Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam anneler bayadan beri sizi takip ediyor ama yoğunluktan yazmıyorum.Benim hamileliğim güzel gidiyor.kızım annesini üzmüyor .ama içinizde şeker yüklemesi yaptıran var mı .aç karınla mı tok karınla mı gitmem gerekiyor acaba bu arada çankırının bir ilçesinde yaşıyorum ve kontrol için ankaraya gidiyorm

sorma benimde dolaplarım doldu şimdiden, hem de ben hiçbişey almadım herşey sağdan soldan pek almayı da düşünmüyorum çünkü çifter çifter kullanılmadan kalcak bu sefer.. hediyeleri bi toplucam eksik kalan olursa alcam

burun tıkanıklığı bende de geçmedi, valla bazen gece horluyomuşum gibi geliyo kesin horluyorumdur

canım çok sevindimmm ama zaten yaptıkları çok ayıptı, hepimizin ahını almışlardı geri alalım bari ahlarımızı

valla söylediğin iyi oldu cnm ya aynen bnde o şekilde yatınca rahat yatabiliyorum ama bnmki tekmeleyince rahatsız olduğunu düşünüp içim elvermiyo çok üzülüyorum yavrucağa acımı çektiriyorum diye nası yatcamı şaşırdım yani..madem zarar vermiyo öle yatiim bari tepinir tepinir susar minnak..yoksa uykular haram

kızlar bide şeker yüklemesi için hastaneye gittiğimizde hmn yapabiliyolar dimi yoksa onun içinde mi randevu fln gerekiyo yada önceden hbr vermek..bn artık devlete gitcem kontrollerime ilk defa gitceim için napcam bilmiyorum..gidince doktora bna şeker yüklemesi yapın mı dicem?

Tatlım evet bende aynen senin durumundayım ama doktor biraz uzerine dogru yatabilirsin dedi bana rahim duvarı cok kalın artı amniyotik sıvı var iceride dedi ezemessin onu kolay kolay kokrma dedi. :) Hatta uygulamalı gosterdi nasıl yatacagımı. Sen yine de kendi doktoruna da mutlaka danıs.

YOK canım ya, hemen yapıyolar, kan alma bölümüne gönderiyolar zaten.. kan veriyosun sonra glikoz içip bi daha kan veriyosun

günaydın cicişler..ya şeker yüklemeyle ilgili bi soru daha kaçıncı haftada olması gerkiyo? ona göre vaktim geldiyse randevu alcam doktor söylemişti de unuttum

GÜNAYDIN ŞEKER ANNİŞLER

şeker yüklemesi 24-26 haftalarda diye biliyorum canım

Günaydın bayanlar..Ben dün detaylı usg ye girdim ve doktor benden bebeğe giden damarlardan birinde düzensizlik var dedi ailede hipertansiyon varsa son aylarda sıkıntı yaşayabilirsin dedi.Çok canım sıkıldı(Annemde tansiyon var ve 3 bebek kaybetti bu yüzden ...Cumartesi kendi dr. a gidicem inş güzel şeyler söyler.Düzelir falan der

geçmiş olsun canım

içini ferah tutmaya çalış, sıkıntı yaşayabilirsin demiş sonuçta kesin kötü bişey dememiş, sen olumlu düşün tatlım ki olumlu olsun inşallah..

slm hamişler,bu aralar iyi değilim midem yanıyo acı su tadı alıyorum.hamile reflüsü diye bişey oluyomuş bende başladı sanırsam.midem yanıyo doktora gitmeme var daha ilaç içmekte istemiyorum danışmadan.aynı durumda olan varsa yada dokta giden olursa benim için lütfen sorun ne yapabilir.hepinize kucak dolusu sevgiler....

renine duo diye bir şurup, yan etkisiz ferahlatan bi şurup. birde soğuk süt yudumlamak iyi geliyormuş.

canım geçmiş olsun benim hamileliğimin başında midem çok yanıodu soda ve soğut süt ii geliodu bi dene istersen sütü yavaş yavaş yudumlarla içiodum

ay o mide yanması bi kabus bnm için..bzn ağlayasım geliyo..bnde öncedende mide sorunu vardı bn hep sütü ılıtır öyle içerdim geçerdi..şimdi arkadaşlara gaviscon şurup fln veriomuş dr.lar hamilelere bi sakıncası yokmuş ama bn yinede almıyorum..çekiyorum yanmaları..ama süt iyidir her zmn mideye deneyebilirsin..

bana da ayva yemek ii geliyo, bi arkadaş midedeki suyu çektiğini falan söylemişti, bir de ayva yemek bebeği güzelleştirir derler :)

Canım gavisconu doktor öneriyomuş hamilelere ablam 2 ay önce doğum yaptı onada önermiş doktoru.,birde 6.aydan doğuma kadar devam ediyomuş rahatsızlık,ben çekmek istemiyorum 4 ayboyunca.doktoruma danışıyim o ne derse artık onu yaparım.o zamana kadar sütle idare ederinm:)))) Allah hepimize kolaylık versin hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…