Kızlar dün akşam kedi gibi yalanmaya başladım pasta pasta diye,Kociş int araştırdı o saatte açık pastane varmı diye bizim için beklediler kavuştum ve büyük parçasını mideye indirdim,ooooh afiyet olsun valla hiç kiloyu düşünmeden yedim ilk defa:)))))
Birde sabah 8 de kocişle kahvaltı yapıyorum,günboyu bir gofret belki yiyorum birde akşam 6 da yemek yiyorum,evde olmama ragmen yemek yemek aklıma bile gelmiyo sonra akşam ağlıyorum bebeğim beslenemiyo diye.iyi birşey yapmadığımın farkındayım allaha şükür bebek gayet iyi.Bunu sizinle paylaşmak istedim,dertleşip içimi azda olsun rahatllatıyım dedim.
canım nasıl dayanıosun o kadar süre yemek yemeden.ben çalıştığım halde her sabah kendime beslenme çantası yapıorum iş yerinde atıştırmak için.açıkçası senin durumun sağlıksız olduğunu düşünüorum yani meyve kuruyemişler falan yemelisin az az ama sık yemek gerekio bence.
Kızlar dün akşam kedi gibi yalanmaya başladım pasta pasta diye,Kociş int araştırdı o saatte açık pastane varmı diye bizim için beklediler kavuştum ve büyük parçasını mideye indirdim,ooooh afiyet olsun valla hiç kiloyu düşünmeden yedim ilk defa:)))))
Birde sabah 8 de kocişle kahvaltı yapıyorum,günboyu bir gofret belki yiyorum birde akşam 6 da yemek yiyorum,evde olmama ragmen yemek yemek aklıma bile gelmiyo sonra akşam ağlıyorum bebeğim beslenemiyo diye.iyi birşey yapmadığımın farkındayım allaha şükür bebek gayet iyi.Bunu sizinle paylaşmak istedim,dertleşip içimi azda olsun rahatllatıyım dedim.
ayy canım aynı durumdayız patates kızartmasına bayılıorum kendimi tutmasam sürekli yerim yani.eskidende severdim ama bu kadar canım çekmezdi.bende geçen haftasonu mc donalds da yedim bişiler ama yemekten sonra midem bulandı kendimi kötü hissettim uzun bi süre yemicem inşallah kendime söz verdim.kola içiomusunuz ben arada sırada onada dayanamıorum
benimde dün canım çok patates kızartması çekti normalde hiç yemem, heralde en son 1 -2 sene önce yenişimdir.
patatesleri yağda kızartıcak gibi kesip azcık yağlayıp tuzladım biraz üzerinde cajun baharat koydum fırına verdim, süpppperrr oldu, hiç kızartmanında agırlıgı olmadı
yemek içmek:) ilk aylarda hiç işim olmadı ama şimdi iştahım eski yeinde maşallah:)
kzıımda tatlandırıcılı sakız bile çiğnememiştim ama şimdi o kadar dikkat etmiyorum. kola ağzıma koymamıştım mesela. şimdi bazı yemeklerle içmesem olmuyor. bakalım kola içen anneden nasıl çocuk çıkacak size o zaman haber veririm:)
kızlar bu arada bana dua edin :)) yarın detaylı ultrasonum var.... ayrıca bayramdan hemen sonra annemlerin yanına gidiyorum bi 10 gün kalıcam... şu an yaşadığım şehir küçük olduğundan 4 boyutlu yok burda ama ben memleketten aldım iyi bir hastaneden randevu.. oğlumun cd si olacak artıkın :))
kızlar bu arada bana dua edin :)) yarın detaylı ultrasonum var.... ayrıca bayramdan hemen sonra annemlerin yanına gidiyorum bi 10 gün kalıcam... şu an yaşadığım şehir küçük olduğundan 4 boyutlu yok burda ama ben memleketten aldım iyi bir hastaneden randevu.. oğlumun cd si olacak artıkın :))
selam herkese, ben bişi sormak istiyorum... çatlaklar için olanlar dışında, nemlendirici krem falan kullanıyomusunuz? ben kullanmıyodum ama havaların da soğumasıyla birlikte ellerim falan acaip kuruyup çatladı, artık acımaya başladılar, günde bir kez krem sürmeye başladım ama sakıncası var mıdır die düşünmüyo değilim...
hayırlı sonuçlarla gel inşallah cnm..bu detaylı ultrason en son kaçıncı haftaya kdr, devlet hastanelerinde fln ücretsiz mi bide madem detaylı ultrason var niye önceleri 2li 3 lü 5 li test fln yapıyolar..herkes detaylı ultrasonda neyin ne olduğunu görmüyomu ztn.. bu üçünün cvbını istiyorum
selam herkese, ben bişi sormak istiyorum... çatlaklar için olanlar dışında, nemlendirici krem falan kullanıyomusunuz? ben kullanmıyodum ama havaların da soğumasıyla birlikte ellerim falan acaip kuruyup çatladı, artık acımaya başladılar, günde bir kez krem sürmeye başladım ama sakıncası var mıdır die düşünmüyo değilim...
kızlar demin pilates yaptım çok iyi hissediyorum kendimi..youtube dan 4 part halinde hamileler için pilates videoları buldum çok iyi vakti olanlara tavsiye ederim.. gebelikte pilates hem bilmem ne bölgesindeki kasları kuvvetlendirerek kolay doğuma hemde doğum sonra vücudun özellikle karın bölgesinin kolay toparlanmasına çok yardımcı oluyomuş..bn koca göbüşlü kalmak istemiyorum o yzdn kascam brz hergn yapmaya çalışcam.. hareketler ztn zorlayıcı hareketler değil kolay..
ben doktoruma platesi sormuştum o da önerebileceğim spor yürüyüş ve yüzme dedi.o kadarda kesin konuştuki bende bişey diyemedim.gerçi ikisinide yapmıorum ama yürüyüşe başlasam ii olcak.kilo almıorum die övünüodum ama artık almaya başladım.
evt cnm bnde sormuştum bnada snn yapabilceğin en iyi spor yürüyüş dedi ama bnm yürüyecek bi yerim yok yani öle gzl bi yürüyüş yapiim çarşı pazardada yürüyüş olmuyo çok verimli..sonra araştırdım uzman tv deki doktorlar fln öneriyo e ebru şallıda maşallah çatır çatır doğurdu hiç belli olmadan bnde dedm bi zararı olsa o kdr insan yapmazdı..millet kurslara gidiyo hamile platesi için..bikaç bi yerde doğum hikayesi okumuştum plates sayesinde çok rahat doğum yapmışlar bnde gaza geldim valla Allah hayır etsin ne diim.. bide hareketler zorlayıcı olmadığı içn boş oturmaktan iyidir yoksa çuval gibi olcam dedim artk.
bayanlar tecrubelerınızden yararlanmak istiyorum lutfen bana cevap verın hamilelik süphem var ama belırtılerden sadece baş donmesı var başka bır belırtım yok bırde uzayan vajınal akıntı beyaz ve kokusuz sizden ricam bu akıntı hamılelık belırtısı olabılır mı lutfen acıl cevaplayın..bende sizler gibi hamiş olmayı çook istiyorum.(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?