yaşasın milupa hediye paketim geldi... çok mutlu oldummufak tefek şeylerden mutlu olan bi insanım cnm kızlar başka hediye gönderen site yokmu?
:) hepsinin arasında en güzeli zaten milupanın paketibende çok sevinmiştim geldiğinde ve içindekileri gördüğümde.., ultra primada gönderiyor facebookta sayfasından form dolduruyosun.., onun paketide geçenlerde geldi (içinde 4 tane bebek bezi, hamilelik dvd si, ariel leke çıkarıcı ve pantene deneme boyu, tupper kap ve dergi falan var)
canbebede gönderiyor; o da iki bebek bezi, bir tane alt açma bezi, parmak kukla ve kalem gönderiyor :)
babystarda sadece iki tane bebek bezi gönderiyor
kızlar biliyorum her yazdığımda bi mukaatım oluyo ama benim oğlanda benim gibi yaramaz. 2 gündür hastanedeydik doğum sancılarım başlamış serumlar iğneler ilaçlar derken durdurdular.iyice psikolojim bozuldu heran bebeğim doğacak bişey olacak acaba kalbi atıyomu azmı hareket etti derken 24 yaşımda yaşlı teyzeler gibi saçlarıma aklar düştü.allahım benim gibi olanlara ve hepimize yardım etsin.hep yatmam gerekiyor.bebeğin acil eşyalarını bile apar topar aldık sağlıklı olsunda doğduktan sonra keyifli keyifli alırız inşallah.hastaneye bi gittim ameliyat ekibini bile hazırlamış doktor ama baktı oğlum iyi kasılmaları durdurursak 15 gün daha kazanabiliriz dedi hedefimiz bebeğini sağlıklı sıhhatli doğurup senin emzirmen olsun dedi.allahım hayırlı zamanını bilir ben herşeyi ona tevekkül ettim.sizde benim için dua edin nolur..
kızlar biliyorum her yazdığımda bi mukaatım oluyo ama benim oğlanda benim gibi yaramaz. 2 gündür hastanedeydik doğum sancılarım başlamış serumlar iğneler ilaçlar derken durdurdular.iyice psikolojim bozuldu heran bebeğim doğacak bişey olacak acaba kalbi atıyomu azmı hareket etti derken 24 yaşımda yaşlı teyzeler gibi saçlarıma aklar düştü.allahım benim gibi olanlara ve hepimize yardım etsin.hep yatmam gerekiyor.bebeğin acil eşyalarını bile apar topar aldık sağlıklı olsunda doğduktan sonra keyifli keyifli alırız inşallah.hastaneye bi gittim ameliyat ekibini bile hazırlamış doktor ama baktı oğlum iyi kasılmaları durdurursak 15 gün daha kazanabiliriz dedi hedefimiz bebeğini sağlıklı sıhhatli doğurup senin emzirmen olsun dedi.allahım hayırlı zamanını bilir ben herşeyi ona tevekkül ettim.sizde benim için dua edin nolur..
kızlar ya, benim bebişin ayaklarını karnımın yan taraflarında hissediyorum.hani nerdeyse belimle birleştiği yerde.taa orda ne işi var ya, normalmiki.....sizde nasıl durum...gerçi sürekli yer değiştiriyo, bazen de kasıklarıma doğru iniyo....
Eki Görüntüle 316256
kızlar sizce bu çanta güzel mi? bebek bakım çantası olarak bunu sipariş verdim unnado dan..
selam canım kısmetse bende mart annesi olucam
bence normal bi durum 26 haftalık gebeyim benim kızımda aynısını yapıo
diyorum ne işin var ordaaa
:) evet yaa, şaşırıyorum öyle alakasız yerlere uzanınca, yuh artık diyorum bazen...ama zevkli oluyo tabi
bnmki artık tekmeden çok içerde fır dönüyo :)) resmen içimde bi insan olduğunu hissediyorum..çok ilginç karnımın duvarına sürttürüp geçiyo kolunu bacağını yerim bn onu :)) bazen canımı acıtıyo ama olsun herşeye razıyım yeterki hareket etsin çok mutlu oluyorum...[/QUOTE
benimki bide arada bi karnımı itiyooo sanki yumruğuyla yada ayağıyla iyice itiyo beni.çok hoşuma gidiyo.geçen gün doktor kontrolü sırasında tekme attı sandım bi baktım ultrasona elleriyle oyun oynuyo bana vuruyo çok garip bi duyguydu.canımmm benim yaa:)
slmlr,
siz bir indirim haber vermek istedim. bugun kipaya gitmiştim. kipada çok güzelindirim vardı yüzde 50. 5li paket bodyler 3 lü tulumlar.15tl ye 20 tl ye inmiş.. kesinlkle bakmalısınız. penyeleri de gayet başarılı.
:)
valla söyle cnm imkanı varsa alsın iyiymiş fiyat..nede olsa sık sık kirlencek lazım olur yaniistanbulda kipa yok değil mi? kayınvalidem izmirde ona mı söylesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?