Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ufff walla aynen beni de hayattan soğutuyo o yanma... hatta üstüne sıcak bişe içemiyorum anki gırtlağım çürümüş gibi yanıyo mide asidimiz oraya kdr çıkıyomuş işte... düşün ne kdr sert bi asit, mahvediyo bizi... bi bardak soğuk süt geliyo hakkından... Bugün doktoruma sordum renin çiğneme tableti al dedi... ama alasım yok hiç kimyasalla çözmek istemiyorum bu işi

evt cnm ona bakarsan gaviscon kullanıyodum bn önceden şurubunu çok iyi geliyodu hata doktorlar bazı hamile arkadaşlarıma vermişler ama bn çekerim valla o yanmayıda ilaç içmem..Yananı görür Allah e görür inşallah çaresi yoktur mazallahhh :)))

kızlar geceden beri resmen adet sancısı çekiyorum yaa..ama sadece sol kasığımda..öyle deli gibi bi sancı değil ama çok rahatsız ve tedirgin edici..nolur söyleyin normal mi bu? karnım birden brz daha büyüdü gibi.. bebeğimden hiç ses yok ztn ne zmn hissetceksem

dün yoktum ama tabiki takipteydiniz :)) eveet bu seferki mevzu çevrenin boş lafları olmuş :)) aynı sıkıntı bende de var :)) aa karnın sanki 6 aylık gb filan... napim yani sorun bu mu şimdi.. hamileyim sağlıklıyım mutluyum... sana ne neyin hesabını yapıyosun anlamadımki... ya sus yorum yapma yada aa hamilesin demek maşallah filan de yalandan güzel bişeyler söyle.. hamileyim ben adı üstünde hamile demek hormonları tepe taklak olmuş duygu sorunları ve gelgitler yaşayabilen değişik psikolojisi olan ama bebeği olacağı için mutlu ve her önüne gelenle bu sevincini paylaşmak isteyen insan demek :)))) bunu anlamak bu kadar zor olmadı... karnım büyük şişkoyum ama mutluyum kardeşim bozma keyfimi :))) sal beni ... dimi ama :))))

inşallah hayırlı evlat olur canım sağlığıyla gelsin bebişin...
ama su konusunda haklısın da havalar soğuyunca bende sudan soğudum ( gece yine zorluyorumda gündüz hiç içemiyorum malesef (

kiloyu boşver arkadaşım.. insanların yorumunu da boşver :)) sen mutlumusun.. bebişte sende sağlıklımısın önemli olan o :))

tedirgin olma canım dünürüm :86:.. benimde bazı gün hiç ses yok bazı dün 1 en fazla 2 o da o an dinlenmessem hissedemem herhalde.. bizim haftalarımızda normalmiş....
bende de va aletten ama inan pek dinlemiyorum.. doktorum bana çok dinleme dedi.. ısı mı ne yayıyormuş bebişin rahatsız olur dedi.. ölece duruyo kenarda... arada naz yapıyordur benim güzel gelinim :))))

arkadaşım bknz ilk satırlarıma :)) içimi döktüm rahatladım :))

canım onlar vücuttan direk atılıyo rahatlıkla rennie kullanabilirsin... çok yandığında kullan günde 2 3 tane bişey olmaz... o zararsız ...

bende geçen hafta öle oldum.. eskiden karnım alt bölgesi şişti şimdi birden göğusum altı şişiverdi.. anaa bi baktım ki böle top gb bütün bi karnım oluverdi ansızın.. panik yapma karnın büyüyordur... tabi dayanılmaz sancın varsa sor doktoruna ama dediğim gb belki büyüdüğü içindir...

ve son olarak her ne kadar kutlamalar iptal edildiysede ki buna çooook üzüldü... hepinizin cumhuriyet bayramını kutlarım... inşallah bizler çocukalrımızı bu bilinçle yetiştirecek sorumluluk ve bilinç sahibi birer ebeveyn oluruz...

Kimsecikler yok valla.Ben de sabahtan beri gezdim durdum,şimdi de kocamı nöbete gönderdim geçtim netin başına.
Bugün dr'a gittik.Ayrıntılı usg ye girdik.Herşeyimiz güzeldi,normal olarak seyir ediyor drun deyişikyle.
Orada herşey normal dediler.Ama biz eve gelip netten 21.haftada bebeğin boyu ve kilosu diye netten araştıralım dedik.Kilosu güzel ama boyu netteki verilere göre az.Nette 28 yazıyo bizimki 21.Sönradan heralde şu baş-popo yada baş ayak ölçümü var ya ondan az diye düşündük.Bilmiyorum ya kendimi kandırdık ya da gerçekten doğru düşündük.Sizce??

Sağolun kızlar.Aslında çok doğru söylemişsiniz ve daha da erken.Dr zaten normal ii dedi daha ne dimi?:>işte siz aynı duruma düşseydiniz benim gibi ben de size sağlıklı bir beyinle düşünüp size moral verirdim.Ama kendinin başına gelince insan doğru düşünemiyor.Ama haklısınız ddiklerinde sağolun.
1.si dr sağlıklı dedi daha ne kurcalıyorsun
2.si de internetteki ortalamalara aldanmamak lazım diyerekten kendime kızdım:>

quiter benım kızımıda ekle listeye

ultrason jelii ne işe yarıyoor cook merak ettım de

zaten o aletten verim alabilmeniz için usg jeli gerekiyor.. yani abartmadın doğrusunu yaptın :)) ultarson jelini hem aletin tepesine biraz da karnına sürüp öyle daha net dinliyosun kalp atışlarını

GÜNAYDIN GÜZEL ANNİŞLERRRR

Öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşayım, doğumdan sonra meme uçlarında yaşayacağımız muhtemel olan çatlak ve yaralar için şimdiden alabileceğimiz bir önlem varmış ki şöyle; duş alırken meme uçlarınıza masaj yaparsak (özellikle yağla) nemi daha iyi hapsedeceği için yaralanmalar ve çatlaklar daha az oluşuyormuş..

Kızlar detaylı ultrasona girdik,kızım maşallah çok iyi ve çooooooooooook hareketli ama sadece 15 dk görebildim.Çıkınca eşime sarılıp yalvardım resmen o makineden bizde alalım diye.Çok sulugözlü oldum ben ya:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…