Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım nasıl dayanıosun o kadar süre yemek yemeden.ben çalıştığım halde her sabah kendime beslenme çantası yapıorum iş yerinde atıştırmak için.açıkçası senin durumun sağlıksız olduğunu düşünüorum yani meyve kuruyemişler falan yemelisin az az ama sık yemek gerekio bence.

Canım sen çalışıyosun dışardasın yoruluyosun acıkıyosundur,Çalışırken acıkıyodum işten çıktım ben bütün gün evdeyim miskin miskin yatıyorum vücut yorulmuyoki acıkayım,valla yemek yemeği unutuyorum.Birazcıkta kilom vardı zaten içerden tüketiyorum galiba:))Dediğin doğru pek sağlıklı bir durum değil inş düzelirim....

aynen kuzu bende bu gün öğlenden önce laboratuarda bi salça kokusu aldım domates salçası ama varya nasıl canı çekti yemeğe gidiyorduk geliyimde buluyum şunun kaynağını didim geldik hepsini dağıtmışlar işleri bitince ben ısrarla ya kime verdiniz nazım geçen birinden bi kaşık alıyım dedim naısl güldüler ama buldum şükür şimdi kaşıkla salça yiyorum yalnış anlaşılma olmasın evde diiil işteyim yani ekmek mekmek yok sadece domates salçası ama böle güzelmi kokaryaaa.

valla ben önceden de severdim halada seviyorum... 3 haftada 1 izin verdşm kendime.. en büyüğünden bi menü indiriyorum mideme :)) çok da mutlu mesut çıkıyorum ordan :))

bu yaptığını özellikle elma dilimli patatesle yap.. üzerine isot tuz azcıkda kekeik... üüfff dadından yenmez :)) sık yaparım :))

valla hamilelik öncesi nerdeyse her akşam yemeğin yannına kola içerdim... şimdi de içiyorum ama sadece bazı yemeklerle mesela makarna yersem ya da dışarda ızgara türü bişi yersem.. haftada ortalama 1 2 bardak içiyorum... napim bu kadar frenlediğime şükrediyorum kendimi :))

kızlar bu arada bana dua edin :)) yarın detaylı ultrasonum var.... ayrıca bayramdan hemen sonra annemlerin yanına gidiyorum bi 10 gün kalıcam... şu an yaşadığım şehir küçük olduğundan 4 boyutlu yok burda ama ben memleketten aldım iyi bir hastaneden randevu.. oğlumun cd si olacak artıkın :))

konu yemeden açılmış.kızlar ben de son günlerde tatylıya düştüm -ki normalde yemem, çikolata bile sevmem- ama bugün kocaman çikolatayı yuttum.oğlum istiyo heralde.gerçi yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum alacağım kiloları düşünüp ama canım istediği anda durmak çok zor

iyi sonuçlar alırsın inşallah canım.ben de annemee gidicem, on gün kalcam,kocam da kendi annesine gidicek :)

hayırlı sonuçlarla gel inşallah cnm..bu detaylı ultrason en son kaçıncı haftaya kdr, devlet hastanelerinde fln ücretsiz mi bide madem detaylı ultrason var niye önceleri 2li 3 lü 5 li test fln yapıyolar..herkes detaylı ultrasonda neyin ne olduğunu görmüyomu ztn.. bu üçünün cvbını istiyorum

selam herkese, ben bişi sormak istiyorum... çatlaklar için olanlar dışında, nemlendirici krem falan kullanıyomusunuz? ben kullanmıyodum ama havaların da soğumasıyla birlikte ellerim falan acaip kuruyup çatladı, artık acımaya başladılar, günde bir kez krem sürmeye başladım ama sakıncası var mıdır die düşünmüyo değilim...

selam,
ben gündüzleri çatlak kremi akşamlarıda yoğun nemlendiricili normal krem sürüyorum. kullanacağın kremin içeriğini de sormakta okumakta yarar var tabii ben eczaneden aldım La roche posey in.

