Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın kızlar, tatilden döndük, hepiniz güzel bi bayram geçirmişsinizdir inş. karnım atağa geçti sanki bu bi haftada, birden inanılmaz büyüdü, size de oldu mu?

mrb canım, öğrendikçe paylaşalım burdan..
benim bebe şampuanında eczacı arkadaşımdan aldığım bilgiye göre en iyisi "bübchen bebe şampuanı" imiş... dalin falan halt etmiş dedi hatta...

bebek biberon emzik gbi ürünlerde de en iyisi "avent" miş...

ve ben halen baba ocağından memeleketimden sesleniyorum :))) hergün yazmassamda takipteyim :)) nasılswınız bakalım.... sayfamızda yavaşlama var sanki... demek ki benim gibi
hazır tatile koca göbüşle çıkmışken tatilin hakkını verip uzatanlar var :))

pazara evimdeyim inşallah...

göbüş iyiydedn iyiye atağa geçti.... kociş görünce şaşacak 10 günde ne oldu size dicek :)) bu arada benim güzel oğlum hareketlendi.. artık depikleri hissediyorum... genelde günde 3 kere hareketeleniyo... sabah uyandığımda kıpır kıpır... akşam üzeri ve gece tam yatağa yatıyorum başlıyo yine... dönüyo da dönüyo karnımda arada da pat vuruyo işte :)))

hehe hissediyorum2 3 gündür :)) çok eğelenceli :))

hoşgeldin canım... inşallah güzelce hamileeliğini tamamlar bebişine kavusursun..

bu arada ben tüm bakım ürünleri sebamed alıcam... şampuandı falan filan.... kendime göğüs kremi lansinoh... emzikte avent en iyi diyorlar ama bi arkadaş aventin bi sürü şeyini almış kızı hiç kullanmamış... sevmemiş ne emziği ne biberonu... bir sürümarka denediler olmadı en son annesi getirmiş ucuzundan market memesi biberonu :)) onu kullanıyomuş....

tecrübe edilmiş denenmiş... çevremde çok yeni anne ve adayı var... tüm araştırmalarıma göre kararım bebek bekım ürünlerinde sebamede, göğüs pedi ve kremi lansinoh.. emzik
biberonda şimdilik birer parça avent kullanırsa devamını öle alıcam... ıslak mendil unicare baybi varmış onu alcam.. 40 ına kadar prima bez 40 indan sonra molfix :))

günaydın kızlar, tatilden döndük, hepiniz güzel bi bayram geçirmişsinizdir inş. karnım atağa geçti sanki bu bi haftada, birden inanılmaz büyüdü, size de oldu mu?

günaydıın......BENDE DE AYNI DURUM VAR.10 GÜNLÜK TATİLDE ŞİŞTİM GELDİM, İŞ ARKADAŞLARIM ŞAŞIRDI

günaydın kızlar nasılsınız ya bişi sorucam benim kız çok miskin günde bir iki kez anca kıpırdıyo onuda zor hissediyorum bi sorunmu var aceba....

Kızlar. ben bir ay önce sizinle bi sıkıntımı paylaşmıştım.hatırlayanlar vardır, dört boyutluda 'bebeğin beyninde kist var, geçmezse down sendromu olur' demişti doktorum.geçen gün kontrole gittim.kistler kaybolmuş.hiç bi sıkıntı yok, gayet sağlıklı dedi :) gerçi tuhaf biçimde rahattı içim.dua etmek dışında araştırmadım bile.yani doktorum aldırmak dışında yapacak bişey yok dediğ için..iyiki de takmamışım fazla. geçti gitti çok şükür bu imtihanda

günaydın kızlar nasılsınız ya bişi sorucam benim kız çok miskin günde bir iki kez anca kıpırdıyo onuda zor hissediyorum bi sorunmu var aceba....

canım merak etme,yoktur bişey.ben de senle aynı haftadayım, daha yeni yeni hissediyorum.her çocuk aynı derecede hareketli olcak diye bişey yok.23-24 e kadar çok kuvvetli hissedilmeyebiliyomuş.ablamın bebeğide çok hareketli değildi karnında, günde bi kaç kez hissediyorum filan diyodu, şimdi doğdu, yaşına geldi kerata, yerinde duramıyo, 9 aylıkken yürüdü vs vs...yani korkma canım, normal..yalnız ufakça bi çocuk, belki ondan çok hissetmiyodu.ama gayet sağlıklı...bünye meselesi biraz da, biz hissedemeyebiliyoruz.

saol cnm tşk ederim içim rahatladı biraz

ayyyyy canım çok sevindim, o zaman da demiştik hepimiz kesin geçer kistler diye çok şükür geçmiş bak..
bebişin sağlıkla gelsin inşallah.. kötü bişey olmadığını sen de hissetmişsin demek ki.. annelik içgüdüsü

günaydıın......BENDE DE AYNI DURUM VAR.10 GÜNLÜK TATİLDE ŞİŞTİM GELDİM, İŞ ARKADAŞLARIM ŞAŞIRDI

bebişin büyümesi de hızlandı, bizim büyümemiz de sanırım

hele bayram sofraları, tatlılar etler falan derken kaçırdık hepimiz biraz ipin ucunu sanırım

amin canım.evet bebişin iyi olduğundan emindim sanki :) Rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin.dualarımda hep sizi de anıyorum.isim isim hatırlayamasdam da her zaman kadınlar kulübündeki arkadaşlarım diye ekliyorum.

inanılmaz sevindim cnm..geçiceğine eminim demiştim sna zaten :)) Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayıda nasip etsin inşallah.. çok mutlu oldum ya

geçen gün bi tanıdıktaydık..oda dedi oğlum çok hareketliydi ama kıza hamileyken o az hareket ediyomuş..genelde de duyumlarım bu yönde kızlar daha az hareket ediyomuş diye sakın takma kafana cnm önemli olan azda olsa hareketlerini hissetmen..

burdaki dostluğumuz gerçekten çok güzel

gerçekten öyle..burasıda bi ortam belki yüzyüze görüşemiyoruz ama herşeyimizi parmaklarımızla paylaşıyoruz :)) hissettiklerimiz gerçek dualarımız gerçek.. birbirimize verdiğimiz destek güzel..

Canımm ya inan çook sevindim daha geçen gün aklıma gelmiştin,hbrini verdin şimdi sevindem inan ki:>

kızlar bişi sorucam doktorum bana 2.düzey ultrason çektirmemi başka bi hastanede önerdi, siz yaptırdınız mı 24. haftaya kadar oluomuş, daha yaptırmadım??????????

ben galiba yaptıramıcam, doktorun deiği yerde sıra gelmedi, çalışıorum, hafta sonu da randevu alamadım, napsam kiiiiii???????

kızlaar tetanoz aşımı oldum hemşire dedi bikaç gün kolunu kaldıramayabilirsin..bnde bekliyom ağrıcak diye ama henüz bişi yok inşallah ucuz atlatırım..bu arada devlet aşı göndermediği için kendim almak zorunda kaldım 7 tl eczanelerde merak edenlere duyurulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…