günaydın kızlar çarşamba günü hemoroid ameliyatı olucam dualarınızı esirgemeyin
Allah kolaylık versin canım.inşallah kurtulacaksın bu sıkıntılardan.Çok kolay geçer inşallah ameliyatın ve rahatlarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLERRRR
Öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşayım, doğumdan sonra meme uçlarında yaşayacağımız muhtemel olan çatlak ve yaralar için şimdiden alabileceğimiz bir önlem varmış ki şöyle; duş alırken meme uçlarınıza masaj yaparsak (özellikle yağla) nemi daha iyi hapsedeceği için yaralanmalar ve çatlaklar daha az oluşuyormuş..
slm kızlar... bayadır giremiyordum...ösledim yaff...ama çok durgun gördüm sayfayı nereye gitti hatunlar diye düşünmüyor diilim hani aklıma facebookta oldukları gelio ama neyse...
bu hafta süprizlerle geçti ...kociş gitmiş bebek karyolası almış. birde dayanamaypı oğlumuza 18 lik delikanlı kıyafetlerinin yeni doğan modelinden almış. bende zıbınlar tulumlar almıştım.bir sürü eşyamız oldu.... daha erken mi die düşünüyorum ama kocişinde benimde içim durmuyor.spor ayakkabası bile var yeni doğan modelinden...:))))
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma geçmiş olsun diyorum inşallah başarılı geçer sağlığına kavuşursun cnm...
slm kızlar... bayadır giremiyordum...ösledim yaff...ama çok durgun gördüm sayfayı nereye gitti hatunlar diye düşünmüyor diilim hani aklıma facebookta oldukları gelio ama neyse...
bu hafta süprizlerle geçti ...kociş gitmiş bebek karyolası almış. birde dayanamaypı oğlumuza 18 lik delikanlı kıyafetlerinin yeni doğan modelinden almış. bende zıbınlar tulumlar almıştım.bir sürü eşyamız oldu.... daha erken mi die düşünüyorum ama kocişinde benimde içim durmuyor.spor ayakkabası bile var yeni doğan modelinden...:))))
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma geçmiş olsun diyorum inşallah başarılı geçer sağlığına kavuşursun cnm...
GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLERRRR
Öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşayım, doğumdan sonra meme uçlarında yaşayacağımız muhtemel olan çatlak ve yaralar için şimdiden alabileceğimiz bir önlem varmış ki şöyle; duş alırken meme uçlarınıza masaj yaparsak (özellikle yağla) nemi daha iyi hapsedeceği için yaralanmalar ve çatlaklar daha az oluşuyormuş..
Allahım anlış alıntı ile cvplamışım:)
Quiter demek istedim sanırım:)))
aynen yaa bnde almak istiyorum ama baba 7.aydan önce çöp bile almıcaz diyo.. neyseki bitanecik rahmetli babanneciğim düğünümden önce 2 tane bebiş battaniyesi 1 hırka ve 2 tane çok şirin patik örmüştü.. onlara bakıorm ara sıra çok şirinler..inşallah Allah giydirmeyi nasip eder..ne güzel :) cicileri alınmış küçük beyin....Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin....biz tek bi mendil bile almadık daha.
vay be kötüymüş o illaki dokunuruz ki kremlenirken fln yanlışlıklada olsa..bihtercim,
biraz tecrübeli bir hamile olarak, bildiğim kadarıyla. BElli bir aydan sonra göğüs uçlarına dokunmak erken doğumu tetikliyor.
kızıma hamileyken doktorum sıkı sıkı uyarmıştı. duş alırken bie dokunma diye.
hmm, iyiymiş.ama yağdan kastın ne, özel bi yağ mı ?
bihtercim,
biraz tecrübeli bir hamile olarak, bildiğim kadarıyla. BElli bir aydan sonra göğüs uçlarına dokunmak erken doğumu tetikliyor.
kızlaaarrr saçlar en duurmdaaa?boya zamanım geldide geçio bile hep bayramda boyatırım die erteledim durdum şimdi bayramada az kaldı bi cesaret gidip boyatamadım hala.sizler boyatıomusunuz??
kızlaaarrr saçlar en duurmdaaa?boya zamanım geldide geçio bile hep bayramda boyatırım die erteledim durdum şimdi bayramada az kaldı bi cesaret gidip boyatamadım hala.sizler boyatıomusunuz??
bihtercim,
cnmm en kararsız olduğum konuya değinmişsin...aynı dert bende de var. hamile kalmadan önce saçlarım bakır karameldi ve daha yeni açılıp boyanmıştı. birdahada h,ç boyanmadı ve boya gitti açıcının o iğrenç ishal sarısı rengi kaldı diplerde de bir karış siyah ve beyaz ağırlıklı saç. görüntünün iğrençliğini sen hesap et artık...şimdi bayram gelio boyatsam mı diiom ama başta eşim ve annem olmak üzere sakın boyatma diyen ağır bir baskı var üstümde. açıkcası bende korkuyorum ya bişi olursa die. bende çözümü tepede topuz yapıp bandana takmakta buldum. elbiseme göre. ama ne yapsam bilmiom. boyatsak mıki?
bence doktorunuzu dinleyin kızlar, boyatacak olursanız da bitkisel boya tercih edin..
ben zaten kendi saç rengime dönmeyi istiyodum ne zamandır, bahaneyle dönmüş oldum :)) ama şimdide saçımı boyamayı özledim, değişik değişik renklere boyamayı çok seviyorum, artık doğumdan sonra diyorum...
bende kendi saçımda koyu ama yıllardır siyaha yakın koyu kestaneye boyatıyordum... eşimde hep aceba açık renk sana yakışırmıydı derdi.. hazır boyamıyoken doğumdan sonra belki bi çılgınlık yaparım bahanesiyel.. bi gölge filan denerim :))