ufff walla aynen beni de hayattan soğutuyo o yanma... hatta üstüne sıcak bişe içemiyorum anki gırtlağım çürümüş gibi yanıyoayy bndede o sorun var...hemde öyle böyle yanma değil bi başladımı varya öksürtüyo böle zehir gibi boğazıma kdr çıkıyo..bnm mide sakattı zatn hamilelikte iyice beter oluyomuş hele ileriki zmnlarda düşünemiyorm.. resmen hayattan soğutuyo bni bu yanma olayı o kdr fena yani.. saçlı olcak fln diyolar böle durumlarda... şehir efsaneleri işte :))
ufff walla aynen beni de hayattan soğutuyo o yanma... hatta üstüne sıcak bişe içemiyorum anki gırtlağım çürümüş gibi yanıyomide asidimiz oraya kdr çıkıyomuş işte... düşün ne kdr sert bi asit, mahvediyo bizi... bi bardak soğuk süt geliyo hakkından... Bugün doktoruma sordum renin çiğneme tableti al dedi... ama alasım yok hiç kimyasalla çözmek istemiyorum bu işi
guiter benim OĞLUŞUMUDA ekledinmi?allah nasip ederse adı ayaz olacak.maşallah çok hareketli ama geçen 2 gün çok az hissettim tabi pimpiriklendim kocişle doktoraşükür birşey yokmuş ama doktor yaptığın doğru bebeğin suyu azaldığı için hareketleri azalabiliyor dedi.ve öğrendimki hemen hemen her anne adayı bu şikayetle geliyormuş.demekki bu benim pimpirikliğim değilde annelik içgüdüsü sanırım. ama anlayamadığım birşey var ben bu kadar korkarken eşim nasıl bu kadar rahat anlamıyorum
yalnız gerçekten bir can taşıdığımı tekmelerini hissedince anladım.hepinizin bebişlerini öpüyorum allah meleklerinizi korusun
bende angel soundla dinliyorum ama çok sık yapmamaya çalışıyorum böle canım sıkılınca kendimi kötü hissedince bide hareketler azalınca dayanamıyorum kaçıyorum yatak odasına eşim gelip yine yaramazlıkmı yapıyorsun diyor. :)
valla kızlar 23 haftamız doldu 7,5 kg aldım ama çok kilolu hamile kaldığım için biraz sıkıntı yinede bende insanların patavatsızlıklarından bıktım aaaaa benimki 6. ayının sonunda çıkmıştı senin karnın ne çabuk büyüdü. Şişkoyum ben şişkoyummmm
casper87 canım Allah yardımcın olsun, olabildiğince kendini sakin tutmaya çalış bebeğinin ve senin sağlığın için ama bende inanıyorum hiç bişi olmadan alıcan kucağına kuzunu, doktorunu güzel dinle dualaraımız seninle.
Valla biz çok yüz göz olduk kocayla hiç rahatımı bozmuyorum valla her seferinde kaçacak yer ararsam sabah işe mişe gidemem çünki çok GAZIM varşimdi her gün düzenli salata yapıyoruz içinede turp rendeliyor kocam ama biliyorum hepsi kızı için doğunca nasılsa izin alcan diyo sende bize bakcan.
hepinizi öperim yiğenlerime iyi bakın...kendinizede sevgiler.
süper bir aletmiş bu yaa..tedirginlikle durmaktansa,fiyatıda 100 ytl aslında çok bir şey değil ama kocam almıyor bna deli ediyor beni,bebek olacak masraf yapmaya gerek yok diyor çıkıyor işin içinden evlilik yıldönümü d.günü falanda değilki bahanemi olsun..bnm de akşam hiç oynamadı nasıl tedirginim anlatamam
ayy kızlar uyuz oldum eğer bidaha ayy snn ne erken göbeen çıkmış bnmki şu ayda çıkmıştı fln derlerse "ama bn sn değilim malesef" diyin nolurr saçını başını yolmak istiyorum öyle insanların..
ufff walla aynen beni de hayattan soğutuyo o yanma... hatta üstüne sıcak bişe içemiyorum anki gırtlağım çürümüş gibi yanıyomide asidimiz oraya kdr çıkıyomuş işte... düşün ne kdr sert bi asit, mahvediyo bizi... bi bardak soğuk süt geliyo hakkından... Bugün doktoruma sordum renin çiğneme tableti al dedi... ama alasım yok hiç kimyasalla çözmek istemiyorum bu işi
kızlar geceden beri resmen adet sancısı çekiyorum yaa..ama sadece sol kasığımda..öyle deli gibi bi sancı değil ama çok rahatsız ve tedirgin edici..nolur söyleyin normal mi bu? karnım birden brz daha büyüdü gibi.. bebeğimden hiç ses yok ztn ne zmn hissetceksem
Kimsecikler yok valla.Ben de sabahtan beri gezdim durdum,şimdi de kocamı nöbete gönderdim geçtim netin başına.
