Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar bişi sorucam doktorum bana 2.düzey ultrason çektirmemi başka bi hastanede önerdi, siz yaptırdınız mı 24. haftaya kadar oluomuş, daha yaptırmadım??????????

kızlar bişi sorucam doktorum bana 2.düzey ultrason çektirmemi başka bi hastanede önerdi, siz yaptırdınız mı 24. haftaya kadar oluomuş, daha yaptırmadım??????????

detaylı usg diyosun galiba..bnde yaptırmadım daha..bilmiyom belkide yaptırmam..

bu tetanoz aşısı kafamı çok karıştırıyor doktorum çokta önemli deil dedi bense karar veremiorum hala.22 haftalığım geçmi kaldım acaba

mrb güzel annelerrrr

geçmiş bayramınız kutlu olsunn..

napıyo bebişler iyi mi? benimki anneyi tekmelemeye bayılıyor valla :1:

bu tetanoz aşısı kafamı çok karıştırıyor doktorum çokta önemli deil dedi bense karar veremiorum hala.22 haftalığım geçmi kaldım acaba

bende 22. haftadayım ve karar veremedim olsammı olmasammı doktorum keyfine göre dedi. ama birde ben en son ne zama olmuştum onuda hatırlamıyorum bu durumda 1 doz yetiyormu yoksa 2 dozmu olmalıyım?

doktorlar çok net bişey demiyolar, ama "olsan da olur olmasan da" ya getiriyolar genelde.. ama bence olun kızlar.. sonuçta nerde ne şartlarda doğuracağımız belli olmaz, her şey planlandığı gibi olmayadabilir..

kızlaaar bugün bnm doğum günüm veee bebişim hediyemi gece yarısı verdi bnaa..ilk tekmesini attı...kaç gündür hareketliydi ama hafif hissediyodum gece resmen 2 tane tepik attı anneye..çok düşünceli olcak oğlum ilk tekme için doğum günümü bekledi cnmm bnmm..

Bugün markafonide sevi bebe var. Ben boğulmayı önleyici yastık ve bebek bakım seti sipariş ettim. Belki sizin de ilginizi çeken ürünler olabilir. Bi göz atın isterseniz.

kızlaaar bugün bnm doğum günüm veee bebişim hediyemi gece yarısı verdi bnaa..ilk tekmesini attı...kaç gündür hareketliydi ama hafif hissediyodum gece resmen 2 tane tepik attı anneye..çok düşünceli olcak oğlum ilk tekme için doğum günümü bekledi cnmm bnmm..

canım doğum günün kutlu olsun.bebeğinle, ailenle nice güzel yıllar yaşarsın inşallah

Ben yaptırdım tetanoz aşısını nerede ne şekilde doğum yapacağımız belli mi olur?ne kendimin ne de bebeğimin hayatını tehlikeye atamam.Yaptırmanızı tavsiye ederim.

selam kızlar...
bu kuvvetli tepikler çok tatlı oğluşum annesiyle oyun oynuyor ama acı yanı iç karnım yırtılıyor. kas yırtılması ve çok acıyor. ev işini bile yavaş yavaş yapmaya başladım.bir de dün akşam uzanıp tv izlerken göğsümden süt gelmiş farkında bile değilim eşim farketti. sen önüne bişeymi döktün diyince göğsümün üstünde bardak altı büyüklüğünde ıslaklık gördüm. tedirgin oldum açıkcası. annem doğaldır gelir öyle dior ama ben erken gelip kesilmesinden korkuyorum...sizde böle bişi var mı hanımlar???

kızlar hepınıze meraba yaaaa ben cok kılo aldım daha 5,5 ayımız falan ama 11 kılo aldım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

63 le hamıle kaldım 74 kılo oldum aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :35::35::35:

Back