Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım çok tatlısın yaa :)))
bence korkma boş yere, heralde normal doğum olmaz demek istemiş.. sezeryan olur gibi anladım ben yani..
sonuçta bebek içerde iyi ama çıkacağı yeri tıkamış gibi bişi değil mi?? bide daha çok var değişir falan demiş ya bişiler, sen sakın boş yere tedirgin olma bak bebişinde hisseder üzülür..
erkek demek hadi gözün aydın canım bi oğluş daha eklendi listemize :)

şimdiden hayırlı bayramlar, yarın sabah biz de erkenden eşimin ailesinin yanına gidicez arabayla, bi sonraki haftaya kadar giremiycem, sizleri çook özliycem, bol bol et yiyelim, dr. um kırmızı etin kan yaptığını söylemişti. bi de inş. kilo almayız, birbirimize dua edelim

canım ii yolculuklar kendine ve bebişine ii bak...iii bayramlar...

heyooo detaylı çok güzel geçti :))) yüzde 90 erkek demişlerdi en son.. bi güzel gösterdi bugün erkek olduğunu :)))))))))))) kıpır kıpırdı... maşallah oğluşuma :))) neyse kızlar tatile gidecek olanlara iyi tatiller iyi bayramlar şimdiden...

çok sevindm cnm hayırlı olsun oğlun..bnde bugn gttm ama hiçbişi anlamadm..acaba 2 hafta sonra detaylıya devlet hastanesine gitsem olurmu diyorum? ama öle normal randevu alıp bn detaylı usg istiyorummu dicem yoksa özel bişimi yapmam gerekiyo.. zeynep kamile gitcem ama önceden bişi yapmak grkiyomu detaylı için bi deyiverin bna

valla ben devlete gidiyorum dr tanıdık o bana kağıt verdi radyologa yönlendirdi.. ama garanti olsun istiyosan özel hastaneye git 4 boyutlu usg için randevu iste zaten direk radyoloğa veriyorlar.. gidincede detaylı istiyorum dersin...

canım bende kartal araştırmada ayrıntılı usg yaptırcam,,,ama öncesinden randevu alman gerekiyo,benimkini 17 kasıma verdiler,yoğunluktan dolayı hemen yapılmıyo bu tür şeyler,bilgin olsun,,,sende şimdiden git istersen,sana zaten gün vereceklerr

Canım gözün aydin, çok sevindim bebisinin iyi olmasına :)))

Kızlar isim olarak neler dusunuyosunuz??

bizimde önceden belliydi:) salih cihad.bide bir şey sormak istıyorum kızlar bu şeker yuklemesı her hamıleye yapılıyomu yoksa hanı şekeri olanlara falanmı nasıl oluyor bılgısı olan arkadaşlar paylaşırsa sevınırım.herkese ii bayramlar anneler ve bebişleri:)

herkese yapılıyo bildiğim kadarıyla cnm.. 24. mü 26. haftadamı ne..doktorun söyler ztn kontrolde bidahaki aya şeker yüklemesi yapcaz diye..çünkü gebelik şekeri farklı bi olaymış yani normalde şeker hastası olmayan birinde olabiliyomuş galiba..

bayramınız mübarek olsun pıtırcıklar ve annecikler

Herkesin, tatli bebislerimizin bayrami kutlu olsun,nice bayramlara..Uzun suredir giremiyordum foruma ama okudugum kadariyla herkes iyiymis,bizde kizimla iyiyiz herkesi opuyoruzz

herkese mutlu bayramlarrr..seneye bu zamanlar inşallah bebişlerimizle birlikte kutlucaz bayramı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…