip duruyoo meleğim

Allahım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da sağlıklı bi şekilde

bnmki artık tekmeden çok içerde fır dönüyo :)) resmen içimde bi insan olduğunu hissediyorum..çok ilginç karnımın duvarına sürttürüp geçiyo kolunu bacağını yerim bn onu :)) bazen canımı acıtıyo ama olsun herşeye razıyım yeterki hareket etsin çok mutlu oluyorum...

slmlr,
siz bir indirim haber vermek istedim. bugun kipaya gitmiştim. kipada çok güzelindirim vardı yüzde 50. 5li paket bodyler 3 lü tulumlar.15tl ye 20 tl ye inmiş.. kesinlkle bakmalısınız. penyeleri de gayet başarılı.
:)

ay cnm burda kipa yok çok mrk ettm şimdi..ama ztn o kdr çok kıyafet aldıkki baba kızıyo artk çöp bile almıcaz bunların çoğunu giyemedn kenara atılcak fln diyo..ama napiim özeniyorum güya 7. aydan önce bişi almıcaz diyodu ama bi başladık bni durdurana aşkolsun.. gerçekten annemi anlıyorum şimdi diyodum bu kadın kndine çöp bile almıyo hep bize hep bize nasıl motive oluyo diye.. demek anne olunca böyle oluyomuş oğluşuma aldığım herşey kndime aldıklarımdan daha mutlu ediyo artk bni..hep en güzeli olsn istiyorum...bide insan açgözlü olmayagörsün..kötü bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…