Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın kuzucummm

kızlar bende hiç bulantı yok, sizlerde bulantısı olan var mı?

doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi

bende de hiç bulantı yok canım annemde de olmamış ona çektiysem olmaz diye tahmin ediyorum.kimilerinde 6-7 haftadan sonrada başlayabiliyormuş bulantılar

canım aynen ya şimdiden şişlik hissediyorum herkes dalga geçiyor moda girdin diye
ama valla şişti yalan yok :78:
hamile kıyafeti giysem bide iyice alay etcekler

canım benımde maslalhh bulantım yok ama genelde 6 haftalıkken baslıyormussss http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

guıter canım hamıle moduna gıreceksın tabı hamılesın sonucta :)) valla ben tam gırdımmm karnımda sısmeye basladı erkenden yazlık tısort ve kaprımı gıyecegımm :)) bol bobl tadını cıkaracagımmm :))

günaydın kuzucummm

doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi

vaovv bu habere bayıldım işte inşalahh günlerdir herkes soruo bulnatın varmı die yok diorum bi yandanda bu kadar kişi soruo ya nazar değip başlıcak ya bugün yarın kendiliğinden başlıcak diodumm çok şükür başlamasınn :)))) bu arada kızlar kramp girer gibi bişiler oluo 2 3 gündür varmı sizlerdede balimde ağrıo

canım aynen ya şimdiden şişlik hissediyorum herkes dalga geçiyor moda girdin diye
ama valla şişti yalan yok :78:
hamile kıyafeti giysem bide iyice alay etcekler

aynen banada diyorlar öyle
ama gerçekten çıkıyor yaa bende bitane hamiş tişörtü aldım dalga geçerler diye giyemiyorum ne yalan söyleyim.....

insallah canim guzel haberler alirsin dualarimiz seninle

günaydın kuzucummm

malesef bende sabahlari biraz var bulantim gecmeden kalkmiyorum yataktan

oluyor canım o kramp gibi ani girip çıkan sızılar... sebebini de öğrendim, şu anda bebişimiz karpuz çekirdeği kadar olsa da , onu içinde barındıran rahmimiz kendini büyümesine hazırlıyor ve genişliyor. rahim genişledikçe organın etrafındaki lifler geriliyor ve ani sızılar hissetmemizi sağlıyor. bunların hiçbir önemi yok bu kramplardan hiiiç korkmayın kızlarrrr...

sağolun kızlar
sayenizde moralim düzeldi yarın gidicem bakalım doktora inş.bi problem çıkmaz.:44:

ikinci güzel haber yine senden :) güzel bi gün olucak inşallahh onun içimde büyümeye çalıştığını hissedince hep ağlıyorum

benimde 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.inşallah vardır bebişim.ikinci olacak ama çok heyecanlıyım çok istiyorum. gebelik testleri hemen sonuç vermeyebiliyor değilmi.evde yapılan.acemi gibi oldum:)) adet olmazsam 5 gün sonra bir daha test yapıcam artık :)

kızlar ben 2 gün önce tavuk ciğeri yıkadım bi güzel yemedim ama kesin bi yerime dokunmuşumdur akşam okudum bebekte leke yaparmış ciğere dokunulmıycakmış kesinlikle ben duymuştumda normal dana ciğeri sanıodum bişey olurmu sizce

bence batıl inançtan başka bişey değil, ama yine de uzak duralım noluuur nolmazz

korkma bişeycik olmaz

ewet canım bunu bende biliyorum annem hemen uyardı ama şuan bişi olmaz galiba o bebeğin eli ayagı falan tamamen oluşunca oluyor diye biliyorum ama yinede biz dokunmayalım tabi......

canım ben çalıştığım için simit peynir yiyorum

cnm bn ewde olduğum için her sabah peynir yiyorum bir gün araylada yumurta yiyorum birde bişi sorcam salam yemek zararlı mı çiğ et olmuş oluyor galiba dimi....

ben kahvaltı yapmayı hiç bi zaman sevmedim şimdi zorla klasik yumurta hergün yemekten alerji olcam:) bi iki tane zeytin birazcık peynir ha bide kıslar sabahları aç karnına 21 tane kuru üzüm yiyorum kan yapsın die biri 21 tane hepsinde besmele çek ye yazmış nette bi tatlı kaşığıda bal

cnm bn ewde olduğum için her sabah peynir yiyorum bir gün araylada yumurta yiyorum birde bişi sorcam salam yemek zararlı mı çiğ et olmuş oluyor galiba dimi....

aaaa tabi ki salam sucuk sosis üçlüsünden uzak durrrrrr

(canım çekti be)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…