günaydın kuzucummm
kızlar bende hiç bulantı yok, sizlerde bulantısı olan var mı?
doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi
bende de hiç bulantı yok kızlarrrr çok şükür bulantısız geçecek galiba
bende iyiyim canım cicişler almışsın kendine ....
bende dün lastikli pantolon baktım ama tam istediğim gibi bulamadım hamiş mağzalarında warmıdır ???
kızlar benim göbüşüm çabuk şişecek gibi yahuuu....
günaydın kuzucummm
doktorum dedi ki eğer bulantılı geçecek olsaydı hamileliğin, şimdiden olurdu dedi
canım aynen ya şimdiden şişlik hissediyorum herkes dalga geçiyor moda girdin diye
ama valla şişti yalan yok :78:
hamile kıyafeti giysem bide iyice alay etcekler
slm kızlar günaydın ya bende çok istiyorum ama bu hamile kıyafetlerinden ama kışlıkları varmıdır ki sonuçta eylülden sonra göbişlerimiz çıkacak inşallah.bu arada yarın doktora gidicem kese gözükür inşallah sabah 9 :da randevum var dua edin de bi aksilik çıkmasın kızlar
günaydın kuzucummm
vaovv bu habere bayıldım işte inşalahh günlerdir herkes soruo bulnatın varmı die yok diorum bi yandanda bu kadar kişi soruo ya nazar değip başlıcak ya bugün yarın kendiliğinden başlıcak diodumm çok şükür başlamasınn :)))) bu arada kızlar kramp girer gibi bişiler oluo 2 3 gündür varmı sizlerdede balimde ağrıo
insallah canim guzel haberler alirsin dualarimiz seninle
oluyor canım o kramp gibi ani girip çıkan sızılar... sebebini de öğrendim, şu anda bebişimiz karpuz çekirdeği kadar olsa da , onu içinde barındıran rahmimiz kendini büyümesine hazırlıyor ve genişliyor. rahim genişledikçe organın etrafındaki lifler geriliyor ve ani sızılar hissetmemizi sağlıyor. bunların hiçbir önemi yok bu kramplardan hiiiç korkmayın kızlarrrr...
kızlar ben 2 gün önce tavuk ciğeri yıkadım bi güzel yemedim ama kesin bi yerime dokunmuşumdur akşam okudum bebekte leke yaparmış ciğere dokunulmıycakmış kesinlikle ben duymuştumda normal dana ciğeri sanıodum bişey olurmu sizce
kızlar ben 2 gün önce tavuk ciğeri yıkadım bi güzel yemedim ama kesin bi yerime dokunmuşumdur akşam okudum bebekte leke yaparmış ciğere dokunulmıycakmış kesinlikle ben duymuştumda normal dana ciğeri sanıodum bişey olurmu sizce
sabah kahvaltılarında neler yiyorsunuz ???
canım ben çalıştığım için simit peynir yiyorum
cnm bn ewde olduğum için her sabah peynir yiyorum bir gün araylada yumurta yiyorum birde bişi sorcam salam yemek zararlı mı çiğ et olmuş oluyor galiba dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?