Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

slm kızlar... bayadır giremiyordum...ösledim yaff...ama çok durgun gördüm sayfayı nereye gitti hatunlar diye düşünmüyor diilim hani aklıma facebookta oldukları gelio ama neyse...
bu hafta süprizlerle geçti ...kociş gitmiş bebek karyolası almış. birde dayanamaypı oğlumuza 18 lik delikanlı kıyafetlerinin yeni doğan modelinden almış. bende zıbınlar tulumlar almıştım.bir sürü eşyamız oldu.... daha erken mi die düşünüyorum ama kocişinde benimde içim durmuyor.spor ayakkabası bile var yeni doğan modelinden...:))))
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma geçmiş olsun diyorum inşallah başarılı geçer sağlığına kavuşursun cnm...

GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLERRRR

Öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşayım, doğumdan sonra meme uçlarında yaşayacağımız muhtemel olan çatlak ve yaralar için şimdiden alabileceğimiz bir önlem varmış ki şöyle; duş alırken meme uçlarınıza masaj yaparsak (özellikle yağla) nemi daha iyi hapsedeceği için yaralanmalar ve çatlaklar daha az oluşuyormuş..

hmm, iyiymiş.ama yağdan kastın ne, özel bi yağ mı ?

slm kızlar... bayadır giremiyordum...ösledim yaff...ama çok durgun gördüm sayfayı nereye gitti hatunlar diye düşünmüyor diilim hani aklıma facebookta oldukları gelio ama neyse...
bu hafta süprizlerle geçti ...kociş gitmiş bebek karyolası almış. birde dayanamaypı oğlumuza 18 lik delikanlı kıyafetlerinin yeni doğan modelinden almış. bende zıbınlar tulumlar almıştım.bir sürü eşyamız oldu.... daha erken mi die düşünüyorum ama kocişinde benimde içim durmuyor.spor ayakkabası bile var yeni doğan modelinden...:))))
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma geçmiş olsun diyorum inşallah başarılı geçer sağlığına kavuşursun cnm...

ne güzel :) cicileri alınmış küçük beyin....Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin....biz tek bi mendil bile almadık daha.

bihtercim,

biraz tecrübeli bir hamile olarak, bildiğim kadarıyla. BElli bir aydan sonra göğüs uçlarına dokunmak erken doğumu tetikliyor.
kızıma hamileyken doktorum sıkı sıkı uyarmıştı. duş alırken bie dokunma diye.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLERRRR

Öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşayım, doğumdan sonra meme uçlarında yaşayacağımız muhtemel olan çatlak ve yaralar için şimdiden alabileceğimiz bir önlem varmış ki şöyle; duş alırken meme uçlarınıza masaj yaparsak (özellikle yağla) nemi daha iyi hapsedeceği için yaralanmalar ve çatlaklar daha az oluşuyormuş..

Allahım anlış alıntı ile cvplamışım:)
Quiter demek istedim sanırım:)))

kızlaaarrr saçlar en duurmdaaa?boya zamanım geldide geçio bile hep bayramda boyatırım die erteledim durdum şimdi bayramada az kaldı bi cesaret gidip boyatamadım hala.sizler boyatıomusunuz??

ne güzel :) cicileri alınmış küçük beyin....Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin....biz tek bi mendil bile almadık daha.
aynen yaa bnde almak istiyorum ama baba 7.aydan önce çöp bile almıcaz diyo.. neyseki bitanecik rahmetli babanneciğim düğünümden önce 2 tane bebiş battaniyesi 1 hırka ve 2 tane çok şirin patik örmüştü.. onlara bakıorm ara sıra çok şirinler..inşallah Allah giydirmeyi nasip eder..
bihtercim,

biraz tecrübeli bir hamile olarak, bildiğim kadarıyla. BElli bir aydan sonra göğüs uçlarına dokunmak erken doğumu tetikliyor.
vay be kötüymüş o illaki dokunuruz ki kremlenirken fln yanlışlıklada olsa..

günaydın kızlar çarşamba günü hemoroid ameliyatı olucam dualarınızı esirgemeyin

canım hadi kurtul şundan, şimdiden geçmiş olsun haber ver bizlere de...

haftasonu kimse olmuyor bizim topikte :1: gezenti annişler haftaiçi burda mesai yapıyoalr haftasonu herkes gezmelerde.. facebook sayfası ayrı bir uygulama canım, burdaki kimse oraya kaymadı yani..

hmm, iyiymiş.ama yağdan kastın ne, özel bi yağ mı ?

hayır kuzum, bebe yağı ya da badem yağı.. çatlamamak için kullandıklarımızdan..

bihtercim,

aaaa bunu hiç duymadım inan ki, ilk kez duyuyorum.. benimkini de eczacım söyledi ama şaşırdım doğrusu.. bu işi araştırmak lazım

kızlaaarrr saçlar en duurmdaaa?boya zamanım geldide geçio bile hep bayramda boyatırım die erteledim durdum şimdi bayramada az kaldı bi cesaret gidip boyatamadım hala.sizler boyatıomusunuz??

canım ben saldım kendi rengime, ama doktorlar çok dipten yapılmadıktan sonra çok sakıncalı olmadığını söylüyor, yine de tabi neden riske gireyim düşüncesiyle boyamıyorum ama.. seninki çok mu şart?? bi 3-4 ay daha beklesen??

