Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar aynı zamanda en iyi bez hangisi,hangi çamaşır deterjanlarını,bebek şampuanlarını,yağlarını,biberonlarını kullanmamız gerekir?ben bunları araştırmaya çalışıyorum ama net bilgi edinemiyorum.Sizlerde etrafınızda olanlardan bilgi edinir ve paylaşırsanız iiolur.
Örneğin primanın 2 ürünü var.biri primacare diğeri uyu-oyna serisi.primacare daha ince ama bebişlerin poposunda jel kapsüllerini bulabiliyormuşsunuz.
Böyle bir meraka girdim son günlerde,herşeyin en iisi ve içime sinmesi lazım :>
teşekkürler cnm.. mrk etme snde bikaç güne hissedersin iyice tepikleri..bnde hissedemiyorum hissedemiyorum derken birden biti kanlandı keratanın..hatta bu sbh elimi koydum karnıma resmen avucumun içinde hissettm tekmesini..git gide sertleşiyo tepkileri yavrujumunn..hissetmeye başlayınca her geçen gün daha çok sevdiğimin farkına vardım..
dün de sağlık ocağından aradılar ztn aşıya çağırdılar..bakalm hafta içi gitcem inşallah aşıyı bulurum eczanelerde..
selam arkdaşlar nasılsınız bizde sizin le sohbete geldik kızımla beraber.bizde martta kavuşucaz kızzımla.21.haftadayız şuanda.izmirde yaşıyoruz.karşıyakalıyım.24 yaşşındayım öğretmenim.şuanda bebiş için çalışmıyorum öyle işte![]()
günaydın kızlar, tatilden döndük, hepiniz güzel bi bayram geçirmişsinizdir inş. karnım atağa geçti sanki bu bi haftada, birden inanılmaz büyüdü, size de oldu mu?
selam arkdaşlar nasılsınız bizde sizin le sohbete geldik kızımla beraber.bizde martta kavuşucaz kızzımla.21.haftadayız şuanda.izmirde yaşıyoruz.karşıyakalıyım.24 yaşşındayım öğretmenim.şuanda bebiş için çalışmıyorum öyle işte![]()
günaydın kızlar nasılsınız ya bişi sorucam benim kız çok miskin günde bir iki kez anca kıpırdıyo onuda zor hissediyorum bi sorunmu var aceba....
canım merak etme,yoktur bişey.ben de senle aynı haftadayım, daha yeni yeni hissediyorum.her çocuk aynı derecede hareketli olcak diye bişey yok.23-24 e kadar çok kuvvetli hissedilmeyebiliyomuş.ablamın bebeğide çok hareketli değildi karnında, günde bi kaç kez hissediyorum filan diyodu, şimdi doğdu, yaşına geldi kerata, yerinde duramıyo, 9 aylıkken yürüdü vs vs...yani korkma canım, normal..yalnız ufakça bi çocuk, belki ondan çok hissetmiyodu.ama gayet sağlıklı...bünye meselesi biraz da, biz hissedemeyebiliyoruz.
Kızlar. ben bir ay önce sizinle bi sıkıntımı paylaşmıştım.hatırlayanlar vardır, dört boyutluda 'bebeğin beyninde kist var, geçmezse down sendromu olur' demişti doktorum.geçen gün kontrole gittim.kistler kaybolmuş.hiç bi sıkıntı yok, gayet sağlıklı dedi :) gerçi tuhaf biçimde rahattı içim.dua etmek dışında araştırmadım bile.yani doktorum aldırmak dışında yapacak bişey yok dediğ için..iyiki de takmamışım fazla. geçti gitti çok şükür bu imtihanda
günaydıın......BENDE DE AYNI DURUM VAR.10 GÜNLÜK TATİLDE ŞİŞTİM GELDİM, İŞ ARKADAŞLARIM ŞAŞIRDI
ayyyyy canım çok sevindim, o zaman da demiştik hepimiz kesin geçer kistler diye çok şükür geçmiş bak..
bebişin sağlıkla gelsin inşallah.. kötü bişey olmadığını sen de hissetmişsin demek ki..annelik içgüdüsü
Kızlar. ben bir ay önce sizinle bi sıkıntımı paylaşmıştım.hatırlayanlar vardır, dört boyutluda 'bebeğin beyninde kist var, geçmezse down sendromu olur' demişti doktorum.geçen gün kontrole gittim.kistler kaybolmuş.hiç bi sıkıntı yok, gayet sağlıklı dedi :) gerçi tuhaf biçimde rahattı içim.dua etmek dışında araştırmadım bile.yani doktorum aldırmak dışında yapacak bişey yok dediğ için..iyiki de takmamışım fazla. geçti gitti çok şükür bu imtihanda
geçen gün bi tanıdıktaydık..oda dedi oğlum çok hareketliydi ama kıza hamileyken o az hareket ediyomuş..genelde de duyumlarım bu yönde kızlar daha az hareket ediyomuş diye sakın takma kafana cnm önemli olan azda olsa hareketlerini hissetmen..günaydın kızlar nasılsınız ya bişi sorucam benim kız çok miskin günde bir iki kez anca kıpırdıyo onuda zor hissediyorum bi sorunmu var aceba....
burdaki dostluğumuz gerçekten çok güzel
inanılmaz sevindim cnm..geçiceğine eminim demiştim sna zaten :)) Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayıda nasip etsin inşallah.. çok mutlu oldum ya
evet, söylemiştin :) sizin de desteklerinizle atlattım o günleri çok şükür....
kızlar bişi sorucam doktorum bana 2.düzey ultrason çektirmemi başka bi hastanede önerdi, siz yaptırdınız mı 24. haftaya kadar oluomuş, daha yaptırmadım??????????
Canımm ya inan çook sevindim daha geçen gün aklıma gelmiştin,hbrini verdin şimdi sevindem inan ki:>