Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kızlar bişi sorcam
şu saç boyama işi kimsenin aklına yatmadı bence peki bu durumda ayda bir kına sürülse nasıl olur acaba kızıl bir ton hiç yoktan iyidir
beyaz meyaz ortlak gibi dolaşmaktan iyidir herhalde ne dersiniz?

canım kınayı doktora bi sor istersen, ama doğal bitkisel bişey sonuçta.. sorun çıkarmaz gibi geliyor da, yine de sormadan hareket etmeyelim..

Son düzenleme:
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız ben daha hamıle kıyafetlerıne baslamadım su kısa olan bol elbıselerden alıp altına sıyah ya da lacıvert tayt ve uzun botlarla gayet şık bır dana gıbı gezıyorum

kızlar saclarınızı boyatmanızı kesınlıkle tavsiye etmıyorum ben doktora sordum boyatmaman bebişin sağlığı açısından daha hayırlı dedı

bu arada cuma gunu zeynep kamıl hastanesıne bebeğımı kontrole götürücem ve detaylı ultrason ve şeker yüklemesı ıcın gun talep edıcem bu arada bebiş 20 haftalık oldu

sizce kaç gun sonraya randevu verırler bu işlemler için özelde yaptırmak ıstemıyorum bır suru para gıdıyor dua edın en kısa sure için

randevu versınler kızlar sız bu testlerı kacıncı haftalarda yaptırdınız

- detaylı ultrason
-şeker yuklemesı

ben doktoruma danışıp 4.ayımda saçlarımın dibine gelmiycek şekilde saçlarımı kendi rengine boyattım içimde çok rahat valla.bebişimide doktorumuz gördü çok sağlıklı maşallah :))

aa cnm bnde bidahaki kontrollerde yani doğuma yakın zeynep kamile gitcem kontrole heralde..doğumu orda yapmak istiyorum Allah izin verrse ama sn gitcen madem ordaki durumdan haberdar edermisin bni nası bi yer nasıl bi ortam doktorlar nasıl fln gibi..en son annem kardeşimi orda doğurmuştu ama bn çok kçktüm htrlayamıyorum..devlet fln ama çok köklü ve iyi bi hastane bide sn bak bakalm memnun kalcakmısn? mrkla bekliyorum

ben doktoruma danışıp 4.ayımda saçlarımın dibine gelmiycek şekilde saçlarımı kendi rengine boyattım içimde çok rahat valla.bebişimide doktorumuz gördü çok sağlıklı maşallah :))

canım zaten bebeği kötü etkilediği ispatlanmamış, ama kimyasal nolur nolmaz düşüncesiyle doktorlar da ikiye ayrılıyor..

çok kesin kati zararı olsaydı (sigara alkol gibi) ispatlanırdı tıbben zaten..

ben epeydir girememiştim hatta şimdide hemen çıkcam çok iş var ama arkadaşım ağzına sağlık yani bu mudur BUDUR yaniiiii.

yok aletle ilgili hiç jbi problem yok hatta çok seviyorum ben onu sadece en başlarda kalp atışlarını bulmak zor oluyordu o yüzdende stres oluyordum o zmanlar jel kulllanıyordum ama şimdi jelsizde duyuluyor ama her duyduğun pıt pıt kalp diiil arada bi bebeğe giden damardaki yani bizim atardamarımızın pırlarıda duyuluyor ama ben hepsini duyunca mutlu oluyorum tıkır tıkır çalışııyor diye.

:)))))))

bence de..

sen nerelerdesin kuzum yaaa

geldim canım hafta sonu temizlik yaptım öldüm am agüzel oldu ev, bu haftada mutemet olduğum için hükümet maaşları önce ödeyelim demişya burnumuzdan geldi iş iş offf ama bayramdan sonra rapor alcam. Maaşlarıda erken ödüyoruz sonra yazık daha ayın başında insanların cebinde para kalmıyor(

Akşam kötü bişi yaptım kızlar epeydir çok dikkat ediyordum ama dün koca okuldaydı geç gelicekti bende cips aldım ve yedim tabi sonra hiç bişi yapadım yorgunum sandım ama tansiyonum fırlamış ayaklarım heryeri ödem şuan. Doktor dediki canın isteyice tadına ama bak yeme aman dikkat edin bi hata yaptım çok kötü fena bütün gece kabuslar yüzünden uyuyamadım hiç. tuz yasak diet peyinir ve zeytinle yaşanıyor şımarmaya gerek yok içerdeki bize muhtaç azıcık sıkcaz dimi dişimizi. kızımında kasları epey gelişti artık daha bi sıkı tekmeliyor.

