Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

iyi sonuçlar alırsın inşallah canım.ben de annemee gidicem, on gün kalcam,kocam da kendi annesine gidicek :)

teşekkür ederim kızlar... artıkın yarın akşama anlatırım size...

bernysita 2 li ve 3 lüde kandan bakıyorlar down zeka hastalığı genetik hastalık varmı diye, bide 2 li yaptırdığın hafta ense kalınlığını ölçüyorlar..

detaylı usg ise bebişin tüm eklem bölgeleri, parmak sayısından tut beyine varana kadar herbiyeri ultrasonda inceleniyo işte

Günaydın kızlar, haftanın son günü çalışanlara kolaylık diliyorum ama tatil geldi sıkın dişinizi.

Hayırlı Cumalar...

Güzel bir gün geçirin...

Bayramda da boğazınızı tutun biraz, tatlılar çuklatlar felan derken aman ha. İyi pişmiş et yiyin... Yiğenlerime iyi bakın.

moustique güzel haberlerle gel canım inşallah.

bernysitacım bayramı atlatıyımda şu plates olayını araştırıcam bende. 2004 yılıda platesle ve rejimle 10 kg vermiştim ,kasları çalıştırma olayı çok güzel ben sadece hamilelikte harekeet etmekten gerçekten korkuyorum

çok şekersin yaaa :)))

Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz, habersiz bırakma bizi.. bebişinin her bi taraflarını incele :))) bu arada anne yemeklerine dikkat!

tatlı olayını ben de çözemedim, ilk 3 ay ağzıma koymadım, şimdi de ağzımdan çıkmıyor

ben de sürüyorum, kociş kızıyo kimyasal onlar diyor ama o kadar da kolay etkilenebileceğini düşünmüyorum bebeğin, onun çok korunaklı olduğunu düşünüyorum..

benim DR. da aynını söyledi, yürüyüş ve yüzme, gerisi sosyete yalanı dedi.. :26:

canımmm inşallah kolay geçen bir cuma olur dediğin gibi... hepimize mutlu bir cuma olsun, tatil öncesi cuması

günaydın kızlar.evet tatil öncesi son gün çalışası gelmiyo insanın
bu arada yürüyüşe başladım arkadaşlar.3 gündür sabahları evden biraz erken çıkıyorum ve yarım saat yürüyüp öyle biniyorum otobüse.az daha yürüsem işe varmış olcam zaten ama yarım saat yeter heralde.yemeyi çok kısamıyorum, çok acıkıyorum ama en azından bu yürüyüşlerle aşırı kilo almaktan kurtulurum belki...umarım :18:

canım bunlar hamilelik belirtilerinde var ama çok net şeyler değil tabi.bende de dediğin gibi akıntı olmuştu, sonra hamile olduğumu öğrendim.inşallah mutlu haberi alırsın

günaydın :))) öğleden sonra randevum.. akşama inşallah iyi haberlerle dönerim :)))

quiter valla ben heveslenip plan yaparken bi baktımki tüm planlar yemek üzerine :))) orda onu yicem burda bunu yicem anne bundan yap bana filan inşallah çok abartmem.. şimdilik iyi gidiyo kilo işi... 19 haftam bitti bitecek bugün tartıldım 3 buçuk kilo almışım...

bence çok iyi gidiyosun, ee ye madem yaa bu bayramda anne yemekleri senin kendine hediyen olsun
benim 23 hafta oldu, 6 kilo aldım :26:

son 3,5 ayda her ay 3 kilo alsam diyorum, 10 kilo fln yapıyo, toplamda 16.. çok mu yafff

bence çok iyi gidiyosun, ee ye madem yaa bu bayramda anne yemekleri senin kendine hediyen olsun

son 3,5 ayda her ay 3 kilo alsam diyorum, 10 kilo fln yapıyo, toplamda 16.. çok mu yafff

16 çok sayılmaz bence.zaten 12,5 kilo normal olarak alınıyo, fazladan 3-4 kiloda abartı değil.tanıdığım hamilelerin çoğu da 15-16 dan aşağı bitirmedi,ben de ilk 4 ay hiç kilo almadmıştım, hatta 5 kilo vermiştim ama 15 gün içinde birden 5 kilo aldım ve aynı noktaya geldim.ilk kiloma göre iyi görünüyo durumum ama 15 günde 5 kilo normal değil tabi.neye uğradığımı şaşırdım.o yüzden spora başladım.hergün en az yarım saat yürücem inşallah

