kızlar bn 8 aylık doğmuşum bu durumda premature mi oluyorum ve bu bnmde erken doğum riskimi artırıyo mu acaba bilen var mı? kan uyuşmazlığı da erken doğuma sebebiyet verebiliyomuş bzde oda var..
kızlar bn 8 aylık doğmuşum bu durumda premature mi oluyorum ve bu bnmde erken doğum riskimi artırıyo mu acaba bilen var mı? kan uyuşmazlığı da erken doğuma sebebiyet verebiliyomuş bzde oda var..
bence doktorunuzu dinleyin kızlar, boyatacak olursanız da bitkisel boya tercih edin..
ben zaten kendi saç rengime dönmeyi istiyodum ne zamandır, bahaneyle dönmüş oldum :)) ama şimdide saçımı boyamayı özledim, değişik değişik renklere boyamayı çok seviyorum, artık doğumdan sonra diyorum...
saol cnm rahatladımhayır canım alakası yok, senin erken doğumunun sebebi bir çok şey olabilir, tamamen annenin yapısı ve gebeliğin gelişimiyle alakalı.. sende de öyle olacak diye bir şey kesinlikle yok..
bir de, kan uyuşmazlığı benim annemle babamda da varmış, fakat ben de kardeşim de normal zamanında doğduk.. hem de sapasağlam.. hiç böyle şeylerle aklını karıştırma bence..
evt cnm ilk doğumda 72 saat içnde bi iğne yapıolar 2.de problem yaşanmasın diye kimi de hamileliğin 28.haftasındada bi iğne vurulmak grkiyomuş diyo ama bilemedm valla kafam karışık.. doktorum doğumdan sonra dedi bnde öyle yapcam napiimBu kan uyusmazlıgı ıcın ılk dogumda ıgne yapmıolrmı zatn? oyle bısey var dıye hatrlıorum bı tanıdık anlatmstı ılk cocugndn sonra ona hastanede ıgne vurmuslr ıkıncı cocukta porblem yasanmasın dıye oyle hatrlıorum yanls hatırlıosam affola
saol cnm rahatladım
evt cnm ilk doğumda 72 saat içnde bi iğne yapıolar 2.de problem yaşanmasın diye kimi de hamileliğin 28.haftasındada bi iğne vurulmak grkiyomuş diyo ama bilemedm valla kafam karışık.. doktorum doğumdan sonra dedi bnde öyle yapcam napiim
canım ben bi kuaföre sordum organik yada bitkisel boya istiorum hamileyim die.ee onların içindede elma portakal yok ya dedi onlardada var bişiler dedi.yani ilk kez gideceğim bi yer bile böle söledi.deriye çok yaklaştırmamak lazım falan filan dedi.kafam zaten karışıktı iice karıştı:)
herkese çok çok tşk ederim hastaneden döner dönmez hber vericm size iyiki varsınız....
Günaydın fıstık annişlerrrrrr....
Ben kara kara düşünüyorum, bayramda ne giysem diye, hamiş olunca gözler de hep üstünde oluyor...
Siz karar verdiniz mi ne giyeceğinize????
:115:
Günaydın fıstık annişlerrrrrr....
Ben kara kara düşünüyorum, bayramda ne giysem diye, hamiş olunca gözler de hep üstünde oluyor...
Siz karar verdiniz mi ne giyeceğinize????
:115:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?