Kızlar ya şaka maka biz bu hafta 24 ü dolduruyoruz.

canım sen yine iyi dikkat ediyosun, ben cipsleri falan yuvarlıyorum valla :26: patlamış mısır, çekirdek.. oyyy daha neler

bu topiğe başladığımız günü dün gibi hatırlıyorum, ne çabuk geçti o kadar hafta gerçekten ben de anlamadım canım.. hep beraber olunca daha da keyifliydi

detaylı ultrasona bu hafta cuma gidicem şeker yüklemesini henüz bilmiyorum...

ben epeydir girememiştim hatta şimdide hemen çıkcam çok iş var ama arkadaşım ağzına sağlık yani bu mudur BUDUR yaniiiii.

heheeh teşekkür ederim napim çok doldum... gittiğin yerde yemek yesen bile aa o zararlı değilmi aaa bundan ye faydalı yediğinden içtiğinde giydiğinden şişkoluğundan herşey mevzu oluyo... hep derim içimden ya iyi şeyler söyle gel mutluluğumu paylaş yada sus tut içinde arkamdan ne söylersen söyle :))

bayramda daha da artacak o yorumları kızlar hazır olun, her gittiğiniz yerde bi yorumla karşılaşcaksınız.. hele bi de cep telefonunu kapat diyenler yok mu, sinir ediyolar beni, yahu cep telefonumu kapatsam yanımdaki insanlarınki açık, her yerde wireless var..
çözüm mü yani
çok biliyolar :))

kesinlikle katılıorum sana.o kadarda abartmaya gerek yok.çocuk şimdiden alışsın telefona hem ilerde onunda elinden düşmücek:)

canım sen yine iyi dikkat ediyosun, ben cipsleri falan yuvarlıyorum valla :26: patlamış mısır, çekirdek.. oyyy daha neler

Selam tatlım. Çekirdek ve evde yaptıgın patlamıs mısır neyse de lutfen cips yeme yada elinden geldigince yememye calıs. Hatta cipsleri hayatınızdan tamamen cıkartın, cogu dogal degil ve bunyenize cok zararlı. Ben cipslerin hemen hemen hepsinin icerigine baktım aralarında en dogalı sade lays, yiyecekseniz de onu yiyin bence. Mumkun oldugunca dogal beslenin ve aldıgınız tatlı urunlerin icinde glikoz surubu varsa ozellikle tuketmemeye calısın yada cok az tuketin. Glikoz surubu Avrupa'nın bircok ulkesinde ve bilgim kadarıyla ABD yasaklandı. Bu eti, ülker vs cikolataların fiyatlarının bu kadar dusuk olmasının sebebi seker yerine glikoz surubu kullanılmasından dolayı. Glikoz surubu ise bir hayli kansorejen bir madde. Bilgilendirmesi benden yiyip içip içmeme kararını vermesi sizden. :)) Opuyorum hepinizi kocaman.

ayyy arkadaşlar bn çikolata fln gibi tatlı şeler yemeden yaşayamıorm resmen krize giriyorum..bide pazr günü görümcemde otururken baya kalabalıktık çocuklar cips almış bzde dayanamadk yedik..hamileliğimden beri ilk defa yedm deli gibi cnm istemesine rağmen yemiyodum ama o gün koyverdm elimin altında görünce..neyse akşam oldu eşim bni almaya gelcekti bnde hazırlanırken birden bire kalbim deli gibi çarpmaya başım zonklamaya ve dönmeye başladı..ama en çok rahatsz edenide kalbimdi..ya anlatamam kızlar milletle helalleşcektim nerdeyse yani kesin ölüyorum dedim kalbim azıma kdr çıktı resmen artık cnm acımaya nefes alamamaya fln başladım..ayakta dursam düşüp bayılcam..neyse bi şekilde aşağı kdr indim eşimde arkadaşların arabasıyla aşada bekliyodu oraya yürüyene kdr devam etti sonra arabaya bnp brz uzaklaşınca geçti.. hastane yolunu tutmuştuk sonra geçince dedm eve gidelm..acaba cipstenmiydi o aklıma hiç öyle bi ihtimal gelmedi..yemek olrk sadece pilav ve çorba yemiştm ztn yediklerimdende olamz..

Tamam cips zararlı da zehir yada uyarıcı degil ki. :) Sanmıyorum cipsten oldugunu denk gelmistir. Aam bence sen yine de yeme.

kızlar bende cips yemiyorum ama çekirdek ve patlamış mısır evde kendim yapıp arada yiyorum.hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. dikkat edeyim dediğinde insan daha bi kaçırıyor ölçüyü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…