canım ben saldım kendi rengime, ama doktorlar çok dipten yapılmadıktan sonra çok sakıncalı olmadığını söylüyor, yine de tabi neden riske gireyim düşüncesiyle boyamıyorum ama.. seninki çok mu şart?? bi 3-4 ay daha beklesen??[/QUOTE]

saçlarım açık renkti hem diplerim yani siyahlar hemde beyazlarım çıktı ama kararsızım hala.bakımsız bi hamile olmakta istemiorummm bilmiorum

cnmm en kararsız olduğum konuya değinmişsin...aynı dert bende de var. hamile kalmadan önce saçlarım bakır karameldi ve daha yeni açılıp boyanmıştı. birdahada h,ç boyanmadı ve boya gitti açıcının o iğrenç ishal sarısı rengi kaldı diplerde de bir karış siyah ve beyaz ağırlıklı saç. görüntünün iğrençliğini sen hesap et artık...şimdi bayram gelio boyatsam mı diiom ama başta eşim ve annem olmak üzere sakın boyatma diyen ağır bir baskı var üstümde. açıkcası bende korkuyorum ya bişi olursa die. bende çözümü tepede topuz yapıp bandana takmakta buldum. elbiseme göre. ama ne yapsam bilmiom. boyatsak mıki?

canım inşallah ameliyatında iyi gececek hemaroid sıkıntısından da kurtulcan hamişliğin kalan süresini de çok daha keyifli yaşicaksın :) iyi haberlerini bekliyoruz :))

evet canım bir kısım facebooktaki gruba geçti ama ben hem ordayım hem burda :) buranın yeri çok daha özel benim için... alışverişe de başlamakla iyi ettin bence alacak onca şey var bi yerden başlamış oldun :))

bihtercim,

anaa bunu iyice öğrenmek lazım :)) belli ay derken ne zaman itibariyle aceba...

ben boyatmıyorum canım.. benim saçlarım kestane koyusundan :)) bende beyazda bolca var.. özendiğim bi yere gideceğim zaman bandana ya da taç takıyorum idare ediyorum canım...

cnmm en kararsız olduğum konuya değinmişsin...aynı dert bende de var. hamile kalmadan önce saçlarım bakır karameldi ve daha yeni açılıp boyanmıştı. birdahada h,ç boyanmadı ve boya gitti açıcının o iğrenç ishal sarısı rengi kaldı diplerde de bir karış siyah ve beyaz ağırlıklı saç. görüntünün iğrençliğini sen hesap et artık...şimdi bayram gelio boyatsam mı diiom ama başta eşim ve annem olmak üzere sakın boyatma diyen ağır bir baskı var üstümde. açıkcası bende korkuyorum ya bişi olursa die. bende çözümü tepede topuz yapıp bandana takmakta buldum. elbiseme göre. ama ne yapsam bilmiom. boyatsak mıki?

desene aynı durumdayız benimde eşim ve annem bana bırakıo bende kararsızım şimdi boyatsam bide doğumdan önce boyatırım diorum iki boyada fazlamı bilniorum doktorum kesinlikle hayır dedi sadeec doğumdan 2gün önce boyatabilirsin dedi.doğum önceside şart yani hem bidünya insan ziyaretime gelir hem fotoğraflarda güzel olmak lazım hemde bebek doğunca uzun bi süre kuaföre gitmek zor gelebilir.bandana mantıklı aslında ama doğrudüzgün bişi bulamadım ben.siz nerden alıosunuz

bence doktorunuzu dinleyin kızlar, boyatacak olursanız da bitkisel boya tercih edin..

ben zaten kendi saç rengime dönmeyi istiyodum ne zamandır, bahaneyle dönmüş oldum :)) ama şimdide saçımı boyamayı özledim, değişik değişik renklere boyamayı çok seviyorum, artık doğumdan sonra diyorum...

bence doktorunuzu dinleyin kızlar, boyatacak olursanız da bitkisel boya tercih edin..

ben zaten kendi saç rengime dönmeyi istiyodum ne zamandır, bahaneyle dönmüş oldum :)) ama şimdide saçımı boyamayı özledim, değişik değişik renklere boyamayı çok seviyorum, artık doğumdan sonra diyorum...

bende kendi saçımda koyu ama yıllardır siyaha yakın koyu kestaneye boyatıyordum... eşimde hep aceba açık renk sana yakışırmıydı derdi.. hazır boyamıyoken doğumdan sonra belki bi çılgınlık yaparım bahanesiyel.. bi gölge filan denerim :))

inşallah sorunsuz atlatırsın cnm ve kurtulursun bu sıkıntıdan..allah yardımcın olsun.çok dikkat etmek gerekiyor özellikle ameliyat sonrası dönemde..doktorun iyi bir doktor dimi,sonrasında sorun yaşamada,dualarımız seninle cnm.

bende kendi saçımda koyu ama yıllardır siyaha yakın koyu kestaneye boyatıyordum... eşimde hep aceba açık renk sana yakışırmıydı derdi.. hazır boyamıyoken doğumdan sonra belki bi çılgınlık yaparım bahanesiyel.. bi gölge filan denerim :))

Aynen bi çılgınlık yapasım var benim de, sapsarı sık röfle falan :)))

delirdik :D

yasak ya, nasıl çekici geliyo şimdi tabi

Back