yaaaa o zaman aksam cıkınca dogru eczaneye
bıde benım bu tadı fanta gıbı olan ılacımıda içmiyorum sadece sarı renklıyı ıcıyorum offff kızlar duzenlı kullanılcak bu haplar öylemıayyy bır sey olmusmudur acaba kan hapını kullanmıyınca 10 gun bıraktım gıbı ben onu bır kutu içilcek sandım hep[/QUO
merhaba, siz kaçıncı haftada başladınız kan ve demir haplarına. ben 25. haftayı doldurdum ama ama doktor bana hala vermedi... en son elevit kullanıyodum(gerçi onda da demir var sanıyorum ama miktarı yeterli olmayabilir), onu da düzensiz kullanmaktan dolayı daha bi kutuyu bile bitiremedim... sürekli unutuyorum içmeyi...
benim doktorumda kan ve demir hapı evrmedi.ama vitamin ve kalsiyum verdi aksatmadan içiyorum onları.
kızlar bu arada bebişlere cicilir almaya başladınız mı?ben tek bi çorap dahi almamıştım, 9. aya kadar da almayı düşünmüyodum ama kız kardeşlerim ve görümcelerim bir sürü şey almışlar, bayramda verdiler.koca bi bavul sırf bebek kıyafeti doldu.sanırım bi kaç yıl hiçbişey almama gerek kalmadı
off valla kızlar bu ağrılar yok muu..herkeste biyerlerinde var :)) bnmde kuyruk sokumum anlayamadığım şekilde ağrıyo ya böle yatiim oturiim ne yaparsam kalktığım zmn acayip ağrıyo..gece uykusu ztn artık işkence gibi hırıltılı hırıltılı nefes alıyom..ya bnm burun tıkanıklığım hala geçmedi yani grip gibi değil nefes almakta zorlanıyom.. keratada sağa yatsam tepik atıyo sırt üstü yatsam tepik atıyo artık onun rahatınıda düşünmek zorundayım yani :)) kendi rahatımı geçtim beyefendiyi düşünüyos artık :)) yastık olayıda valla hiç bişi yetmiyo direk yamyassı yatamıyom illa biraz göbeimin bi kısmı yatağa değmeli yoksa uyuyamıyom bu seferde tekme yiyom o yüzden çok yüksek bi yastık bulmalıyım ama yok.. bazen uykuda sırt üstü uyuyakalıyom sonra uyandığımda bi bakıorm ses seda yok bu sefer korkuyorum hiç tepki vermiyo diye bn onu kızdırmaya çalışıyom sevmediği pozisyonlarda yatıyom tepki versin diyeçok zor yaa
bu arada kolum ağrıyo ama düşündüğüm kdr bi ağrı olmadı çok şükür..baya korkulu senaryolar kurmuştum kafamda ama oynatabiliyom kaldırabiliyom..
kızlar nasılsınız uzun süredir yazamadım ama takip ettim sizibiliyosunuz işten çıkarıldım baya sorunlu oldu benim için psikolojim bozulduu sonra hatalarını anlayıp çıkışımı iptal ettiler doğum sonrasınaa ve ben üzüldüğüm ağladığımla kaldım yanii bebeğimde etkilenmiştir çokk bu duruma düşürdükleri için ahım kalmasın istiorumm bide ev almıştık oda bitmek üzere taşınma teleşım başlıycakk yani oğluşum baya hareketli günler geçirioo
yaa benimde sırtım ve belim deli gibi ağrıoo erkek bebişler beli çekermiş sanırım o yüzdenn ama hiç uyku yok geceleri daha çok erken uykusuzluk içinn son zamanlarımızda napıcaz bilmiorum valla:44::44:
yaaaa o zaman aksam cıkınca dogru eczaneye
bıde benım bu tadı fanta gıbı olan ılacımıda içmiyorum sadece sarı renklıyı ıcıyorum offff kızlar duzenlı kullanılcak bu haplar öylemıayyy bır sey olmusmudur acaba kan hapını kullanmıyınca 10 gun bıraktım gıbı ben onu bır kutu içilcek sandım hep[/QUO
merhaba, siz kaçıncı haftada başladınız kan ve demir haplarına. ben 25. haftayı doldurdum ama ama doktor bana hala vermedi... en son elevit kullanıyodum(gerçi onda da demir var sanıyorum ama miktarı yeterli olmayabilir), onu da düzensiz kullanmaktan dolayı daha bi kutuyu bile bitiremedim... sürekli unutuyorum içmeyi...