Bugün dr'a gittik.Ayrıntılı usg ye girdik.Herşeyimiz güzeldi,normal olarak seyir ediyor drun deyişikyle.
Orada herşey normal dediler.Ama biz eve gelip netten 21.haftada bebeğin boyu ve kilosu diye netten araştıralım dedik.Kilosu güzel ama boyu netteki verilere göre az.Nette 28 yazıyo bizimki 21.Sönradan heralde şu baş-popo yada baş ayak ölçümü var ya ondan az diye düşündük.Bilmiyorum ya kendimizi
kandırdık ya da gerçekten doğru düşündük.Sizce??
Kimsecikler yok valla.Ben de sabahtan beri gezdim durdum,şimdi de kocamı nöbete gönderdim geçtim netin başına.
Bugün dr'a gittik.Ayrıntılı usg ye girdik.Herşeyimiz güzeldi,normal olarak seyir ediyor drun deyişikyle.
Orada herşey normal dediler.Ama biz eve gelip netten 21.haftada bebeğin boyu ve kilosu diye netten araştıralım dedik.Kilosu güzel ama boyu netteki verilere göre az.Nette 28 yazıyo bizimki 21.Sönradan heralde şu baş-popo yada baş ayak ölçümü var ya ondan az diye düşündük.Bilmiyorum ya kendimizi
Kendını kandırmamıssındır dıye moral vermek ıstedım:))) o dedıgn dogru ama bazılrı bas popo mesafesı bazılrıda tepeden trnaga boyu ayrıca cnm bu degerlere takılmak ıcın cok erken dıye dusunuorum ve kıyaslamak son derece yanlıs hıc oyle seylere takılıp moralını bozma dr sana saglıgı yerınde gelısımı normal dıyosa bundan ıyısı yok varsn onundekı 10 ornekten 5cm kısa olsn 500 grm eksk olsn saglklı olduktan sonra gerısı bos dıye dusunuorum:)
yok cnm takılma sn onlara bnde son gittiğimde 17 cm fln olması grkirken bnmki 14 cm di hemde kilosu 100 gr yazıyodu bnmki 155 gr dı..bnde baya bi korktum bebişim tombik olcak diye anası o kdr yerse tabi zayıf bi bebek bekleyemez elbette ama nettekiler ortalama boy veriolar nasıl snn boyunla bnm boyum bir değilse ordaki hesapta bzmkilerle tutmayabilir cnm.. şöyle düşün Türk standartlarına göre normalhani hep kndimizi avuturuz ya şahsen kndi adıma konuşiim boyu kısa olanların fix lafıdır.. eşimede söylemiştim boyu şu kdr olması grkiyomuş fln diye netten okuduğum bilgilere göre oda diyo desene bzmkinin boyu kısa olcak.. e heralde bzm gibi ufaklıklardan selvi boylu alyazmalı bişi beklemiyodur diye düşünüyorum..
evet cnm doğru söylüyorsun aten başladı tekrardan hareketlere..ama bnm cnm kocacım dayanamayıp sürpriz yapmış bana vermiş siparişi,dursunda kullanmam ben..pek nazlı senin gelin valla:))
peki bi losyon falan sürüyomusun
ben abarttım biraz ultrason jeli aldım onla dinliyorum:)
günaydın kızlar sabah sabah koptum gülmekten gaz muhabbetine
koca göbüşlü gazmanlar olduk resmen, eniştem benle alay ediyodu, içindeki bebek mi emin misin gaz olmasın diye, hakkaten yarısından fazlası gaz galiba adam doğru söylüyo
hele bi de kuru fasulye barbunya falan yersem artık kaçacak yerim de yok, büzerekten yapmaya çalışıyom ki sesi çıkmasın bari :))))))
ultrason jelii ne işe yarıyoor cook merak ettım de
günaydın kızlar çarşamba günü hemoroid ameliyatı olucam dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?