detaylı ultrasonda en ii sonuçlar 23. haftaya kadar alınabiliyor bildiğim kadarıyla...

canım benim aklıma daha önce böle bişi hiç gelmemişti ben hamileleiğimin başından beri yüzüme nemlendirici kullanıyorum içeriğinide hiç bilmiorumki.elimede günde en az 5-6 kere sürüyorumdur.inşallah bi zararı yoktur. ayy ne zormuş bu hamilelik herşey mi zararlı yaaaa...

ellerde kullanılan nemlendirici kreminde zararı olduğunu düşünmüyorum ya..sonuçta çatlaklar için krem kullananlar var onlar nelerden yapılıyoki Allah bilir. ama bn yrn doktora gttiğimde bi sorim unutmazsam..

kızlar demin pilates yaptım çok iyi hissediyorum kendimi..youtube dan 4 part halinde hamileler için pilates videoları buldum çok iyi vakti olanlara tavsiye ederim.. gebelikte pilates hem bilmem ne bölgesindeki kasları kuvvetlendirerek kolay doğuma hemde doğum sonra vücudun özellikle karın bölgesinin kolay toparlanmasına çok yardımcı oluyomuş..bn koca göbüşlü kalmak istemiyorum o yzdn kascam brz hergn yapmaya çalışcam.. hareketler ztn zorlayıcı hareketler değil kolay..

ben doktoruma platesi sormuştum o da önerebileceğim spor yürüyüş ve yüzme dedi.o kadarda kesin konuştuki bende bişey diyemedim.gerçi ikisinide yapmıorum ama yürüyüşe başlasam ii olcak.kilo almıorum die övünüodum ama artık almaya başladım.

evt cnm bnde sormuştum bnada snn yapabilceğin en iyi spor yürüyüş dedi ama bnm yürüyecek bi yerim yok yani öle gzl bi yürüyüş yapiim çarşı pazardada yürüyüş olmuyo çok verimli..sonra araştırdım uzman tv deki doktorlar fln öneriyo e ebru şallıda maşallah çatır çatır doğurdu hiç belli olmadan bnde dedm bi zararı olsa o kdr insan yapmazdı..millet kurslara gidiyo hamile platesi için..bikaç bi yerde doğum hikayesi okumuştum plates sayesinde çok rahat doğum yapmışlar bnde gaza geldim valla Allah hayır etsin ne diim.. bide hareketler zorlayıcı olmadığı içn boş oturmaktan iyidir yoksa çuval gibi olcam dedim artk.

sende haklısın canım benim oturduğum yerdede yürüyüş alanı yok akşamda eşim çıkmıo yürüyüşe bütün günde işte de oturuyorum ben.öyle hareketsiz kaldım.

Bugün asıl konu patates kızartması ve kola olmuş heralde.Ben kola zaten hiç aramam,içmem.Ama patates kızartması diyince akan sular duruyor.Ayda bir yiyorum,evimde yapıyorum.
Ama asıl perşembe günleri nasıl canım istiyor size anlatamam.Sebepse benim sınıftaki beslenme listesi:>Çocukların beslenme listsne perşembe günleri patates kızartması yada haşlaması yazmıştım tabi bütün çocukalr kızartma getirince ben dayanamıyourm ve onlardan otlanıyorumÇook canım çekiyor kızlar sormayın valla:>

bayanlar tecrubelerınızden yararlanmak istiyorum lutfen bana cevap verın hamilelik süphem var ama belırtılerden sadece baş donmesı var başka bır belırtım yok bırde uzayan vajınal akıntı beyaz ve kokusuz sizden ricam bu akıntı hamılelık belırtısı olabılır mı lutfen acıl cevaplayın..bende sizler gibi hamiş olmayı çook istiyorum.(((((

Test yapsanız daha ii olur.Cevabı da yazın biz de sevinelim::::::>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…