krem olayınıda sordum nemlendirici fln kullanırsak bi zararı varmı diye hiçbi zararı yok dedi.. offf kızlar bn korkuyom yaa rahim ağzını kapamış ne demk..normal doğum yapamam demek heral..şimdi diceksiniz o zmna kdr çok var saçmalama ama işte doru dürüstte göremedm bide sevinemedm bugn nedense.. doktordanmı bilmem bugn çok doluydu başka doktora gittm buda bnm enerjimi aldı gitti..
Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
kızlar bugünler bunlara takıldım kaldım yeni doğan bakımı ile ilgili izlerken kendimi gülümserken buluyorum.şiddetle tavsiye ederim.
şimdiden hayırlı bayramlar, yarın sabah biz de erkenden eşimin ailesinin yanına gidicez arabayla, bi sonraki haftaya kadar giremiycem, sizleri çook özliycem, bol bol et yiyelim, dr. um kırmızı etin kan yaptığını söylemişti. bi de inş. kilo almayız, birbirimize dua edelim
Tüm annelere ve anne adaylarına hayırlı bayramlar şimdiden.... bebişlere bol bol et yedirelim dombalak atıp dursunlar
heyooo detaylı çok güzel geçti :))) yüzde 90 erkek demişlerdi en son.. bi güzel gösterdi bugün erkek olduğunu :)))))))))))) kıpır kıpırdı... maşallah oğluşuma :))) neyse kızlar tatile gidecek olanlara iyi tatiller iyi bayramlar şimdiden...
çok sevindm cnm hayırlı olsun oğlun..bnde bugn gttm ama hiçbişi anlamadm..acaba 2 hafta sonra detaylıya devlet hastanesine gitsem olurmu diyorum? ama öle normal randevu alıp bn detaylı usg istiyorummu dicem yoksa özel bişimi yapmam gerekiyo.. zeynep kamile gitcem ama önceden bişi yapmak grkiyomu detaylı için bi deyiverin bna
çok sevindm cnm hayırlı olsun oğlun..bnde bugn gttm ama hiçbişi anlamadm..acaba 2 hafta sonra detaylıya devlet hastanesine gitsem olurmu diyorum? ama öle normal randevu alıp bn detaylı usg istiyorummu dicem yoksa özel bişimi yapmam gerekiyo.. zeynep kamile gitcem ama önceden bişi yapmak grkiyomu detaylı için bi deyiverin bna
heyooo detaylı çok güzel geçti :))) yüzde 90 erkek demişlerdi en son.. bi güzel gösterdi bugün erkek olduğunu :)))))))))))) kıpır kıpırdı... maşallah oğluşuma :))) neyse kızlar tatile gidecek olanlara iyi tatiller iyi bayramlar şimdiden...
Canım gözün aydin, çok sevindim bebisinin iyi olmasına :)))
Kızlar isim olarak neler dusunuyosunuz??
cnm ben tuna düşünüyorum ama aklımın bir ucunuda miraç ismi deşeliyor. meriçte güzel.Canım gözün aydin, çok sevindim bebisinin iyi olmasına :)))
Kızlar isim olarak neler dusunuyosunuz??
bizimde önceden belliydi:) salih cihad.bide bir şey sormak istıyorum kızlar bu şeker yuklemesı her hamıleye yapılıyomu yoksa hanı şekeri olanlara falanmı nasıl oluyor bılgısı olan arkadaşlar paylaşırsa sevınırım.herkese ii bayramlar anneler ve bebişleri:)
bayramınız mübarek olsun pıtırcıklar ve annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?