canım bende sadece elevit içiyorum, doktorum başka kan ilacına gerek yok bunun içindeki yeter dedi..
selam anneler bayadan beri sizi takip ediyor ama yoğunluktan yazmıyorum.Benim hamileliğim güzel gidiyor.kızım annesini üzmüyor .ama içinizde şeker yüklemesi yaptıran var mı .aç karınla mı tok karınla mı gitmem gerekiyor acaba bu arada çankırının bir ilçesinde yaşıyorum ve kontrol için ankaraya gidiyorm
selam canım, sabah aç karnına gidiceksin, kan alcaklar sonra glikoz içiceksin bir saat sonra bir daha kan alcaklar..
Arkadaslar bir de doktor bana gecen seferki kontrolumde nasıl yatmam gerektigini gosterdi, tam yan yatarsanız kotu bel ve bacak agrılarınız olabilir. Biraz karnınızın ustune dogru yatmada bir sakınca yok. Evet karnımın ustune dogru yatınca benimkide baslıyo tekmelemeye ama dogru yatıs sekli buymus bizim icin. Yani yan yatın hafif karınınızın ustune dogru, ustteki bacagınızı kırın alttaki duz olsun kırdıgınız bacagınızın altına da bir yastık koyun bir de boyle deneyin uyumayı. Bu bana doktorumun gosterdigi yatıs sekli. Birde kafanın altına iki yastık koy dedi. Benimde burnum surekli tıkalı adam gibi nefes alamıyorum cok sinir bozucu aksamları horluyomusum esim soyledi, kafanı sevince susuyosun filan dedi acayip dalga konusu oldum :)) Ama napiyim.. Siz en guzeli nasıl yatmalıyım diye kendi doktorunuza da danısın.
valla söylediğin iyi oldu cnm ya aynen bnde o şekilde yatınca rahat yatabiliyorum ama bnmki tekmeleyince rahatsız olduğunu düşünüp içim elvermiyo çok üzülüyorum yavrucağa acımı çektiriyorum diye nası yatcamı şaşırdım yani..madem zarar vermiyo öle yatiim bari tepinir tepinir susar minnak..yoksa uykular haram
kızlar bide şeker yüklemesi için hastaneye gittiğimizde hmn yapabiliyolar dimi yoksa onun içinde mi randevu fln gerekiyo yada önceden hbr vermek..bn artık devlete gitcem kontrollerime ilk defa gitceim için napcam bilmiyorum..gidince doktora bna şeker yüklemesi yapın mı dicem?
Günaydın bayanlar..Ben dün detaylı usg ye girdim ve doktor benden bebeğe giden damarlardan birinde düzensizlik var dedi ailede hipertansiyon varsa son aylarda sıkıntı yaşayabilirsin dedi.Çok canım sıkıldı(Annemde tansiyon var ve 3 bebek kaybetti bu yüzden ...Cumartesi kendi dr. a gidicem inş güzel şeyler söyler.Düzelir falan der
slm hamişler,bu aralar iyi değilim midem yanıyo acı su tadı alıyorum.hamile reflüsü diye bişey oluyomuş bende başladı sanırsam.midem yanıyo doktora gitmeme var daha ilaç içmekte istemiyorum danışmadan.aynı durumda olan varsa yada dokta giden olursa benim için lütfen sorun ne yapabilir.hepinize kucak dolusu sevgiler....
ay o mide yanması bi kabus bnm için..bzn ağlayasım geliyo..bnde öncedende mide sorunu vardı bn hep sütü ılıtır öyle içerdim geçerdi..şimdi arkadaşlara gaviscon şurup fln veriomuş dr.lar hamilelere bi sakıncası yokmuş ama bn yinede almıyorum..çekiyorum yanmaları..ama süt iyidir her zmn mideye deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?