Quitercim bence senin kilon gayet iyi. Ben 22 haftalık oldum 7 kilo aldım. :) Son aylarda da o kadar almayabilirsin hatta son ayda hic kilo almayabilirsin. Hamileliklerde son aylarda iyice agırlasacagın icin pek bisey yemek istemiyormus insan. Mesela benim cok yakın bir arkadasım 2. uc ayda kilosunun en buyuk kısmını almıs son aylarda cok az almıs. Kendini son aylarda 3 kilo filan alacagım diye sartlama bakarsın hic almazsın yada 1 kilo alırsın ayda. :)) Bu arada bence 16 kilo cok degil bence benim de max hedefim 16 kilo. Aslında hayalim 12 kilo ama biraz zor gibi. :))

öyle mi diyosunuz? rahatladım valla biraz.. bu kilo muhabbetleri her yerde dönüyor ya, arkadaşlar arasında, ailede falan.. çok kasılıyorum..

gerçi görenler sadece göbeğine almışsın diyorlar ama yine de insan şiş hissediyor tabi..

topiğimizde hiç öyle abartılı kilo alan yok.. benim bi arkadaşım var, 6 aylık hamile, toplamda 15 kilo aldı.

Ya valla bana da aynı seyi soyluyor, sırf gobegine almıssın diyorlar bir de tabi bilenler goguslerimi konusuyor onlar da iki beden buyudugu icin. :)) 6 ayda 15 kilo cok feciymis iste 25-30 kilo olur herhalde o arkadasın. Cok da salmamak lazım kararında guzelce beslenip canın cektigini de biraz biraz yemek lazım. Cok da kasamıcam kendimi 12 olmasında 15 olsun canım. :))

valla iyi gidiyorum ama iştahım yeni yeni açıldı ve de aramızda 4 hafta var ve 4 haftada 3 kilo daha almam çok olası bi durum özelliklede arada 10 gün anne yanı varsa :)) aynı kapıya gelicek sonuç.. bence gayet iyi gidiyosun abartıp üzme kendini...

canım verilen kilo hemencecik alınır zaten verdiğinin bir kısmı su onuda 1 günde geri alırsın :)) sıkma canını.. gayet iyi.. hiç kilo almadın say kendine.. baz alınan en baştakı kikol zaten.... elde var 0 yani :))

bugünkü konumuzda kilo olcak anlaşılan:))sizleri okuyunca nasıl rahatladım anlatamam 21.haftam bitio 3 kilo almışım ama nasıl canım sıkıldı ben biraz takığım bu kilo konusuna anlaşılan.bayramı düşünüorum şimdiden kesin kilo alırız hedefim hamileliğimi 10kiloyla bitirmek pek sanmıorum ama son zamanlarda yemesen bile kilo alırsın diyolar.

KİLO olayına takık değilim diyen yalan söyler bence zaten, bütün kadınlar hep takığız buna :)

sen süper gidiyosun canım, boşuna stres yapma, 21 haftada 3 kilo ne ki??

ama toplamda 10 kilo baya az geldi bana, öyle bitirebilirsen bravo

bencede canım:)ben kilolarımı son 1 ayda aldığım için bir an ne oluyo oldum bakalım son aylardada böle konuşuruz inşallah kaç kiloyla bitircez merak ediyorum bende.

slm kızlar...bugün konu kilo sanırım...beni görenlerde göbeğine almışsın diyorlar ama ben kendimde alsam takmıom bebiş saplıklı olsunda diyetisyene baş vururuz ne yapalım... gerçi 21 haftalık falanken 3,5 kilo almıştım toplam ama son durum ne bilemiyorum.herhalde 6 veya 7 olmuştur. benim bir velim 75 kilo ile hamile kalmış 105 kg ile doğuma girmiş. facia yani. biz iyi gidioruz bence...

kızlar bugn kontrole gittim..bnmki yine keyif yapıyodu ama bn hiç bişi göremedm doru dürüst yaa irenç bi usg cihazıydı bi resm çıkardı sadece bi yuvarlak görünüyo başımı k.çımı anlamadm gttii..offf yaaa o kdr hafta bekle adam gibi göremedn git...bidakine devlete gitcm..bide doktor rahim ağzını kapamış dedi..dedim nolur öle olursa.. doğum olmaz dedi ama çoğu yavaş yavaş çekilir ordan snnkide az bişi kalmış fln bişiler saçmaladı ay bn anlamadım yaa doğum olmaz ne dmk..içimde mi kalcak.. :44: bu arada quiter cım bnide ekle erkek dedi bu dr.da..heralde artık erkektir yani..

krem olayınıda sordum nemlendirici fln kullanırsak bi zararı varmı diye hiçbi zararı yok dedi.. offf kızlar bn korkuyom yaa rahim ağzını kapamış ne demk..normal doğum yapamam demek heral..şimdi diceksiniz o zmna kdr çok var saçmalama ama işte doru dürüstte göremedm bide sevinemedm bugn nedense.. doktordanmı bilmem bugn çok doluydu başka doktora gittm buda bnm enerjimi aldı gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…