- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bişi sorcam
şu saç boyama işi kimsenin aklına yatmadı bence peki bu durumda ayda bir kına sürülse nasıl olur acaba kızıl bir ton hiç yoktan iyidir
beyaz meyaz ortlak gibi dolaşmaktan iyidir herhalde ne dersiniz?![]()
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız ben daha hamıle kıyafetlerıne baslamadım su kısa olan bol elbıselerden alıp altına sıyah ya da lacıvert tayt ve uzun botlarla gayet şık bır dana gıbı gezıyorum
kızlar saclarınızı boyatmanızı kesınlıkle tavsiye etmıyorum ben doktora sordum boyatmaman bebişin sağlığı açısından daha hayırlı dedı
bu arada cuma gunu zeynep kamıl hastanesıne bebeğımı kontrole götürücem ve detaylı ultrason ve şeker yüklemesı ıcın gun talep edıcem bu arada bebiş 20 haftalık oldu
sizce kaç gun sonraya randevu verırler bu işlemler için özelde yaptırmak ıstemıyorum bır suru para gıdıyor dua edın en kısa sure için
randevu versınler kızlar sız bu testlerı kacıncı haftalarda yaptırdınız
- detaylı ultrason
-şeker yuklemesı
ben doktoruma danışıp 4.ayımda saçlarımın dibine gelmiycek şekilde saçlarımı kendi rengine boyattım içimde çok rahat valla.bebişimide doktorumuz gördü çok sağlıklı maşallah :))
dün yoktum ama tabiki takipteydiniz :)) eveet bu seferki mevzu çevrenin boş lafları olmuş :)) aynı sıkıntı bende de var :)) aa karnın sanki 6 aylık gb filan... napim yani sorun bu mu şimdi.. hamileyim sağlıklıyım mutluyum... sana ne neyin hesabını yapıyosun anlamadımki... ya sus yorum yapma yada aa hamilesin demek maşallah filan de yalandan güzel bişeyler söyle.. hamileyim ben adı üstünde hamile demek hormonları tepe taklak olmuş duygu sorunları ve gelgitler yaşayabilen değişik psikolojisi olan ama bebeği olacağı için mutlu ve her önüne gelenle bu sevincini paylaşmak isteyen insan demek :)))) bunu anlamak bu kadar zor olmadı... karnım büyük şişkoyum ama mutluyum kardeşim bozma keyfimi :))) sal beni ... dimi ama :))))![]()
ben epeydir girememiştim hatta şimdide hemen çıkcam çok iş varama arkadaşım ağzına sağlık yani bu mudur BUDUR yaniiiii.
bende dr. a sordum kullanmaya baslamadan önce hiçbirşey olmaz dedi, o yuzden sabah gözümü kalp sesiyle acıyorum aksam o sesle kapatıyorum:) ama tabii her dinlemem 10-15 sny. gibi abartmıyorumda ama güven ve huzur veriyor:):)
günaydın kızlar çarşamba günü hemoroid ameliyatı olucam dualarınızı esirgemeyin
:)))))))
bence de..
sen nerelerdesin kuzum yaaa
geldim canım hafta sonu temizlik yaptım öldüm am agüzel oldu ev, bu haftada mutemet olduğum için hükümet maaşları önce ödeyelim demişya burnumuzdan geldi iş iş offf ama bayramdan sonra rapor alcam. Maaşlarıda erken ödüyoruz sonra yazık daha ayın başında insanların cebinde para kalmıyor(
Akşam kötü bişi yaptım kızlar epeydir çok dikkat ediyordum ama dün koca okuldaydı geç gelicekti bende cips aldım ve yedim tabi sonra hiç bişi yapadım yorgunum sandım ama tansiyonum fırlamış ayaklarım heryeri ödem şuan. Doktor dediki canın isteyice tadına ama bak yemeaman dikkat edin bi hata yaptım çok kötü fena bütün gece kabuslar yüzünden uyuyamadım hiç. tuz yasak diet peyinir ve zeytinle yaşanıyor şımarmaya gerek yok içerdeki bize muhtaç azıcık sıkcaz dimi dişimizi. kızımında kasları epey gelişti artık daha bi sıkı tekmeliyor.
Kızlar ya şaka maka biz bu hafta 24 ü dolduruyoruz.
kızlar hepinize gunaydın nasılsınız ben daha hamıle kıyafetlerıne baslamadım su kısa olan bol elbıselerden alıp altına sıyah ya da lacıvert tayt ve uzun botlarla gayet şık bır dana gıbı gezıyorum
kızlar saclarınızı boyatmanızı kesınlıkle tavsiye etmıyorum ben doktora sordum boyatmaman bebişin sağlığı açısından daha hayırlı dedı
bu arada cuma gunu zeynep kamıl hastanesıne bebeğımı kontrole götürücem ve detaylı ultrason ve şeker yüklemesı ıcın gun talep edıcem bu arada bebiş 20 haftalık oldu
sizce kaç gun sonraya randevu verırler bu işlemler için özelde yaptırmak ıstemıyorum bır suru para gıdıyor dua edın en kısa sure için
randevu versınler kızlar sız bu testlerı kacıncı haftalarda yaptırdınız
- detaylı ultrason
-şeker yuklemesı
ben epeydir girememiştim hatta şimdide hemen çıkcam çok iş varama arkadaşım ağzına sağlık yani bu mudur BUDUR yaniiiii.
bayramda daha da artacak o yorumları kızlar hazır olun, her gittiğiniz yerde bi yorumla karşılaşcaksınız.. hele bi de cep telefonunu kapat diyenler yok mu, sinir ediyolar beni, yahu cep telefonumu kapatsam yanımdaki insanlarınki açık, her yerde wireless var..
çözüm mü yani
çok biliyolar :))
canım sen yine iyi dikkat ediyosun, ben cipsleri falan yuvarlıyorum valla :26: patlamış mısır, çekirdek.. oyyy daha neler![]()
ayyy arkadaşlar bn çikolata fln gibi tatlı şeler yemeden yaşayamıorm resmen krize giriyorum..bide pazr günü görümcemde otururken baya kalabalıktık çocuklar cips almış bzde dayanamadk yedik..hamileliğimden beri ilk defa yedm deli gibi cnm istemesine rağmen yemiyodum ama o gün koyverdm elimin altında görünce..neyse akşam oldu eşim bni almaya gelcekti bnde hazırlanırken birden bire kalbim deli gibi çarpmaya başım zonklamaya ve dönmeye başladı..ama en çok rahatsz edenide kalbimdi..ya anlatamam kızlar milletle helalleşcektim nerdeyse yani kesin ölüyorum dedim kalbim azıma kdr çıktı resmen artık cnm acımaya nefes alamamaya fln başladım..ayakta dursam düşüp bayılcam..neyse bi şekilde aşağı kdr indim eşimde arkadaşların arabasıyla aşada bekliyodu oraya yürüyene kdr devam etti sonra arabaya bnp brz uzaklaşınca geçti.. hastane yolunu tutmuştuk sonra geçince dedm eve gidelm..acaba cipstenmiydi o aklıma hiç öyle bi ihtimal gelmedi..yemek olrk sadece pilav ve çorba yemiştm ztn yediklerimdende olamz..