selam kızlar...
bu kuvvetli tepikler çok tatlı oğluşum annesiyle oyun oynuyor ama acı yanı iç karnım yırtılıyor. kas yırtılması ve çok acıyor. ev işini bile yavaş yavaş yapmaya başladım.bir de dün akşam uzanıp tv izlerken göğsümden süt gelmiş farkında bile değilim eşim farketti. sen önüne bişeymi döktün diyince göğsümün üstünde bardak altı büyüklüğünde ıslaklık gördüm. tedirgin oldum açıkcası. annem doğaldır gelir öyle dior ama ben erken gelip kesilmesinden korkuyorum...sizde böle bişi var mı hanımlar???
kızlar hepınıze meraba yaaaa ben cok kılo aldım daha 5,5 ayımız falan ama 11 kılo aldım
63 le hamıle kaldım 74 kılo oldum aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Slm hanımlar,ayağıma kramp girmeye başladı ilerki aylarda normalmiş ama bende erken başladı sanırım.araştırdım soda iç diyolar deniyen duyan varmı,Bu arada maşallah kızım pek hareketli kendisini babasına hissettirdi müthiş bir duygu bu.....
canım doğum günün kutlu olsun.bebeğinle, ailenle nice güzel yıllar yaşarsın inşallah
kızlar hepınıze meraba yaaaa ben cok kılo aldım daha 5,5 ayımız falan ama 11 kılo aldım
63 le hamıle kaldım 74 kılo oldum aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Slm hanımlar,ayağıma kramp girmeye başladı ilerki aylarda normalmiş ama bende erken başladı sanırım.araştırdım soda iç diyolar deniyen duyan varmı,Bu arada maşallah kızım pek hareketli kendisini babasına hissettirdi müthiş bir duygu bu.....
Kızlarr ben bugn ayrıntılı usg gırdım cok guzeldıı yavrumn dudaklrınııı o mnk boncuk burnunu gordum cdnıde aldm sonra tetnz ıcın saglk ocgna gttm bana dedılr ası yok dedım nasıl yok bıldıgn yok dedılr sonra cok sınrlendım bız sana haber verırız dedılr ne sacma yaa nasıl ası olmaz dr dedıkı okdr az sayıda ası sıprs edıolrkı nerye yetsn sımdıye coktan dıgr anlasmalrı yapıp asılrı almıs olmalrı lazımdı oyle yanı asımı olamadım cok gergnm hüüü
kızlarrr,
xxxxxdiye bi site var, sırf bebiş ürünleri satılıyor harika ben bayılıdm, bi göz atın..
bide lierac çatlak kremi 2 tanesi 80 tl çok uygun... ben tanesini 75 ten almıştım
kızlar tetanoz aşısı için kaçıncı haftada gitmemiz gerkiyodu aile hekimine..
kızlaaar bugün bnm doğum günüm veee bebişim hediyemi gece yarısı verdi bnaa..ilk tekmesini attı...kaç gündür hareketliydi ama hafif hissediyodum gece resmen 2 tane tepik attı anneye..çok düşünceli olcak oğlum ilk tekme için doğum günümü bekledi cnmm bnmm..
heyoooo.. çıtır tombul her çeşitten annişler..... nasılsınız :)) ben çok iyim :)) baba evinden sesleniorum :))) tatil yapıoyrum... bu ara çok sık girmessemde takipçinizim :))
yarın 4 boyutluya giricem ilk defa :)) çok heyecanlıyım... bu arada oğluşum henüz sert tepik atmadıysada baya baya hissetiriyor artık... karnımda günde 2 3 kere kıpırtıları hisediyorum :)) heyecanla sert tepik bekliyorum :))
bernysita... öncelikle doğum günün kutlu olsun... darısı benim sert tepiklerin başına diyorum..
tetanoz aşısına gelince... beni doktor 28 kasımda çağırdı ... yani anlamadım limi 20. haftada filan gitmiş... ben 23. haftamın içinde olucam ilk aşımı...
yani sen geç kalmadın panik yapma :))
kızlarrr,
www.minimoy.com diye bi site var, sırf bebiş ürünleri satılıyor harika ben bayılıdm, bi göz atın..
bide lierac çatlak kremi 2 tanesi 80 tl çok uygun... ben tanesini 75 ten almıştım
tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittimde ellerinde aşının olmadığını söylediler bu aşıyı başka nerde yaptırabilirim
merhabalar kızlar ben tetenoz aşıma doğumdan önce başlamıştım son aşımda doğumdan 3 ay sonra şimdi tekrardan vurulmasına gerek yokmuş,geçen sabah bende bacağıma giren krampla nasıl kalktığımı bilemedim yataktan halada ağrısını hissediyorum üstelikte hergün fındık ceviz ve badem mutlaka yiyiyorum
selam arkdaşlar nasılsınız bizde sizin le sohbete geldik kızımla beraber.bizde martta kavuşucaz kızzımla.21.haftadayız şuanda.izmirde yaşıyoruz.karşıyakalıyım.24 yaşşındayım öğretmenim.şuanda bebiş için çalışmıyorum öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?